Μοιράσου το Άρθρο
X
Καταπολέμησε το άγχος στην Εγκυμοσύνη
Το Nestlé Baby & Me είναι δίπλα σου
Βρες ό, τι ψάχνεις!
Γίνε τώρα μέλος, και ανακάλυψε περισσότερα για την ομορφότερη περίοδο της ζωής σου σε κάθε στάδιο.

Καταπολέμησε το άγχος στην εγκυμοσύνη

Άγχος στην εγκυμοσύνη; Όχι δεν σου χρειάζεται! Διάβασε τις συμβουλές μας για να το καταπολεμήσεις.

Τετάρτη, Δεκέμβριος 6th, 2017

Το Nestlé Baby & Me είναι δίπλα σου
Βρες ό, τι ψάχνεις!
Γίνε τώρα μέλος, και ανακάλυψε περισσότερα για την ομορφότερη περίοδο της ζωής σου σε κάθε στάδιο.

Βιώνεις μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής σου. Απόφυγε το άγχος στην εγκυμοσύνη! Ηρέμησε και απόλαυσε την ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές:

1. Μην ξεχνάς να περιποιείσαι τον εαυτό σου! Χαλάρωνε τα βράδια κάνοντας ένα ζεστό μπάνιο με άλατα, ανάβοντας αρωματικά κεριά και ακούγοντας τραγούδια που σε ηρεμούν.

2. Παράμεινε δραστήρια και ασκήσου. Το περπάτημα, το pilates, η yoga, η κολύμβηση είναι δραστηριότητες που θα σε ωφελήσουν και θα σε χαλαρώσουν. Φυσικά όποια δραστηριότητα κι αν αποφασίσεις να κάνεις πρέπει πάντα να γίνεται βάση της πορείας της εγκυμοσύνης σου.

3. Εφάρμοσε τη θεραπεία του γέλιου. Έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει πολύ στην αποβολή του άγχους, για αυτό επιδίωξε να βλέπεις κωμωδίες ή να παρακολουθείς παραστάσεις που θα σε κάνουν να γελάσεις πολύ.

4. Έλα σε επαφή με τη φύση. Οι αποδράσεις μακριά από την πόλη μπορούν να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις περισσότερο την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης σου.

Εφάρμοσε στην καθημερινότητά σου αυτά τα απλά tips και θα δεις πόσο εύκολα θα καταπολεμήσεις το άγχος σου, απολαμβάνοντας πραγματικά αυτή την όμορφη περίοδο της ζωής σου. Το να είσαι χαλαρή είναι το πιο αποτελεσματικό φάρμακο ενάντια στις έντονες εναλλαγές της διάθεσης κατά το διάστημα της εγκυμοσύνης.

Περισσότερα

Σχετικά
Οι μαμάδες κοιτάνε αυτό το άρθρο 0/5
avatar
Αναζήτηση

Ακόμη δεν βρήκες
αυτό που ψάχνεις;

Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.