Συνταγή
Φέτες μοσχαριού με τραγανά λαχανικά
4
Κανονική
20 λεπτά
Συστατικά
- 400 g λεπτά μοσχαρίσια σκαλοπίνια
- 150 g λευκό λάχανο
- 3 κουταλιές του γλυκού μοσχαρίσιο ζωμό
- 2 καρότα
- 2 κρεμμυδάκια (εσαλότ)
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κόλιανδρο
- 1 κουταλιά της σούπας λάδι
- 300 ml νερό
- Αλάτι και πιπέρι
Βήμα - βήμα
-
20 λεπτάΜαγείρεμα
-
20 λεπτάΣυνολικός χρόνος
-
Bήμα 1
Προετοίμασε τα λαχανικά. Πλύνε τα καλά, ψιλοκόψε τα κρεμμυδάκια και το λάχανο. Κόψε σε μπαστουνάκια τα καρότα και το μοσχάρι σε λωρίδες.
-
Bήμα 2
Τσιγάρισε τα κρεμμυδάκια με το λάδι σε ένα τηγάνι για 2 λεπτά. Πρόσθεσε το λάχανο και τα καρότα και συνέχισε το μαγείρεμα για 5 λεπτά. Άδειασε το τηγάνι. Στο ίδιο τηγάνι, τσιγάρισε το μοσχάρι για 4 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Πρόσθεσε τα λαχανικά, αλάτι και πιπέρι. Πρόσθεσε το μοσχαρίσιο ζωμό διαλυμένο σε νερό και άφησε τον να σιγοβράσει για 3 λεπτά. Ρίξε από πάνω τον κόλιανδρο.