Συστατικά
- 2 μεγάλες πατάτες
- 1 κύβος λαχανικών MAGGI
- 2 καρότα
- 2 φιλέτα φρέσκου μπακαλιάρου
- 4 αυγά
- 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι
- Αλάτι και πιπέρι
Βήμα - βήμα
-
15 λεπτάΜαγείρεμα
-
15 λεπτάΣυνολικός χρόνος
-
Bήμα 1
Τρίψε τις πατάτες και τα καρότα.
-
Bήμα 2
Σε μία κατσαρόλα, μαγείρεψε το ψάρι και τον κύβο σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Στράγγιξε και λιώσε το ψάρι με ένα πιρούνι.
-
Bήμα 3
Σε ένα μπολ, ανακάτεψε το λιωμένο ψάρι, τις τριμμένες πατάτες και τα καρότα, τα αυγά, το αλεύρι. Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι. Σε ένα ζεστό τηγάνι με μία κουταλιά λάδι, τηγάνισε 4 κροκέτες απλώνοντάς τις με ένα κουτάλι της σούπας. Τηγάνισε κάθε πλευρά για 3 λεπτά σε μέτρια φωτιά και για 2 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Πρόταση σερβιρίσματος
Πρόσθεσε στο μείγμα κυβάκια τυριού και δοκίμασε την υπέρτατη ψαροκροκέτα.