MyFeed Personalized Content
Εγκυμοσύνη
Μεσημεριανό
Συνταγή
Add this post to favorites

Φέτες μοσχαριού με τραγανά λαχανικά

4
Κανονική
20 λεπτά

Συστατικά

  • 400 g λεπτά μοσχαρίσια σκαλοπίνια
  • 150 g λευκό λάχανο
  • 3 κουταλιές του γλυκού μοσχαρίσιο ζωμό
  • 2 καρότα
  • 2 κρεμμυδάκια (εσαλότ)
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κόλιανδρο
  • 1 κουταλιά της σούπας λάδι
  • 300 ml νερό
  • Αλάτι και πιπέρι

Βήμα - βήμα

  • 20 λεπτά
    Μαγείρεμα
  • 20 λεπτά
    Συνολικός χρόνος
  • Bήμα 1

    Προετοίμασε τα λαχανικά. Πλύνε τα καλά, ψιλοκόψε τα κρεμμυδάκια και το λάχανο. Κόψε σε μπαστουνάκια τα καρότα και το μοσχάρι σε λωρίδες.

  • Bήμα 2

    Τσιγάρισε τα κρεμμυδάκια με το λάδι σε ένα τηγάνι για 2 λεπτά. Πρόσθεσε το λάχανο και τα καρότα και συνέχισε το μαγείρεμα για 5 λεπτά.  Άδειασε το τηγάνι. Στο ίδιο τηγάνι, τσιγάρισε το μοσχάρι για 4 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Πρόσθεσε τα λαχανικά,  αλάτι και πιπέρι. Πρόσθεσε το μοσχαρίσιο ζωμό διαλυμένο σε νερό και άφησε τον να σιγοβράσει για 3 λεπτά. Ρίξε από πάνω τον κόλιανδρο.