Καραμελωμένο χοιρινό στο γουόκ με πιπεριές, μέλι και κόλιανδρο
- 1 φιλέτο μινιόν
- 3 κουταλιές της σούπας MAGGI νοστιμιά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσο
- 1 κρεμμύδι
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- 3 κλωνάρια φρέσκου κόλιανδρου
- 1 κουταλιά της σούπας λάδι
- Πιπέρι
-
30 λεπτάΜαγείρεμα
-
30 λεπτάΣυνολικός χρόνος
-
Βήμα 1
Ετοίμασε τα λαχανικά. Πλύνε τα καλά, κόψε το πράσο σε λεπτά μπαστουνάκια, ψιλόκοψε το κρεμμύδι και την πιπεριά σε λεπτές λωρίδες και μετά κάθε λωρίδα στη μέση.
-
Βήμα 2
Κόψε το φιλέτο σε λωρίδες και τσιγάρισέ το με το λάδι για 3 λεπτά σε ένα καυτό γουόκ. Πρόσθεσε τα λαχανικά. Τσιγάρισε τα για τρία λεπτά, πρόσθεσε τη Maggi νοστιμιά και άφησε τα να μαγειρευτούν για 2 λεπτά. Πρόσθεσε το μέλι και ανακάτεψε καλά. Πριν σερβίρεις, πρόσθεσε τον κόλιανδρο.
-
Πρόταση σερβιρίσματος
Για να δώσεις λίγο χρώμα στο πιάτο, μπορείς να προσθέσεις και μία πράσινη πιπέρια, κομμένη με τον ίδιο τρόπο όπως η κόκκινη πιπεριά.
Γίνε τώρα μέλος και μάθε ό,τι χρειάζεσαι για την εγκυμοσύνη και την ανάπτυξη του μωρού σου.
EMAIL ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ
Με περιεχόμενο ειδικά διαμορφωμένο από τους ειδικούς μας, από τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης μέχρι και το τρίτο έτος του μωρού σου.
Συμβουλές μόνο για σένα
Απευθύνσου σε Επαγγελματίες Υγείας μέσω webinars ή ρώτα τη γνώμη του διατροφολόγου μας.
Δωρεάν δείγματα
Επιλεγμένων προϊόντων από την πλουσιότερη σειρά βρεφικής διατροφής στην Ελλάδα.
Διαδραστικές εφαρμογές
Που σε καθοδηγούν κάθε στιγμή σε αυτό το μοναδικό ταξίδι.