Μοιράσου το Προϊόν
X

NAN OPTIPRO Βρεφικό γάλα σε σκόνη

NAN A.R. Αντιαναγωγικό βρεφικό γάλα σε σκόνη για αντιμετώπιση αναγωγών

Bρεφικό γάλα, για τη διαιτητική αγωγή βρεφών με αναγωγές.

 

 

Το NAN AR είναι τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, ειδικά σχεδιασμένο για τη διαιτητική αντιμετώπιση των αναγωγών. Πριν τους 6 μήνες ενδείκνυται ως αποκλειστική πηγή διατροφής για τα βρέφη που δεν θηλάζουν.Το ΝΑΝ AR είναι πηκτό χάρη στο εύπεπτο μείγμα αμύλου που περιέχει. 

Εύπεπτο μείγμα αμύλου σχεδιασμένο να μειώνει τις αναγωγές κάνοντας το γάλα πιο πηκτό.

Τεχνολογία OPTIPRO HA - μερικώς υδρολυμένων πρωτεϊνών που διευκολύνει την πέψη και μειώνει την πιθανότητα εκδήλωσης αλλεργίας στο αγελαδινό γάλα.

Αντενδείξεις: 
Δεν προορίζεται για χρήση σε περιπτώσεις αλλεργίας (ή υποψία αλλεργίας) στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος. Δεν προορίζεται για παρεντερική σίτιση.

Σημαντική Υπενθύμιση:
Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για τα βρέφη και ο μητρικός θηλασμός πρέπει να συνεχίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο. Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα βρεφικό γάλα, ζητήστε τη γνώμη του παιδιάτρου σας.
 

Συστατικά

Λακτόζη, φυτικά έλαια (ηλιέλαιο υψηλής περιεκτικότητας σε ελαϊκό οξύ, έλαιο καρύδας, κραμβέλαιο χαμηλής περιεκτικότητας σε ερουκικού οξύ, ηλιέλαιο), άμυλο πατάτας, απομωνομένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος,  συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, ανόργανα συστατικά (κιτρικό κάλιο, γλυκεροφωσφορικό ασβέστιο, φωσφορικό ασβέστιο, χλωριούχο μαγνήσιο, χλωριούχο ασβέστιο, χλωριούχο νάτριο, θειικός σίδηρος, θειικός ψευδάργυρος, θειικός χαλκός, θειικό μαγνήσιο, ιωδιούχο κάλιο, σεληνικό νάτριο), ιχθυέλαιο, διτρυγική χολίνη, έλαιο Mortiella alpina, L-αργινίνη,  ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), βιταμίνες (βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, νιασίνη, παντοθενικό ασβέστιο, βιταμίνη Α, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, βιταμίνη Β6, φολικό οξύ, βιταμίνη Κ, βιταμίνη D, βιοτίνη, βιταμίνη Β12), L-ιστιδίνη, L-τυροσίνη, καλλιέργεια L. Reuteri*, ταυρίνη, ινοσιτόλη, L- καρνιτίνη, νουκλεοτίδια (5'-μονοφωσφορική κυτιδίνη, 5'-μονοφωσφορική ουριδίνη, 5'-μονοφωσφορική αδενοσίνη, 5'-μονοφωσφορική γουανοσίνη). *Καλλιέργεια Lactobacillus Reuteri DSM17938 μετά από αδειοδότηση απο την BioGaia AB.

Aλλεργιογόνα

Λακτόζη, απομωνομένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος,  συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, ιχθυέλαιο.

