MyFeed Personalized Content
Εγκυμοσύνη
Βραδινό
Συνταγή
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ριζότο με ανοιξιάτικα λαχανικά και φρέσκο κατσικίσιο τυρί

4
Εύκολη
25 λεπτά
Συστατικά
  • 200 g ρύζι για ριζότο (αρμπόριο)
  • 2 κύβους λαχανικών MAGGI
  • 200 g κατεψυγμένο αρακά ή καθαρισμένο φρέσκο αρακά
  • 100 g φρέσκο κατσικίσιο τυρί ή τυρί cottage αν θέλετε ακόμα πιο ελαφριά συνταγή
  • 1 λίτρο ζεστό νερό
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κολοκυθάκι
  • 1 κουταλιά της σούπας λάδι
  • Αλάτι και πιπέρι
Βήμα - βήμα
  • 25 λεπτά
    Μαγείρεμα
  • 25 λεπτά
    Συνολικός χρόνος
  • Βήμα 1

    Πλύνε και κόψε το κολοκυθάκι σε κυβάκια. Ψιλοκόψε το κρεμμύδι και τσιγάρισε το σε μία κατσαρόλα  ή σε ένα βαθύ τηγάνι με καυτό λάδι. Πρόσθεσε το ρύζι και ανακάτεψε το μέχρι να γίνει διάφανο. Πρόσθεσε τα λαχανικά και ανακάτεψε. Μαγείρεψε για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Διάλυσε τους κύβους λαχανικών στο ζεστό νερό και μαγείρεψε σε σιγανή φωτιά. Μόλις απορροφάται το υγρό, πρόσθεσε και άλλο ζωμό.  Απόσυρε από τη φωτιά και πρόσθεσε το φρέσκο κατσικίσιο τυρί. Πρόσθεσε αλατοπίπερο αν χρειάζεται. Ανακάτεψε μία τελευταία φορά και άφησε το για 2 λεπτά.

    Πρόταση σερβιρίσματος

    Αντικατάστησε το φρέσκο κατσικίσιο τυρί με κάποιο άλλο μαλακό κατσικίσιο τυρί.