MyFeed Personalized Content
Εγκυμοσύνη (Συμπτώματα και όχι μόνο…)
Βραδινό
Συνταγή
Προσθήκη στα αγαπημένα

Παγωμένη σούπα βελουτέ με κατσικίσιο τυρί και κολοκυθάκια

4
Κανονική
90 λεπτά
Συστατικά
  • 150 g φρέσκο κατσικίσιο τυρί
  • 2 σκελίδες σκόρδου
  • 2 κύβους λαχανικών MAGGI
  • 4 κολοκυθάκια (800 g)
  • 1 κουταλιά της σούπας κουκουναρόσπορο
  • 800 ml νερό
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Βήμα - βήμα
  • 90 λεπτά
    Μαγείρεμα
  • 90 λεπτά
    Συνολικός χρόνος
  • Βήμα 1

    Ξεφλούδισε και ψιλοκόψε τις σκελίδες σκόρδου. Κόψε τα κολοκυθάκια σε μεγάλους κύβους. Σε μία κατσαρόλα, τσιγάρισε το σκόρδο με το λάδι.

  • Βήμα 2

    Πρόσθεσε τα κολοκυθάκια, το νερό και τους κύβους λαχανικών. Μαγείρεψε για 10 λεπτά.

  • Βήμα 3

    Πρόσθεσε το κατσικίσιο τυρί και χτύπησε  το μείγμα στο μίξερ. Άφησε το μείγμα να πάρει θερμοκρασία δωματίου και στη συνέχεια βάλε το στο ψυγείο για μία ώρα.

  • Πρόταση σερβιρίσματος

    Για ακόμη πιο ελαφριά σούπα, αντικατάστησε το φρέσκο κατσικίσιο τυρί με 100 ml γάλα εβαπορέ.