Μοιράσου το Συνταγή
X

Εγκυμοσύνη

Βελουτέ με σπανάκι και μαλακό κατσικίσιο τυρί

Σερβίρει4

Συστατικά
  • 130 g τρυφερά φύλλα σπανακιού
  • 2 μικρές πατάτες (περίπου 200 g)
  • 1 κύβος ζωμού κότας MAGGI
  • 1 κρεμμύδι
  • 800 ml νερό
  • 100 g φρέσκο κατσικίσιο τυρί
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Πιπέρι

Βήμα 1

Αφού πλύνεις καλά, καθάρισε και κόψε σε κυβάκια  τις πατάτες.  Ψιλοκόψε το κρεμμυδάκι και σόταρε το σε σιγανή φωτιά για 3 λεπτά. Πρόσθεσε το σπανάκι ανακατεύοντας συνεχώς για 2 λεπτά και στη συνέχεια τις πατάτες. Πρόσθεσε πιπέρι!

Βήμα 2

Μαγείρεψε  μέχρι να αρχίσει να βράζει για 15 λεπτά, με κλειστή την κατσαρόλα. Κόψε το κατσικίσιο τυρί σε μικρά κομματάκια και βάλε το στην κατσαρόλα. Χτύπησε με το μίξερ ή τη ράβδο το περιεχόμενο της κατσαρόλας  κι αν χρειαστεί βάλε λίγο αλάτι ή πιπέρι!

Βήμα 3

Άδειασε  το μείγμα σε ποτήρια ή κούπες. Τοποθέτησε  από πάνω ένα κομμάτι κατσικίσιου τυριού σε μέγεθος φουντουκιού και καλή σου όρεξη!

Πρόταση σερβιρίσματος

Πρόσθεσε πάνω  από τη βελουτέ σούπα σου, νόστιμα καβουρντισμένα αμύγδαλα.

Οι μαμάδες κοιτάνε αυτό το άρθρο 0/5

Ακόμη δεν βρήκες
αυτό που ψάχνεις;

Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.