Παγωμένη σούπα βελουτέ με κατσικίσιο τυρί και κολοκυθάκια
- 150 g φρέσκο κατσικίσιο τυρί
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 2 κύβους λαχανικών MAGGI
- 4 κολοκυθάκια (800 g)
- 1 κουταλιά της σούπας κουκουναρόσπορο
- 800 ml νερό
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
-
90 λεπτάΜαγείρεμα
-
90 λεπτάΣυνολικός χρόνος
-
Βήμα 1
Ξεφλούδισε και ψιλοκόψε τις σκελίδες σκόρδου. Κόψε τα κολοκυθάκια σε μεγάλους κύβους. Σε μία κατσαρόλα, τσιγάρισε το σκόρδο με το λάδι.
-
Βήμα 2
Πρόσθεσε τα κολοκυθάκια, το νερό και τους κύβους λαχανικών. Μαγείρεψε για 10 λεπτά.
-
Βήμα 3
Πρόσθεσε το κατσικίσιο τυρί και χτύπησε το μείγμα στο μίξερ. Άφησε το μείγμα να πάρει θερμοκρασία δωματίου και στη συνέχεια βάλε το στο ψυγείο για μία ώρα.
-
Πρόταση σερβιρίσματος
Για ακόμη πιο ελαφριά σούπα, αντικατάστησε το φρέσκο κατσικίσιο τυρί με 100 ml γάλα εβαπορέ.
Γίνε τώρα μέλος και μάθε ό,τι χρειάζεσαι για την εγκυμοσύνη και την ανάπτυξη του μωρού σου.
EMAIL ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ
Με περιεχόμενο ειδικά διαμορφωμένο από τους ειδικούς μας, από τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης μέχρι και το τρίτο έτος του μωρού σου.
Συμβουλές μόνο για σένα
Απευθύνσου σε Επαγγελματίες Υγείας μέσω webinars ή ρώτα τη γνώμη του διατροφολόγου μας.
Δωρεάν δείγματα
Επιλεγμένων προϊόντων από την πλουσιότερη σειρά βρεφικής διατροφής στην Ελλάδα.
Διαδραστικές εφαρμογές
Που σε καθοδηγούν κάθε στιγμή σε αυτό το μοναδικό ταξίδι.