Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Μοιράσου το Συνταγή
X

σουπα βελουτε

Εγκυμοσύνη

Παγωμένη σούπα βελουτέ με κατσικίσιο τυρί και κολοκυθάκια

Σερβίρει4

Συστατικά
  • 150 g φρέσκο κατσικίσιο τυρί
  • 2 σκελίδες σκόρδου
  • 2 κύβους λαχανικών MAGGI
  • 4 κολοκυθάκια (800 g)
  • 1 κουταλιά της σούπας κουκουναρόσπορο
  • 800 ml νερό
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Βήμα 1

Ξεφλούδισε και ψιλοκόψε τις σκελίδες σκόρδου. Κόψε τα κολοκυθάκια σε μεγάλους κύβους. Σε μία κατσαρόλα, τσιγάρισε το σκόρδο με το λάδι.

Βήμα 2

Πρόσθεσε τα κολοκυθάκια, το νερό και τους κύβους λαχανικών. Μαγείρεψε για 10 λεπτά.

Βήμα 3

Πρόσθεσε το κατσικίσιο τυρί και χτύπησε  το μείγμα στο μίξερ. Άφησε το μείγμα να πάρει θερμοκρασία δωματίου και στη συνέχεια βάλε το στο ψυγείο για μία ώρα.

Πρόταση σερβιρίσματος

Για ακόμη πιο ελαφριά σούπα, αντικατάστησε το φρέσκο κατσικίσιο τυρί με 100 ml γάλα εβαπορέ.