Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Μοιράσου το Συνταγή
X

Εγκυμοσύνη

Βοδινό με φύτρες φασολιών, ψιλοκομμένα λαχανικά και κόλιανδρο

Σερβίρει4

Συστατικά
  • 400 g βοδινό (νουά ή κιλότο)
  • 100 g φύτρες φασολιών
  • 2 κουταλιές του γλυκού συμπυκνωμένο μοσχαρίσιο ζωμό MAGGI
  • 100 g μπιζέλια
  • 1/2 κόκκινη πιπεριά
  • 1 πράσο
  • 1 κουταλιά της σούπας βαλσαμικό ξύδι
  • 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο κόλιανδρο
  • 1 κουταλιά της σούπας λάδι

Bήμα 1

Πλύνε καλά  τα λαχανικά. Κόψε το πράσο σε 3 κομμάτια και μετά σε μπαστουνάκια. Κόψε την πιπεριά σε λεπτές λωρίδες και μετά κάθε λωρίδα στα δύο. Κόψε τα μπιζέλια κατά μήκος στα δύο. Ψιλοκόψε το βοδινό.

Bήμα 2

Σε ένα γουόκ ή σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι, τσιγάρισε τα λαχανικά με το λάδι για 6 λεπτά. Άδειασε το τηγάνι. Στο ίδιο τηγάνι, τσιγάρισε το κρέας σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά, πρόσθεσε το ξύδι και συνέχισε το μαγείρεμα για 1 λεπτό. Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι.

Bήμα 3

Βάλε ξανά τα λαχανικά και συνέχισε το μαγείρεμα για 5 λεπτά αφού προσθέσεις τον μοσχαρίσιο ζωμό αραιωμένο σε 200 ml νερό και τον κόλιανδρο σε σκόνη. Πρόσθεσε πιπέρι και λίγο αλάτι. Ρίξε από πάνω το φρέσκο κόλιανδρο.