Μοιράσου το Εργαλείο
X
εγκυμοσυνη ανα εβδομαδα, εβδομαδεσ κυησησ

Εγκυμοσύνη ανά Εβδομάδα

 

Η εγκυμοσύνη είναι μια μοναδική εμπειρία και για εσάς και για το μωρό σας. Εδώ μπορείς να λύσεις όλες τις απόριες σου για κάθε στάδιο αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού.

Εβδομαδιαίο ημερολόγιό εγκυμοσύνης

Η εγκυμοσύνη είναι μια μοναδική εμπειρία και για εσάς και για το μωρό σας. Εδώ μπορείς να λύσεις όλες τις απόριες σου για κάθε στάδιο αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού.

Επιστροφή στο τρίμηνο

326499

326500

326501

Μετάβαση στη σελίδα 1ου ΤριμήνουΜετάβαση στη σελίδα 2ου ΤριμήνουΜετάβαση στη σελίδα 3ου Τριμήνου
Εξερεύνησε κάθε εβδομάδα
Hμερολόγιό εγκυμοσύνης 1ου τριμήνο

Οι πρώτες 12 εβδομάδες της εγκυμοσύνης σου, δηλαδή το πρώτο τρίμηνο, είναι απλά συναρπαστικό. Ένα λιλιπούτειο και μικροσκοπικό πλασματάκι μεγαλώνει μέσα σου! Πιθανότατα, έχεις ήδη αρκετά συναισθήματα (κι αυτό είναι ίσως το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς) και πολλές ερωτήσεις. Στο ημερολόγιο εγκυμοσύνης, μπορείς να μάθεις να υπολογίζεις την ημερομηνία τοκετού σου και να αντιμετωπίζεις τα συμπτώματα των πρώτων εβδομάδων. Συνέχισε την ανάγνωση και ελπίζουμε να σου απαντήσουμε στα περισσότερα ερωτήματα που μπορεί να σου γεννούνται, καθώς και να μοιραστούμε μαζί σου συμβουλές ευεξίας και υγιεινής διατροφής.

Εξερεύνησε κάθε εβδομάδα
Hμερολόγιό εγκυμοσύνης 2ου τριμήνου

Πολλές γυναίκες αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι όλο αυτό που ζουν είναι πραγματικό καθώς μεταβαίνουν στο δεύτερο τρίμηνο της κύησης. Μπορείς να ταυτιστείς; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζήσεις πολλές πρωτόγνωρες εμπειρίες μεταξύ της 13ης και 26ης εβδομάδας. Οι ενοχλήσεις του πρώτου τριμήνου περνούν και η κοιλίτσα σου αρχίζει να γίνεται αισθητή από τους γύρω σου. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει όσες πληροφορίες θεωρούμε ότι θα χρειαστείς για να παραμείνεις υγιής και ήρεμη κατά τη διάρκεια του επόμενου τριμήνου.

Εξερεύνησε κάθε εβδομάδα
Hμερολόγιό εγκυμοσύνης 3ου τριμήνου

Βρίσκεσαι πλέον επίσημα στο τρίτο και τελευταίο τρίμηνο – το μωράκι σου έχει αναπτυχθεί αισθητά και γίνεται δυνατότερο κάθε εβδομάδα που περνάει. Έχει επίσης πολύ λιγότερο χώρο, με αποτέλεσμα να είσαι σε θέση να αισθάνεσαι τις μικρές του κλωτσιές και τις κινήσεις του. Το ημερολόγιο εγκυμοσύνης θα σου δείξει γιατί πρέπει να καταγράφεις τις κινήσεις του μωρού σου και πώς ακριβώς να το κάνεις. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τι συμβαίνει μέσα σου από την 27η μέχρι την 40η εβδομάδα, ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ φυσικού και μη τοκετού και πώς να χαλαρώσεις πριν τη στιγμή της γέννας.

Αναζήτηση

Ακόμη δεν βρήκες
αυτό που ψάχνεις;

Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.