Βοδινό με φύτρες φασολιών, ψιλοκομμένα λαχανικά και κόλιανδρο
Συστατικά
- 400 g βοδινό (νουά ή κιλότο)
- 100 g φύτρες φασολιών
- 2 κουταλιές του γλυκού συμπυκνωμένο μοσχαρίσιο ζωμό MAGGI
- 100 g μπιζέλια
- 1/2 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσο
- 1 κουταλιά της σούπας βαλσαμικό ξύδι
- 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο κόλιανδρο
- 1 κουταλιά της σούπας λάδι
Βήμα - βήμα
-
Bήμα 1
Πλύνε καλά τα λαχανικά. Κόψε το πράσο σε 3 κομμάτια και μετά σε μπαστουνάκια. Κόψε την πιπεριά σε λεπτές λωρίδες και μετά κάθε λωρίδα στα δύο. Κόψε τα μπιζέλια κατά μήκος στα δύο. Ψιλοκόψε το βοδινό.
-
Bήμα 2
Σε ένα γουόκ ή σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι, τσιγάρισε τα λαχανικά με το λάδι για 6 λεπτά. Άδειασε το τηγάνι. Στο ίδιο τηγάνι, τσιγάρισε το κρέας σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά, πρόσθεσε το ξύδι και συνέχισε το μαγείρεμα για 1 λεπτό. Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι.
-
Bήμα 3
Βάλε ξανά τα λαχανικά και συνέχισε το μαγείρεμα για 5 λεπτά αφού προσθέσεις τον μοσχαρίσιο ζωμό αραιωμένο σε 200 ml νερό και τον κόλιανδρο σε σκόνη. Πρόσθεσε πιπέρι και λίγο αλάτι. Ρίξε από πάνω το φρέσκο κόλιανδρο.