Μοιράσου το Άρθρο
X
Το Nestlé Baby & Me είναι δίπλα σου
Βρες ό, τι ψάχνεις!
Γίνε τώρα μέλος, και ανακάλυψε περισσότερα για την ομορφότερη περίοδο της ζωής σου σε κάθε στάδιο.

Μητρικό Γάλα: Θεμέλια Ζωής & Ανάπτυξης

Εντυπωσιακό δεδομένο: Η ποιότητα και η ποσότητα της πρωτεΐνης του μητρικού γάλακτος επηρεάζει πολλούς τομείς της ανάπτυξης καθώς επίσης τη βραχυχρόνια και μακροχρόνια υγεία του μωρού σου.

Τρίτη, Οκτώβριος 16th, 2018

Το Nestlé Baby & Me είναι δίπλα σου
Βρες ό, τι ψάχνεις!
Γίνε τώρα μέλος, και ανακάλυψε περισσότερα για την ομορφότερη περίοδο της ζωής σου σε κάθε στάδιο.

Ειδικοί στον ιατρικό χώρο και ερευνητές θεωρούν την πρωτεΐνη ως το πιο σημαντικό θρεπτικό συστατικό. Είναι το πιο άφθονο συστατικό στο ανθρώπινο σώμα, μετά το νερό. Είναι τόσο σημαντικό που λένε ότι η ποιότητα και η ποσότητα των πρωτεϊνών που λαμβάνει το μωρό σου στους πρώτους μήνες της ζωής μπορεί να επηρεάσει τη μελλοντική του υγεία.

Συνεισφέρει στο χτίσιμο του σώματος, των μυών και ακόμη και του εγκεφάλου του μωρού σου. Είναι επίσης σημαντικό ώστε το ανοσοποιητικό και πεπτικό σύστημα του μωρού σου να δουλεύει σωστά. Βοηθά στη μείωση κινδύνου ανάπτυξης αλλεργιών. Οι ερευνητές θεωρούν ότι η πρωτεΐνη στο μητρικό γάλα παίζει ρόλο κλειδί στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης παχυσαρκίας αργότερα στη ζωή.

Η πρωτεΐνη του μητρικού γάλακτος είναι η καλύτερη καθώς η ποιότητα της είναι τόσο υψηλή και η ποσότητα της προσαρμόζεται στην ηλικία του μωρού σου και στις ανάγκες του σε κάθε στάδιο ανάπτυξης.

Τους πρώτους μήνες, το μητρικό γάλα περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη γιατί το μωρό σου το χρειάζεται για να μεγαλώσει γρήγορα και, αργότερα, η ποσότητα της πρωτεΐνης στο μητρικό γάλα μειώνεται γιατί οι ρυθμοί ανάπτυξης του μωρού σου επιβραδύνονται. Δεν είναι εντυπωσιακό;

Περισσότερα

Σχετικά
Οι μαμάδες κοιτάνε αυτό το άρθρο 0/5
avatar
Αναζήτηση

Ακόμη δεν βρήκες
αυτό που ψάχνεις;

Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.