Συνταγή
Παγωμένη σούπα βελουτέ με κατσικίσιο τυρί και κολοκυθάκια
4
Κανονική
90 λεπτά
Συστατικά
- 150 g φρέσκο κατσικίσιο τυρί
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 2 κύβους λαχανικών MAGGI
- 4 κολοκυθάκια (800 g)
- 1 κουταλιά της σούπας κουκουναρόσπορο
- 800 ml νερό
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Βήμα - βήμα
-
90 λεπτάΜαγείρεμα
-
90 λεπτάΣυνολικός χρόνος
-
Βήμα 1
Ξεφλούδισε και ψιλοκόψε τις σκελίδες σκόρδου. Κόψε τα κολοκυθάκια σε μεγάλους κύβους. Σε μία κατσαρόλα, τσιγάρισε το σκόρδο με το λάδι.
-
Βήμα 2
Πρόσθεσε τα κολοκυθάκια, το νερό και τους κύβους λαχανικών. Μαγείρεψε για 10 λεπτά.
-
Βήμα 3
Πρόσθεσε το κατσικίσιο τυρί και χτύπησε το μείγμα στο μίξερ. Άφησε το μείγμα να πάρει θερμοκρασία δωματίου και στη συνέχεια βάλε το στο ψυγείο για μία ώρα.
-
Πρόταση σερβιρίσματος
Για ακόμη πιο ελαφριά σούπα, αντικατάστησε το φρέσκο κατσικίσιο τυρί με 100 ml γάλα εβαπορέ.