Μοιράσου το Άρθρο
X
Προσωπικός χρόνος, φίλοι και μωρό
Το Nestlé Baby & Me είναι δίπλα σου
Βρες ό, τι ψάχνεις!
Γίνε τώρα μέλος, και ανακάλυψε περισσότερα για την ομορφότερη περίοδο της ζωής σου σε κάθε στάδιο.

Μωρό, Προσωπικός Χρόνος & Φίλοι

Το μωρό με ξετρελαίνει με τα μεγάλα έκπληκτα μάτια του, τα παχουλά ποδαράκια του, τα χαμόγελα στον ύπνο του… Κάτι είναι κι αυτό, γιατί καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της ζωής μας. Πολύ απλά, δεν έχω πια χρόνο ούτε για να πάω τη γυναίκα μου στο σινεμά ούτε για να παίξω χαρτιά με τους φίλους μου. Όμως πραγματικά αξίζει τον κόπο!

Πέμπτη, Φεβρουάριος 4th, 2016

Το Nestlé Baby & Me είναι δίπλα σου
Βρες ό, τι ψάχνεις!
Γίνε τώρα μέλος, και ανακάλυψε περισσότερα για την ομορφότερη περίοδο της ζωής σου σε κάθε στάδιο.

Πραγματική επανάσταση!

 Πώς μπορεί ένα μωρό ύψους 55 cm και βάρους 4 κιλών να μας αλλάξει τόσο πολύ την καθημερινότητα; Δε φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο «χρονοβόρο». Όμως αξίζει τον κόπο: Τίποτα δε συγκρίνεται με την ευτυχία του να το βλέπεις να μεγαλώνει. Και σιγά-σιγά προγραμματίζω τη ζωή μου συνδυάζοντας την οικογένεια και τη διασκέδασή μου.Πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία. Και η γυναίκα μου δεν θα έχει παράπονο: Τα ρομαντικά μας δείπνα είναι ιερά! Με την άφιξη του μωρού, πάει ο προσωπικός μου χρόνος! Προσαρμόζομαι στους ρυθμούς του νεογέννητου μωρού και στις αλλαγές που έχουν δημιουργηθεί: Τάισμα κάθε 4 ώρες, ξενύχτια… Είμαι εξαντλημένος! Αυτή τη στιγμή, όλη μου η ζωή είναι το μωρό! Πάνε οι βραδιές ποδοσφαίρου με φίλους, τα ποτά μετά τη δουλειά, οι ρομαντικές συναυλίες και τα ρομαντικά δείπνα… Όλα αυτά μου λείπουν, αλλά δεν πειράζει, η κατάσταση είναι προσωρινή και έπειτα έχω τόσο πολλά πράγματα να κάνω, που δεν έχω χρόνο ούτε για να το σκέφτομαι.

 

«Τώρα που το μωρό μεγάλωσε και κοιμάται όλο το βράδυ χωρίς να ξυπνά, θα μπορώ να αφιερώσω και πάλι ένα μέρος του χρόνου μου στα προσωπικά μου ενδιαφέροντα. Στόχος: Να βρω μία καλή νταντά για να μπορώ να παίξω ηλεκτρονικά με τους φίλους μου ή να βγω για ρομαντικό δείπνο με τη γυναίκα μου!»

Περισσότερα

Σχετικά
Οι μαμάδες κοιτάνε αυτό το άρθρο 5/5
avatar
Αναζήτηση

Ακόμη δεν βρήκες
αυτό που ψάχνεις;

Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.