Kεφτέδες βοδινού με λιαστές ντομάτες και τρυφερά φύλλα σπανακιού
Συστατικά
- 24 τοματίνια
- 400 g βοδινό κιμά
- 250 g τρυφερά φύλλα σπανακιού
- 1 κύβο βοδινού και λαχανικών
- 10 λιαστές τομάτες
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- Πιπέρι
Βήμα - βήμα
-
Βήμα 1
Ψιλοκόψε τις λιαστές τομάτες και ανακάτεψε τις με τον κιμά.
-
Βήμα 2
Πλάσε τον κιμά σε κεφτεδάκια διαμέτρου 2 cm.
-
Βήμα 3
Άφησε τα να ροδίσουν με το λάδι σε ένα τηγάνι για 3 λεπτά.
-
Βήμα 4
Πρόσθεσε το σπανάκι και τα τοματίνια.
-
Βήμα 5
Πρόσθεσε το ζωμό και ανακάτεψε.
-
Βήμα 6
Συνέχισε το μαγείρεμα για 3 λεπτά και πρόσθεσε πιπέρι.
-
Πρόταση σερβιρίσματος
Για ακόμη περισσότερη γεύση, αντικατάστησε το σπανάκι με ρόκα!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Βελουτέ με σπανάκι και μαλακό κατσικίσιο τυρί
Φέτες μοσχαριού με τραγανά λαχανικά
Σαλάτα με Σπανάκι Πλούσια σε Φυλλικό Οξύ
Μια γευστική συνταγή, ιδανική για την περίοδο της εγκυμοσύνης. Πλούσια σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ανάπτυξη του μωρού σου.
Βοδινό με φύτρες φασολιών, ψιλοκομμένα λαχανικά και κόλιανδρο
Βελουτέ από τραγανό καλαμπόκι και καπνιστό ζαμπόν
Καραμελωμένο χοιρινό στο γουόκ με πιπεριές, μέλι και κόλιανδρο
Κρεμώδες ριζότο με κοτόπουλο και πράσα
Ντιπ με ντομάτα, κατσικίσιο τυρί και ψημένο κουκουναρόσπορο
Ριζότο με ανοιξιάτικα λαχανικά και φρέσκο κατσικίσιο τυρί
Κοτόπουλο με Βαλσάμικο Ξίδι & Λαχανικά
Παγωμένη σούπα βελουτέ με κατσικίσιο τυρί και κολοκυθάκια