Βοδινό με φύτρες φασολιών, ψιλοκομμένα λαχανικά και κόλιανδρο
- 400 g βοδινό (νουά ή κιλότο)
- 100 g φύτρες φασολιών
- 2 κουταλιές του γλυκού συμπυκνωμένο μοσχαρίσιο ζωμό MAGGI
- 100 g μπιζέλια
- 1/2 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσο
- 1 κουταλιά της σούπας βαλσαμικό ξύδι
- 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο κόλιανδρο
- 1 κουταλιά της σούπας λάδι
-
30 λεπτάΜαγείρεμα
-
30 λεπτάΣυνολικός χρόνος
-
Bήμα 1
Πλύνε καλά τα λαχανικά. Κόψε το πράσο σε 3 κομμάτια και μετά σε μπαστουνάκια. Κόψε την πιπεριά σε λεπτές λωρίδες και μετά κάθε λωρίδα στα δύο. Κόψε τα μπιζέλια κατά μήκος στα δύο. Ψιλοκόψε το βοδινό.
-
Bήμα 2
Σε ένα γουόκ ή σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι, τσιγάρισε τα λαχανικά με το λάδι για 6 λεπτά. Άδειασε το τηγάνι. Στο ίδιο τηγάνι, τσιγάρισε το κρέας σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά, πρόσθεσε το ξύδι και συνέχισε το μαγείρεμα για 1 λεπτό. Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι.
-
Bήμα 3
Βάλε ξανά τα λαχανικά και συνέχισε το μαγείρεμα για 5 λεπτά αφού προσθέσεις τον μοσχαρίσιο ζωμό αραιωμένο σε 200 ml νερό και τον κόλιανδρο σε σκόνη. Πρόσθεσε πιπέρι και λίγο αλάτι. Ρίξε από πάνω το φρέσκο κόλιανδρο.
Γίνε τώρα μέλος και μάθε ό,τι χρειάζεσαι για την εγκυμοσύνη και την ανάπτυξη του μωρού σου.
EMAIL ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ
Με περιεχόμενο ειδικά διαμορφωμένο από τους ειδικούς μας, από τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης μέχρι και το τρίτο έτος του μωρού σου.
Συμβουλές μόνο για σένα
Απευθύνσου σε Επαγγελματίες Υγείας μέσω webinars ή ρώτα τη γνώμη του διατροφολόγου μας.
Δωρεάν δείγματα
Επιλεγμένων προϊόντων από την πλουσιότερη σειρά βρεφικής διατροφής στην Ελλάδα.
Διαδραστικές εφαρμογές
Που σε καθοδηγούν κάθε στιγμή σε αυτό το μοναδικό ταξίδι.