Τραγανή κροκέτα ψαριού

Τραγανή κροκέτα ψαριού

8-12 μηνών
Συνταγή
Μαγειρεμα: 15 λεπτά
Μεριδες: 4
Βραδινό
Βαθμος δυσκολιας: Κανονική

Allergens

Ψάρι
Αυγό

Συστατικά

  • 2 μεγάλες πατάτες
  • 1 κύβος λαχανικών MAGGI
  • 2 καρότα
  • 2 φιλέτα φρέσκου μπακαλιάρου
  • 4 αυγά
  • 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • Αλάτι και πιπέρι

Βήμα - βήμα

  • Bήμα 1

    Τρίψε τις πατάτες και τα καρότα. 

  • Bήμα 2

    Σε μία κατσαρόλα, μαγείρεψε το ψάρι και τον κύβο σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Στράγγιξε  και λιώσε το ψάρι με ένα πιρούνι. 

  • Bήμα 3

    Σε ένα μπολ, ανακάτεψε το λιωμένο ψάρι, τις τριμμένες πατάτες και τα καρότα, τα αυγά, το αλεύρι. Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι. Σε ένα ζεστό τηγάνι με  μία κουταλιά λάδι, τηγάνισε  4 κροκέτες απλώνοντάς τις με ένα κουτάλι της σούπας. Τηγάνισε κάθε πλευρά για 3 λεπτά σε μέτρια φωτιά και για 2 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. 

  • Πρόταση σερβιρίσματος

    Πρόσθεσε  στο μείγμα κυβάκια τυριού και δοκίμασε την υπέρτατη ψαροκροκέτα.