Διατροφικός Πίνακας

Μέση ανάλυσηΑνά 100 ml προιόντος
Ενέργεια 67kcal
Ενέργεια 281kj
Λιπαρά εκ των οποίων 3,4g
Κορεσμένα0,82g
Μονοακόρεστα1,72 mg
Πολυακόρεστα0,61mg
Λινελαικό οξύ (LA)509mg
Α- Λινολενικό Οξύ(ΑRΑ)16,9mg
DHA16,9mg
ARA17mg
Υδατάνθρακες εκ των οποίων 7,8g
Σάκχαρα5g
Λακτόζη5g
Άμυλο2,7g
Εδώδιμες ίνες0,07<g
Πρωτεΐνες 1,27g
Αλάτι0,06g
Βιταμίνες και Ανόργανα Συστατικά
Βιταμίνη Α65,2μg RE
Βιταμίνη D1,67μg D
Bιταμίνη Ε1,37mg TE
Βιταμίνη Κ4,56μg
Βιταμίνη C10,00mg
Νιασίνη 0,46 mg
Bιταμίνη B6 0,03 mg
Φολικό οξύ22,20μg DFE
Βιταμίνη Β120,16μg
Βιοτίνη1,45μg
Παντοθενικό οξύ0,33mg
Νάτριο25,4mg
Κάλιο72,4mg
Χλώριο50,1mg
Ασβέστιο45,7mg
Φώσφορος26,7mg
Μαγνήσιο6,7mg
Σίδηρος0,69mg
Ψευδάργυρος0,65mg
Χαλκός0,05mg
Μαγγάνιο16,2μg
Φθόριο67<μg
Σελήνιο3,91μg
Χρώμιο6,7<μg
Μολυβδαίνιο9,4<μg
Ιώδιο14,4μg
Άλλες πληροφορίες
Ταυρίνη 4,17mg
L-Καρνιτίνη 1,96mg
Χολίνη 23,5 mg
Ινοσιτόλη 4,7 mg
Ολικά Νουκλεοτίδια 1,96 mg
ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΓΕΥΜΑ
ΗΛΙΚΙΑ ΒΡΕΦΟΥΣΝΕΡΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ml*ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΦΤΕΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ** NAN AR
1η ΚΑΙ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ903
3η ΚΑΙ 4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ1204
2ος ΜΗΝΑΣ1505
3ος ΚΑΙ 4ος ΜΗΝΑΣ1806
5ος ΚΑΙ μετά2107
* Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που θα βρείτε μέσα στο κουτί. Περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα σκόνης από την ενδεδειγμένη θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε σε μη σωστή διατροφή. Μην αλλάζετε τις δοσολογίες χωρίς ιατρική συμβουλή.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ
1) Πλύνετε καλά τα χέρια σας προτού ετοιμάσετε το γάλα του παιδιού.
2) Πλύνετε καλά τη φιάλη, την πιπίλα και το πώμα και βεβαιωθείτε ότι δεν έχει παραμείνει υπόλειμμα γάλακτος. 
3) Βράστε τα σκεύη για 5 λεπτά. Αφήστε τα σκεπασμένα μέχρι να τα χρησιμοποιήσετε.
4) Βράστε πόσιμο νερό για 5 λεπτά και αφήστε το να κρυώσει. 
5) Συμβουλευτείτε τις οδηγίες ανασύστασης και ρίξτε την ακριβή ποσότητα χλιαρού νερού στη φιάλη.
6) Χρησιμοποιείστε την μεζούρα που θα βρείτε στο κουτί. Ισιώστε τη σκόνη που υπάρχει στη μεζούρα στην περιμετρική προεξοχή στο εσωτερικό του κουτιού.
7) Συμβουλευτείτε τις οδηγίες ανασύστασης και προσθέστε τον ακριβή αριθμό από κοφτές μεζούρες ανάλογα την ηλικία του παιδιού.
8) Μετά τη χρήση, φυλάξτε τη μεζούρα μέσα στο κουτί. 
9) Σκεπάστε το μπιμπερό και ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί πλήρως η σκόνη. 
10) Για να διατηρηθεί ο αριθμός των ενεργών καλλιεργειών L. Reuteri, πρέπει να αφήσετε το βραστό νερό να γίνει χλιαρό, περίπου σε θερμοκρασία σώματος, πριν προσθέσετε τη σκόνη. 


Σημαντική Υπενθύμιση:
Ο καλύτερος τρόπος να ταΐσεις ένα μωρό είναι να το θηλάσεις, αφού το μητρικό γάλα προσφέρει ιδανική ισορροπημένη διατροφή και προστασία εναντίον ασθενειών για το μωρό σου. Προσφέρει επίσης πολλά μη διατροφικά οφέλη όχι μόνο για το μωρό σου αλλά και για εσένα. Συνιστούμε να μιλήσεις με τον παιδίατρο σου όταν αποφασίζεις για τον τρόπο που θα ταΐσεις το μωρό σου. Επαγγελματική καθοδήγηση πρέπει επίσης να αναζητήσεις για την προετοιμασία και τη διατήρηση του μητρικού θηλασμού. Εάν επιλέξεις να θηλάσεις, είναι σημαντικό να έχεις μία υγιή, ισορροπημένη διατροφή.

