Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Μοιράσου το Συνταγή
X

Εγκυμοσύνη

Βελουτέ με σπανάκι και μαλακό κατσικίσιο τυρί

Σερβίρει4

Συστατικά
  • 130 g τρυφερά φύλλα σπανακιού
  • 2 μικρές πατάτες (περίπου 200 g)
  • 1 κύβος ζωμού κότας MAGGI
  • 1 κρεμμύδι
  • 800 ml νερό
  • 100 g φρέσκο κατσικίσιο τυρί
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Πιπέρι

Βήμα 1

Αφού πλύνεις καλά, καθάρισε και κόψε σε κυβάκια  τις πατάτες.  Ψιλοκόψε το κρεμμυδάκι και σόταρε το σε σιγανή φωτιά για 3 λεπτά. Πρόσθεσε το σπανάκι ανακατεύοντας συνεχώς για 2 λεπτά και στη συνέχεια τις πατάτες. Πρόσθεσε πιπέρι!

Βήμα 2

Μαγείρεψε  μέχρι να αρχίσει να βράζει για 15 λεπτά, με κλειστή την κατσαρόλα. Κόψε το κατσικίσιο τυρί σε μικρά κομματάκια και βάλε το στην κατσαρόλα. Χτύπησε με το μίξερ ή τη ράβδο το περιεχόμενο της κατσαρόλας  κι αν χρειαστεί βάλε λίγο αλάτι ή πιπέρι!

Βήμα 3

Άδειασε  το μείγμα σε ποτήρια ή κούπες. Τοποθέτησε  από πάνω ένα κομμάτι κατσικίσιου τυριού σε μέγεθος φουντουκιού και καλή σου όρεξη!

Πρόταση σερβιρίσματος

Πρόσθεσε πάνω  από τη βελουτέ σούπα σου, νόστιμα καβουρντισμένα αμύγδαλα.