Φέτες μοσχαριού με τραγανά λαχανικά
- 400 g λεπτά μοσχαρίσια σκαλοπίνια
- 150 g λευκό λάχανο
- 3 κουταλιές του γλυκού μοσχαρίσιο ζωμό
- 2 καρότα
- 2 κρεμμυδάκια (εσαλότ)
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κόλιανδρο
- 1 κουταλιά της σούπας λάδι
- 300 ml νερό
- Αλάτι και πιπέρι
-
20 λεπτάΜαγείρεμα
-
20 λεπτάΣυνολικός χρόνος
-
Bήμα 1
Προετοίμασε τα λαχανικά. Πλύνε τα καλά, ψιλοκόψε τα κρεμμυδάκια και το λάχανο. Κόψε σε μπαστουνάκια τα καρότα και το μοσχάρι σε λωρίδες.
-
Bήμα 2
Τσιγάρισε τα κρεμμυδάκια με το λάδι σε ένα τηγάνι για 2 λεπτά. Πρόσθεσε το λάχανο και τα καρότα και συνέχισε το μαγείρεμα για 5 λεπτά. Άδειασε το τηγάνι. Στο ίδιο τηγάνι, τσιγάρισε το μοσχάρι για 4 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Πρόσθεσε τα λαχανικά, αλάτι και πιπέρι. Πρόσθεσε το μοσχαρίσιο ζωμό διαλυμένο σε νερό και άφησε τον να σιγοβράσει για 3 λεπτά. Ρίξε από πάνω τον κόλιανδρο.
Γίνε τώρα μέλος και μάθε ό,τι χρειάζεσαι για την εγκυμοσύνη και την ανάπτυξη του μωρού σου.
EMAIL ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ
Με περιεχόμενο ειδικά διαμορφωμένο από τους ειδικούς μας, από τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης μέχρι και το τρίτο έτος του μωρού σου.
Συμβουλές μόνο για σένα
Απευθύνσου σε Επαγγελματίες Υγείας μέσω webinars ή ρώτα τη γνώμη του διατροφολόγου μας.
Δωρεάν δείγματα
Επιλεγμένων προϊόντων από την πλουσιότερη σειρά βρεφικής διατροφής στην Ελλάδα.
Διαδραστικές εφαρμογές
Που σε καθοδηγούν κάθε στιγμή σε αυτό το μοναδικό ταξίδι.