Φέτες μοσχαριού με τραγανά λαχανικά
Συστατικά
- 400 g λεπτά μοσχαρίσια σκαλοπίνια
- 150 g λευκό λάχανο
- 3 κουταλιές του γλυκού μοσχαρίσιο ζωμό
- 2 καρότα
- 2 κρεμμυδάκια (εσαλότ)
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κόλιανδρο
- 1 κουταλιά της σούπας λάδι
- 300 ml νερό
- Αλάτι και πιπέρι
Βήμα - βήμα
-
Bήμα 1
Προετοίμασε τα λαχανικά. Πλύνε τα καλά, ψιλοκόψε τα κρεμμυδάκια και το λάχανο. Κόψε σε μπαστουνάκια τα καρότα και το μοσχάρι σε λωρίδες.
-
Bήμα 2
Τσιγάρισε τα κρεμμυδάκια με το λάδι σε ένα τηγάνι για 2 λεπτά. Πρόσθεσε το λάχανο και τα καρότα και συνέχισε το μαγείρεμα για 5 λεπτά. Άδειασε το τηγάνι. Στο ίδιο τηγάνι, τσιγάρισε το μοσχάρι για 4 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Πρόσθεσε τα λαχανικά, αλάτι και πιπέρι. Πρόσθεσε το μοσχαρίσιο ζωμό διαλυμένο σε νερό και άφησε τον να σιγοβράσει για 3 λεπτά. Ρίξε από πάνω τον κόλιανδρο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Σολωμός και ψιλοκομμένα λαχανικά σε πουγκιά λάχανου
Kεφτέδες βοδινού με λιαστές ντομάτες και τρυφερά φύλλα σπανακιού
Βοδινό με φύτρες φασολιών, ψιλοκομμένα λαχανικά και κόλιανδρο
Βελουτέ από τραγανό καλαμπόκι και καπνιστό ζαμπόν
Καραμελωμένο χοιρινό στο γουόκ με πιπεριές, μέλι και κόλιανδρο
Βελουτέ με σπανάκι και μαλακό κατσικίσιο τυρί
Κοτόπουλο με Βαλσάμικο Ξίδι & Λαχανικά
Σαλάτα με Σπανάκι Πλούσια σε Φυλλικό Οξύ
Μια γευστική συνταγή, ιδανική για την περίοδο της εγκυμοσύνης. Πλούσια σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ανάπτυξη του μωρού σου.
Κρεμώδες ριζότο με κοτόπουλο και πράσα
Ντιπ με ντομάτα, κατσικίσιο τυρί και ψημένο κουκουναρόσπορο
Ριζότο με ανοιξιάτικα λαχανικά και φρέσκο κατσικίσιο τυρί