Μινεστρόνε φρούτων με θυμάρι και μοσχολέμονο
Συστατικά
- 250 g φράουλες
- 200 g συμπυκνωμένο ζαχαρούχο γάλα (περίπου 1/2 κουτί)
- 2 πορτοκάλια
- 1 ακτινίδιο
- 1 ξινόμηλο
- 1 κλωνάρι φρέσκο δενδρολίβανο
- 100 ml νερό
Βήμα - βήμα
-
Βήμα 1
Ξέπλυνε το κλωνάρι δενδρολίβανου και αφαίρεσε τα φύλλα. Σε νερό που βράζει, πρόσθεσε τα φύλλα του δενδρολίβανου. Αφού πάρει μια βράση, βγάλε το από τη φωτιά και αφού το αφήσεις για 5 λεπτά, σούρωσέ το.
-
Βήμα 2
Πλύνε καλά τα φρούτα σου και καθάρισε τα. Κόψε το πορτοκάλι σε φετούλες.
-
Βήμα 3
Στην κατσαρόλα με το δενδρολίβανο, πρόσθεσε το γάλα και άφησέ το για 5 λεπτά να δέσει η σάλτσα σε χαμηλή φωτιά. Παράλληλα, ανακάτεψε τα φρούτα σε μπολ πρόσθεσε το μείγμα με το γάλα. Τοποθέτησε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Μιλκ-σέικ με μπανάνα & σμέουρα ή φράουλες
Φρουτοσαλάτα με Κάρδαμο & Αρωματικό Καφέ
Κραμπλ με δημητριακά Fitness με κόκκινα φρούτα και κομπόστα φρούτων
Πουγκιά φρούτων με πικάντικη σάλτσα
Ντιπ με ντομάτα, κατσικίσιο τυρί και ψημένο κουκουναρόσπορο
Καρπάτσιο φρούτων με σοκολατένια σάλτσα
Μιλκ-σέικ λαχανικών με κρέμα μουστάρδας
Μιλκ-σέικ Σοκολάτας Μπανάνα-Μπισκότο
Φρούτα με Μέντα & Σοκολατένια Σαντιγί
Βελουτέ από τραγανό καλαμπόκι και καπνιστό ζαμπόν