Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Μοιράσου το Συνταγή
X

Τραγανή κροκέτα ψαριού

Σερβίρει4

Συστατικά
  • 2 μεγάλες πατάτες
  • 1 κύβος λαχανικών MAGGI
  • 2 καρότα
  • 2 φιλέτα φρέσκου μπακαλιάρου
  • 4 αυγά
  • 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • Αλάτι και πιπέρι

Bήμα 1

Τρίψε τις πατάτες και τα καρότα. 

Bήμα 2

Σε μία κατσαρόλα, μαγείρεψε το ψάρι και τον κύβο σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Στράγγιξε  και λιώσε το ψάρι με ένα πιρούνι. 

Bήμα 3

Σε ένα μπολ, ανακάτεψε το λιωμένο ψάρι, τις τριμμένες πατάτες και τα καρότα, τα αυγά, το αλεύρι. Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι. Σε ένα ζεστό τηγάνι με  μία κουταλιά λάδι, τηγάνισε  4 κροκέτες απλώνοντάς τις με ένα κουτάλι της σούπας. Τηγάνισε κάθε πλευρά για 3 λεπτά σε μέτρια φωτιά και για 2 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. 

Πρόταση σερβιρίσματος

Πρόσθεσε  στο μείγμα κυβάκια τυριού και δοκίμασε την υπέρτατη ψαροκροκέτα.