Μοιράσου το Άρθρο
X
Το Nestlé Baby & Me είναι δίπλα σου
Βρες ό, τι ψάχνεις!
Γίνε τώρα μέλος, και ανακάλυψε περισσότερα για την ομορφότερη περίοδο της ζωής σου σε κάθε στάδιο.

34η εβδομάδα εγκυμοσύνης: Βρεφική ανάπτυξη και συμβουλές διατροφής

Τα πράγματα στη κοιλιά σου ηρεμούν σιγά σιγά. Αυτό συμβαίνει γιατί τα πάντα έχουν σχεδόν τελειώσει με την ανάπτυξή τους! Το μωρό σου είναι 45 εκ. σε ύψος και ζυγίζει κάτι παραπάνω από 2 κιλά. Διάβασε περισσότερα για αυτήν την εβδομάδα παρακάτω.

Παρασκευή, Δεκέμβριος 7th, 2018

Το Nestlé Baby & Me είναι δίπλα σου
Βρες ό, τι ψάχνεις!
Γίνε τώρα μέλος, και ανακάλυψε περισσότερα για την ομορφότερη περίοδο της ζωής σου σε κάθε στάδιο.

ΒΡΕΦΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Το μωρό σου έχει μεν ξεκινήσει να παίρνει τη θέση του προς τα κάτω στη λεκάνη σου αλλά δεν θα φτάσει μέρες ακόμα και ώρες πριν την έναρξη των συσπάσεων του τοκετού.

ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ

Νιώθεις το μωρό σου εξαιρετικά βαρύ; Ίσως να αισθάνεσαι μια πίεση ή διάχυτό πόνο στο κάτω μέρος της κοιλιάς σου. Απόλυτα φυσιολογικό: Οι αρθρώσεις της λεκάνης σου αρχίζουν να χαλαρώνουν, τραβώντας τους συνδέσμους της. Όσο το μωρό σου πιάνει περισσότερο χώρο στη μήτρα σου τόσο συχνότερα θα χρειάζεται να πήγαινες να ουρήσεις.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αν και ίσως να είναι λίγο άβολο, προσπάθησε να μην περιορίσεις την πρόσληψη υγρών απλά για να μην χρησιμοποιείς το μπάνιο τόσο συχνά. Το νερό, συγκεκριμένα 8 ποτήρια την ημέρα, είναι απαραίτητα για να σε κρατάει ενυδατωμένη, για το μπάνιο του μωρού σου στο αμνιακό υγρό και για το επιπλέον αίμα που παράγει ο οργανισμός σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Τις τελευταίες εβδομάδες της κύησης σου, θα πρέπει να μένεις κάπου κοντά στο γιατρό σου ή στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις. Πότε δεν ξέρεις πότε θα χάσει την υπομονή του η μικρή σου αγάπη!

Περισσότερα

Επίλεξε μια συγκεκριμένη εβδομάδα

Σχετικά
Αξιολογήσεις Άρθρου
Αναζήτηση

Ακόμη δεν βρήκες
αυτό που ψάχνεις;

Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.