Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Εγκυμοσύνη

Μινεστρόνε φρούτων με θυμάρι και μοσχολέμονο

Σερβίρει4

Συστατικά
  • 250 g φράουλες
  • 200 g συμπυκνωμένο ζαχαρούχο γάλα (περίπου 1/2 κουτί)
  • 2 πορτοκάλια
  • 1 ακτινίδιο
  • 1 ξινόμηλο
  • 1 κλωνάρι φρέσκο δενδρολίβανο
  • 100 ml νερό

Βήμα 1

Ξέπλυνε  το κλωνάρι δενδρολίβανου και αφαίρεσε τα φύλλα. Σε νερό που βράζει, πρόσθεσε τα φύλλα του δενδρολίβανου. Αφού πάρει μια βράση, βγάλε το από τη φωτιά και αφού το αφήσεις για 5 λεπτά, σούρωσέ το. 

Βήμα 2

Πλύνε καλά τα φρούτα σου και καθάρισε τα.  Κόψε το πορτοκάλι σε φετούλες.

Βήμα 3

Στην κατσαρόλα με το  δενδρολίβανο, πρόσθεσε το γάλα και άφησέ το για 5 λεπτά να δέσει η σάλτσα σε χαμηλή φωτιά.  Παράλληλα, ανακάτεψε τα φρούτα σε μπολ πρόσθεσε  το μείγμα με το γάλα. Τοποθέτησε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

Πρόταση σερβιρίσματος

Σέρβιρε το ντιπ με φρεσκοκομμένα μπαστουνάκια λαχανικών, καρότο, αγγούρι ακόμη και ψιλοκομμένο ωμό κουνουπίδι.

Nestlé Baby Club

Γίνε τώρα μέλος και μάθε ό,τι χρειάζεσαι για την εγκυμοσύνη και την ανάπτυξη του μωρού σου.

  • Κάνε την εγγραφή σου στο Nestlé Baby Club!
  • Λάβε Νewsletter για θέματα που σε ενδιαφέρουν!
  • Δοκίμασε δείγματα των προϊόντων μας (για γονείς με παιδιά από 6 μηνών και πάνω).
  • Λάβε προσφορές και κουπόνια (για γονείς με παιδιά από 6 μηνών και πάνω).

Εγγραφή

Κριτικές συνταγών