Μοιράσου το Προϊόν
X

NAN OPTIPRO Βρεφικό γάλα σε σκόνη

NAN SENSITIVE βρεφικό γάλα σε σκόνη με μειωμένη λακτόζη

Γάλα για βρέφη σε σκόνη.

Το NAN® SENSITIVE είναι ένα ειδικά μελετημένο γάλα για βρέφη σε σκόνη, κατάλληλο από τη γέννηση τους. Ενδείκνυται ως αποκλειστική πηγή διατροφής πριν τους 6 μήνες για βρέφη που δεν θηλάζουν. Μετά τους 6 μήνες καταναλώνεται σε συνδυασμό με άλλες τροφές όπως φρούτα, κρέας, λαχανικά και δημητριακά, σύμφωνα με συστάσεις του παιδιάτρου σας.

OPTIPRO HA - Τεχνολογία μερικώς υδρολυμένης πρωτεΐνης που μειώνει την πιθανότητα εκδήλωσης αλλεργίας στο αγελαδινό γάλα

Δεν είναι κατάλληλο για βρέφη με ήδη διαγνωσμένη αλλεργία στο γάλα αγελάδος.

OPTIPRO HA- Ειδικό μίγμα μερικώς υδρολυμένον πρωτεϊνων που μειώνει την πιθανότητα εκδήλωσης αλλεργίας στο αγελαδινό γάλα.                                                  

DHA - ARA πολύτιμα λιπαρά οξέα.                   

Σημαντική Υπενθύμιση:

Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τρόφη για τα βρέφη και ο μητρικός θηλασμός πρέπει να συνεχίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο. Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα βρεφικό γάλα, ζητήστε τη συμβουλή του παιδιάτρου σας. 

Συστατικά

Μαλτοδεξτρίνη, λακτόζη, φυτικά λιπαρά (ηλιέλαιο υψηλής περιεκτικότητας σε ελαϊκό οξύ, έλαιο καρύδας, κραμβέλαιο χαμηλής περιεκτικότητας σε ερουκικό οξύ, ηλιέλαιο), απομονωμένη πρωτεϊνη ορού γάλακτος, συμπύκνωμα πρωτεϊνης ορού γάλακτος, ανόργανα συστατικά (κιτρικό κάλιο, γλυκεροφωσφορικό ασβέστιο, φωσφορικό ασβέστιο, χλωριούχο μαγνήσιο, χλωριούχο ασβέστιο, χλωριούχο νάτριο, θειικός σίδηρος, θειικός ψευδάργυρος, θειικός χαλκός, θειικό μαγγάνιο, ιωδιούχο κάλιο, σεληνικό νάτριο), ιχθυέλαιο, L-αργινίνη, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), έλαιο Mortiella alpina, L-ιστιδίνη, διτρυγική χολίνη, Βιταμίνες (Βιταμίνη C, Βιταμίνη Ε, νιασίνη, παντοθενικό ασβέστιο, Βιταμίνη Α, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, Βιταμίνη Β6, φολικό οξύ, Βιταμίνη Κ, Βιταμίνη D, βιοτίνη, Βιταμίνη Β12),L-τυροσίνη, καλλιέργεια L.Reuteri, ταυρίνη, ινοσιτόλη, L-καρνιτίνη, νουκλεοτίδια (5'-μονοφωσφορική κυτιδίνη, 5'-μονοφωσφορική ουριδίνη, 5'-μονοφωσφορική αδενοσίνη, 5'-μονοφωσφορική γουανοσίνη). Καλλιέργεια Lactobacillus Reuteri DSM17938 μετά από αδειοδότηση από την BioGaia AB.

Aλλεργιογόνα

Λακτόζη, απομονωμένη πρωτεϊνη ορού γάλακτος, συμπύκνωμα πρωτεϊνης ορού γάλακτος, ιχθυέλαιο.

Διατροφικός Πίνακας

Μέση ανάλυσηΑνά 100ml προϊόντος έτοιμου προς χρήση
Ενέργεια 67kcal
Ενέργεια 280kj
Λιπαρά εκ των οποίων3,4g
Κορεσμένα0,8g
Υδατάνθρακες εκ των οποίων7,8g
Σάκχαρα4,1g
Πρωτεΐνες1,3g
Αλάτι0,06g
Βιταμίνες & Ανόργανα Συστατικά
Βιταμίνη Α 66μg
Βιταμίνη D 0,9μg
Bιταμίνη Ε 1,4mg TE
Βιταμίνη Κ 4,7μg
Βιταμίνη C 9,2mg
Θειαμίνη0,07 mg
Ριβοφλαβίνη0,1 mg
Νιασίνη0,7mg
Bιταμίνη B6 0,05mg
Φολικό οξύ 10,9μg DFE
Βιταμίνη Β12 0,2μg
Βιοτίνη1,6μg
Παντοθενικό οξύ 0,7mg
Νάτριο25mg
Κάλιο72mg
Χλώριο50mg
Ασβέστιο44mg
Φώσφορος24mg
Μαγνήσιο6,6mg
Σίδηρος0,7mg
Ψευδάργυρος0,65mg
Χαλκός0,05mg
Μαγγάνιο13,1μg
Φθόριο7,8 <μg
Σελήνιο2μg
Ιώδιο10,5μg
Άλλες Θρεπτικές Ουσίες
Εικοσιδυεξαενοϊκό οξύ ( DHA)7.9mg
Αραχιδονικό οξύ (ARA)7.9mg
Λινολαικό οξύ (LA)525mg
α- Λινολενικό οξύ 45mg
Λακτόζη3.7g
Ολικά Νουκλεοτίδια2,0mg
Χολίνη7.2mg
Ινοσιτόλη4.6mg
Ταυρίνη3.9mg
L - Καρνιτίνη2mg
Ολικά Νουκλεοτίδια 2
ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΓΕΥΜΑ
ΗΛΙΚΙΑ ΒΡΕΦΟΥΣΝΕΡΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ml*ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΦΤΕΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ**
1η ΚΑΙ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ903
3η ΚΑΙ 4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ1204
2ος ΜΗΝΑΣ1505
3ος ΚΑΙ 4ος ΜΗΝΑΣ1806
5ος ΚΑΙ 6ος ΜΗΝΑΣ2107
* Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που θα βρείτε μέσα στο κουτί. Περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα σκόνης από την ενδεδειγμένη θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε σε μη σωστή διατροφή. Μην αλλάζετε τις δοσολογίες χωρίς ιατρική συμβουλή.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ

