Συνταγή
Καραμελωμένο χοιρινό στο γουόκ με πιπεριές, μέλι και κόλιανδρο
4
Κανονική
30 λεπτά
Συστατικά
- 1 φιλέτο μινιόν
- 3 κουταλιές της σούπας MAGGI νοστιμιά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσο
- 1 κρεμμύδι
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- 3 κλωνάρια φρέσκου κόλιανδρου
- 1 κουταλιά της σούπας λάδι
- Πιπέρι
Βήμα - βήμα
-
30 λεπτάΜαγείρεμα
-
30 λεπτάΣυνολικός χρόνος
-
Βήμα 1
Ετοίμασε τα λαχανικά. Πλύνε τα καλά, κόψε το πράσο σε λεπτά μπαστουνάκια, ψιλόκοψε το κρεμμύδι και την πιπεριά σε λεπτές λωρίδες και μετά κάθε λωρίδα στη μέση.
-
Βήμα 2
Κόψε το φιλέτο σε λωρίδες και τσιγάρισέ το με το λάδι για 3 λεπτά σε ένα καυτό γουόκ. Πρόσθεσε τα λαχανικά. Τσιγάρισε τα για τρία λεπτά, πρόσθεσε τη Maggi νοστιμιά και άφησε τα να μαγειρευτούν για 2 λεπτά. Πρόσθεσε το μέλι και ανακάτεψε καλά. Πριν σερβίρεις, πρόσθεσε τον κόλιανδρο.
-
Πρόταση σερβιρίσματος
Για να δώσεις λίγο χρώμα στο πιάτο, μπορείς να προσθέσεις και μία πράσινη πιπέρια, κομμένη με τον ίδιο τρόπο όπως η κόκκινη πιπεριά.