Το βρεφικό γάλα έχει σκοπό να αντικαταστήσει το μητρικό γάλα όταν οι μητέρες επιλέξουν να μη θηλάσουν ή όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το κάνουν. Η απόφαση να μη θηλάσεις, ή να εισάγεις μερική σίτιση με μπιμπερό, θα μειώσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος.


Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξεις να μη θηλάσεις, θυμήσου ότι αυτή η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολο να αντιστραφεί. Χρησιμοποιώντας ένα βρεφικό γάλα έχει επιπλέον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το βρεφικό γάλα πρέπει πάντα να προετοιμάζεται, να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι στην υγεία του μωρού.

Προειδοποίηση:
Προετοιμάζετε ένα μόνο γεύμα κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το μωρό σας και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Μην κρατάτε το γάλα που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα. Κατά τη διάρκεια του γεύματος κρατάτε πάντοτε το βρέφος στην αγκαλιά σας. Αφήνοντας το μωρό χωρίς επίβλεψη μπορεί να προκαλέσει πνιγμό.
Άβραστο νερό, άβραστα σκεύη ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία του βρέφους. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση,   προετοιμασία και διατροφή πιθανά να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του μωρού σας. Χρησιμοποιείται μόνο υπό ιατρική επίβλεψη.

Ανασύσταση: 100ml = 13,g σκόνης + 90 ml νερού

Μία μεζούρα ΝΑΝ ΑR = 4,4g

Ωσμωτικότητα: 234mOsm/l
 

Οι μαμάδες κοιτάνε αυτό το άρθρο 3.66/5
avatar
avatar

NAN AR

Μας το πρότεινε η παιδίατρος αλλά δεν μας βόλεψε καθόλου . δεν το έπινε με τίποτα το παιδί μου και μετά από 2 γεύματα του άλλαξα γάλα. έχει μια κολλώδης υφή που μένει στο μπουκάλι και είναι δύσκολο να καθαριστεί και δεν ανακατεύεται με τίποτα....κουνούσα το μπουκάλι 10 λεπτά και πάλι δεν διαλύθηκε η σκόνη . καθόλου καλή επιλογή .

avatar

NAN AR (δεν ενδεικνυται για μωρακι με αλλεργικες αντιδρασεις)

Ητανε το γαλα με το οποιο ξεκινησαμε, λογω εντονης παλλινδρομησης. Δυστυχως εμας τα αιτια της παλλινδρομησης ητανε πιο σοβαρα, οποτε αυτο το προϊον δεν μας βοηθησε. Εχω ακουσει τα καλυτερα για την απαοτελεσματικοτητά του απο φιλους και μελη της οικογενειας. Βοηθαει εξαιρετικα με τις αναγωγες και ειναι γενικα αγαπητο απο μωρακια αυτων των ηλικιων.

Nestlé Baby & Me

Γίνε τώρα μέλος και μάθε ό,τι χρειάζεσαι για την εγκυμοσύνη και την ανάπτυξη του μωρού σου.

  • Κάνε την εγγραφή σου στο Nestlé Baby & Me!
  • Ενημερώσου άμεσα όταν υπάρχουν προωθητικές ενέργειες με δείγματα για να δοκιμάσεις τα προϊόντα μας.
  • Πρόσβαση σε βοηθήματα, όπως εβδομαδιαίο ημερολόγιο τοκετού, εργαλείο ονοματοδοσίας, κ.α.
  • Όσα θέλεις να γνωρίζεις για την εγκυμοσύνη και το μεγάλωμα του μωρού, σε αναλυτικά άρθρα, οργανωμένα ανά στάδιο ανάπτυξης.
Αναζήτηση

Ακόμη δεν βρήκες
αυτό που ψάχνεις;

Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.