1. Πλύνετε τα χέρια σας προσεκτικά.

2. Πλύνετε το μπουκάλι, τη θηλή και το πώμα σχολαστικά. Βράστε για 5 λεπτά. Αφήστε τα σκεπασμένα μέχρι τη χρήση.

3. Βράστε πόσιμο νερό και αφήστε να κρυώσει.

4. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες ανασύστασης. Πρώτα ρίξτε το νερό στο μπουκάλι. Μετά προσθέστε "κοφτές" μεζούρες από το γάλα σε σκόνη. Χρησιμοποιήστε μόνο τη μεζούρα στο κουτί.

5. Βεβαιωθείτε πως η μεζούρα είναι στεγνή και τοποθετήστε στη ξανά πάνω στο κουτί. Κλείστε το κουτί μετά από κάθε χρήση και φυλάξτε τη σε δροσερό και ξηρό μέρος.

6. Κλείστε το μπιμπερό και ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί η σκόνη. Ελέγξτε τη θερμοκρασία πριν το τάισμα.


Σημαντική Υπενθύμιση:
Ο καλύτερος τρόπος να ταΐσεις ένα μωρό είναι να το θηλάσεις, αφού το μητρικό γάλα προσφέρει ιδανική ισορροπημένη διατροφή και προστασία εναντίον ασθενειών για το μωρό σου. Προσφέρει επίσης πολλά μη διατροφικά οφέλη όχι μόνο για το μωρό σου αλλά και για εσένα. Συνιστούμε να μιλήσεις με τον παιδίατρο σου όταν αποφασίζεις για τον τρόπο που θα ταΐσεις το μωρό σου. Επαγγελματική καθοδήγηση πρέπει επίσης να αναζητήσεις για την προετοιμασία και τη διατήρηση του μητρικού θηλασμού. Εάν επιλέξεις να θηλάσεις, είναι σημαντικό να έχεις μία υγιή, ισορροπημένη διατροφή.

Το βρεφικό γάλα έχει σκοπό να αντικαταστήσει το μητρικό γάλα όταν οι μητέρες επιλέξουν να μη θηλάσουν ή όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το κάνουν. Η απόφαση να μη θηλάσεις, ή να εισάγεις μερική σίτιση με μπιμπερό, θα μειώσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξεις να μη θηλάσεις, θυμήσου ότι αυτή η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολο να αντιστραφεί. Χρησιμοποιώντας ένα βρεφικό γάλα έχει επιπλέον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το βρεφικό γάλα πρέπει πάντα να προετοιμάζεται, να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι στην υγεία του μωρού.

Προειδοποίηση:
Προετοιμάζετε ένα μόνο γεύμα κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το μωρό σας και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Μην κρατάτε το γάλα που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα. Κατά τη διάρκεια του γεύματος κρατάτε πάντοτε το βρέφος στην αγκαλιά σας. Αφήνοντας το μωρό χωρίς επίβλεψη μπορεί να προκαλέσει πνιγμό.
Άβραστο νερό, άβραστα σκεύη ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία του βρέφους. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση,   προετοιμασία και διατροφή πιθανά να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του μωρού σας. Χρησιμοποιείται μόνο υπό ιατρική επίβλεψη.

Ανασύσταση: 100ml = 13,1g σκόνης + 90 ml νερού
Μία μεζούρα Sensitive = 4,37 g

Οι μαμάδες κοιτάνε αυτό το άρθρο 0/5
avatar

Nestlé Baby & Me

Γίνε τώρα μέλος και μάθε ό,τι χρειάζεσαι για την εγκυμοσύνη και την ανάπτυξη του μωρού σου.

  • Κάνε την εγγραφή σου στο Nestlé Baby & Me!
  • Ενημερώσου άμεσα όταν υπάρχουν προωθητικές ενέργειες με δείγματα για να δοκιμάσεις τα προϊόντα μας.
  • Πρόσβαση σε βοηθήματα, όπως εβδομαδιαίο ημερολόγιο τοκετού, εργαλείο ονοματοδοσίας, κ.α.
  • Όσα θέλεις να γνωρίζεις για την εγκυμοσύνη και το μεγάλωμα του μωρού, σε αναλυτικά άρθρα, οργανωμένα ανά στάδιο ανάπτυξης.
Αναζήτηση

Ακόμη δεν βρήκες
αυτό που ψάχνεις;

Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.