MyFeed Personalized Content
Εγκυμοσύνη
Βραδινό
Συνταγή
Add this post to favorites

Καραμελωμένο χοιρινό στο γουόκ με πιπεριές, μέλι και κόλιανδρο

4
Κανονική
30 λεπτά

Συστατικά

  • 1 φιλέτο μινιόν
  • 3 κουταλιές της σούπας MAGGI νοστιμιά
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 πράσο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 3 κλωνάρια φρέσκου κόλιανδρου
  • 1 κουταλιά της σούπας λάδι
  • Πιπέρι

Βήμα - βήμα

  • 30 λεπτά
    Μαγείρεμα
  • 30 λεπτά
    Συνολικός χρόνος
  • Βήμα 1

    Ετοίμασε τα λαχανικά. Πλύνε τα καλά, κόψε το πράσο σε λεπτά μπαστουνάκια, ψιλόκοψε το κρεμμύδι και την πιπεριά σε λεπτές λωρίδες και μετά κάθε λωρίδα στη μέση.

  • Βήμα 2

    Κόψε το φιλέτο σε λωρίδες και τσιγάρισέ το με το λάδι για 3 λεπτά σε ένα καυτό γουόκ. Πρόσθεσε τα λαχανικά. Τσιγάρισε τα για τρία λεπτά, πρόσθεσε τη Maggi νοστιμιά και άφησε τα να μαγειρευτούν για 2 λεπτά. Πρόσθεσε το μέλι και ανακάτεψε καλά. Πριν σερβίρεις, πρόσθεσε τον κόλιανδρο.

  • Πρόταση σερβιρίσματος

    Για να δώσεις λίγο χρώμα στο πιάτο, μπορείς  να προσθέσεις και μία πράσινη πιπέρια, κομμένη με τον ίδιο τρόπο όπως η κόκκινη πιπεριά.