Βελουτέ με σπανάκι και μαλακό κατσικίσιο τυρί
- 130 g τρυφερά φύλλα σπανακιού
- 2 μικρές πατάτες (περίπου 200 g)
- 1 κύβος ζωμού κότας MAGGI
- 1 κρεμμύδι
- 800 ml νερό
- 100 g φρέσκο κατσικίσιο τυρί
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- Πιπέρι
-
30 λεπτάΜαγείρεμα
-
30 λεπτάΣυνολικός χρόνος
-
Βήμα 1
Αφού πλύνεις καλά, καθάρισε και κόψε σε κυβάκια τις πατάτες. Ψιλοκόψε το κρεμμυδάκι και σόταρε το σε σιγανή φωτιά για 3 λεπτά. Πρόσθεσε το σπανάκι ανακατεύοντας συνεχώς για 2 λεπτά και στη συνέχεια τις πατάτες. Πρόσθεσε πιπέρι!
-
Βήμα 2
Μαγείρεψε μέχρι να αρχίσει να βράζει για 15 λεπτά, με κλειστή την κατσαρόλα. Κόψε το κατσικίσιο τυρί σε μικρά κομματάκια και βάλε το στην κατσαρόλα. Χτύπησε με το μίξερ ή τη ράβδο το περιεχόμενο της κατσαρόλας κι αν χρειαστεί βάλε λίγο αλάτι ή πιπέρι!
-
Βήμα 3
Άδειασε το μείγμα σε ποτήρια ή κούπες. Τοποθέτησε από πάνω ένα κομμάτι κατσικίσιου τυριού σε μέγεθος φουντουκιού και καλή σου όρεξη!
-
Πρόταση σερβιρίσματος
Πρόσθεσε πάνω από τη βελουτέ σούπα σου, νόστιμα καβουρντισμένα αμύγδαλα.
Γίνε τώρα μέλος και μάθε ό,τι χρειάζεσαι για την εγκυμοσύνη και την ανάπτυξη του μωρού σου.
EMAIL ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ
Με περιεχόμενο ειδικά διαμορφωμένο από τους ειδικούς μας, από τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης μέχρι και το τρίτο έτος του μωρού σου.
Συμβουλές μόνο για σένα
Απευθύνσου σε Επαγγελματίες Υγείας μέσω webinars ή ρώτα τη γνώμη του διατροφολόγου μας.
Δωρεάν δείγματα
Επιλεγμένων προϊόντων από την πλουσιότερη σειρά βρεφικής διατροφής στην Ελλάδα.
Διαδραστικές εφαρμογές
Που σε καθοδηγούν κάθε στιγμή σε αυτό το μοναδικό ταξίδι.