Τριμμένο καρότο με πορτοκάλι
Συστατικά
- 3 καρότα
- 1 πορτοκάλι
- 1 κουταλιά της σούπας λάδι
- 1 κουταλιά του γλυκού MAGGI νοστιμιά
- 4 φύλλα δυόσμου
- 6 τοματίνια
- Αλάτι και πιπέρι
Βήμα - βήμα
-
Bήμα 1
Πλύνε, ξεφλούδισε και τρίψε τα καρότα. Πλύνε τις ντομάτες και ψιλόκοψε 4 φύλλα δυόσμου. Τέλος, στύψε το πορτοκάλι. Σε ένα μπολ, φτιάξε μία βινεγκρέτ με το χυμό του πορτοκαλιού, τη MAGGI νοστιμιά, το λάδι, τον δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι. Σε ένα μπολ, ανακάτεψε τα καρότα, τα τοματίνια και τη βινεγκρέτ.
-
Πρόταση σερβιρίσματος
Διακόσμησε το πιάτο με λίγα φύλλα δυόσμου και μερικές φέτες πορτοκαλιού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Kεφτέδες βοδινού με λιαστές ντομάτες και τρυφερά φύλλα σπανακιού
Φέτες μοσχαριού με τραγανά λαχανικά
Ντιπ με ντομάτα, κατσικίσιο τυρί και ψημένο κουκουναρόσπορο
Ριζότο με ανοιξιάτικα λαχανικά και φρέσκο κατσικίσιο τυρί
Παγωμένη σούπα βελουτέ με κατσικίσιο τυρί και κολοκυθάκια
Σολωμός και ψιλοκομμένα λαχανικά σε πουγκιά λάχανου
Καραμελωμένο χοιρινό στο γουόκ με πιπεριές, μέλι και κόλιανδρο
Βελουτέ από τραγανό καλαμπόκι και καπνιστό ζαμπόν
Βελουτέ με σπανάκι και μαλακό κατσικίσιο τυρί
Κοτόπουλο με Βαλσάμικο Ξίδι & Λαχανικά
Κρεμώδες ριζότο με κοτόπουλο και πράσα
Βοδινό με φύτρες φασολιών, ψιλοκομμένα λαχανικά και κόλιανδρο
Μινεστρόνε φρούτων με θυμάρι και μοσχολέμονο