Παγωμένη σούπα βελουτέ με κατσικίσιο τυρί και κολοκυθάκια
Συστατικά
- 150 g φρέσκο κατσικίσιο τυρί
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 2 κύβους λαχανικών MAGGI
- 4 κολοκυθάκια (800 g)
- 1 κουταλιά της σούπας κουκουναρόσπορο
- 800 ml νερό
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Βήμα - βήμα
-
Βήμα 1
Ξεφλούδισε και ψιλοκόψε τις σκελίδες σκόρδου. Κόψε τα κολοκυθάκια σε μεγάλους κύβους. Σε μία κατσαρόλα, τσιγάρισε το σκόρδο με το λάδι.
-
Βήμα 2
Πρόσθεσε τα κολοκυθάκια, το νερό και τους κύβους λαχανικών. Μαγείρεψε για 10 λεπτά.
-
Βήμα 3
Πρόσθεσε το κατσικίσιο τυρί και χτύπησε το μείγμα στο μίξερ. Άφησε το μείγμα να πάρει θερμοκρασία δωματίου και στη συνέχεια βάλε το στο ψυγείο για μία ώρα.
-
Πρόταση σερβιρίσματος
Για ακόμη πιο ελαφριά σούπα, αντικατάστησε το φρέσκο κατσικίσιο τυρί με 100 ml γάλα εβαπορέ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ντιπ με ντομάτα, κατσικίσιο τυρί και ψημένο κουκουναρόσπορο
Ριζότο με ανοιξιάτικα λαχανικά και φρέσκο κατσικίσιο τυρί
Βελουτέ με σπανάκι και μαλακό κατσικίσιο τυρί
Μιλκ-σέικ με μπανάνα & σμέουρα ή φράουλες
Καραμελωμένο χοιρινό στο γουόκ με πιπεριές, μέλι και κόλιανδρο
Φρούτα με Μέντα & Σοκολατένια Σαντιγί
Κραμπλ με δημητριακά Fitness με κόκκινα φρούτα και κομπόστα φρούτων
Βελουτέ από τραγανό καλαμπόκι και καπνιστό ζαμπόν
Kεφτέδες βοδινού με λιαστές ντομάτες και τρυφερά φύλλα σπανακιού
Φέτες μοσχαριού με τραγανά λαχανικά
Κρεμώδες ριζότο με κοτόπουλο και πράσα
Φρουτοσαλάτα με Κάρδαμο & Αρωματικό Καφέ