MyFeed Personalized Content
Εγκυμοσύνη
Πρωινό
Συνταγή
Add this post to favorites

Μινεστρόνε φρούτων με θυμάρι και μοσχολέμονο

4
Εύκολη
150 λεπτά

Συστατικά

  • 250 g φράουλες
  • 200 g συμπυκνωμένο ζαχαρούχο γάλα (περίπου 1/2 κουτί)
  • 2 πορτοκάλια
  • 1 ακτινίδιο
  • 1 ξινόμηλο
  • 1 κλωνάρι φρέσκο δενδρολίβανο
  • 100 ml νερό

Βήμα - βήμα

  • 150 λεπτά
    Μαγείρεμα
  • 150 λεπτά
    Συνολικός χρόνος
  • Βήμα 1

    Ξέπλυνε  το κλωνάρι δενδρολίβανου και αφαίρεσε τα φύλλα. Σε νερό που βράζει, πρόσθεσε τα φύλλα του δενδρολίβανου. Αφού πάρει μια βράση, βγάλε το από τη φωτιά και αφού το αφήσεις για 5 λεπτά, σούρωσέ το. 

  • Βήμα 2

    Πλύνε καλά τα φρούτα σου και καθάρισε τα.  Κόψε το πορτοκάλι σε φετούλες.

  • Βήμα 3

    Στην κατσαρόλα με το  δενδρολίβανο, πρόσθεσε το γάλα και άφησέ το για 5 λεπτά να δέσει η σάλτσα σε χαμηλή φωτιά.  Παράλληλα, ανακάτεψε τα φρούτα σε μπολ πρόσθεσε  το μείγμα με το γάλα. Τοποθέτησε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.