Ντιπ με ντομάτα, κατσικίσιο τυρί και ψημένο κουκουναρόσπορο
- 100 g φρέσκο κατσικίσιο τυρί
- 1 κύβο MAGGI
- 100 g στραγγιστό γιαούρτι με 0% λιπαρά
- 100 ml συμπυκνωμένο μη ζαχαρούχο γάλα εβαπορέ
- 30 g λιαστές ντομάτες
- 1 κουταλιά της σούπας κουκουναρόσπορο
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
- Πιπέρι
-
60 λεπτάΜαγείρεμα
-
60 λεπτάΣυνολικός χρόνος
-
Βήμα 1
Ζέστανε το τηγάνι και καβουρντίστε τον κουκουναρόσπορο, χωρίς λάδι ή βούτυρο.
-
Βήμα 2
Σε μία μικρή κατσαρόλα ζέστανε το συμπυκνωμένο γάλα σε χαμηλή θερμοκρασία. Πρόσθεσε τον κύβο, στη συνέχεια το κατσικίσιο τυρί και τον κουκουναρόσπορο ανακατεύοντας συνεχώς. Άφησε να κρυώσει.
-
Βήμα 3
Κόψε τις ντομάτες σε κυβάκια και πρόσθεσε τα στο μείγμα μαζί με το γιαούρτι. Άφησε το μείγμα για 30 λεπτά στο ψυγείο.
-
Βήμα 4
Πρόσθεσε τον ψιλοκομμένο βασιλικό και σέρβιρε.
-
Πρόταση σερβιρίσματος
Σέρβιρε το ντιπ με φρεσκοκομμένα μπαστουνάκια λαχανικών, καρότο, αγγούρι ακόμη και ψιλοκομμένο ωμό κουνουπίδι.
Γίνε τώρα μέλος και μάθε ό,τι χρειάζεσαι για την εγκυμοσύνη και την ανάπτυξη του μωρού σου.
EMAIL ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ
Με περιεχόμενο ειδικά διαμορφωμένο από τους ειδικούς μας, από τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης μέχρι και το τρίτο έτος του μωρού σου.
Συμβουλές μόνο για σένα
Απευθύνσου σε Επαγγελματίες Υγείας μέσω webinars ή ρώτα τη γνώμη του διατροφολόγου μας.
Δωρεάν δείγματα
Επιλεγμένων προϊόντων από την πλουσιότερη σειρά βρεφικής διατροφής στην Ελλάδα.
Διαδραστικές εφαρμογές
Που σε καθοδηγούν κάθε στιγμή σε αυτό το μοναδικό ταξίδι.