MyFeed Personalized Content
0 - 4 μηνών
Άρθρο
Προσθήκη στα αγαπημένα

Έξυπνες συμβουλές για να αλλάζετε τις βρεφικές πάνες τη νύχτα

Αναρωτιέστε πώς θα καταφέρετε να αλλάξετε το μωρό σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς να του δημιουργήσετε αναστάτωση και να διαταράξετε τον ύπνο του; Διαβάστε μικρά tips για να το αλλάξετε, χωρίς καν να το ξυπνήσετε!

3 λεπτά ανάγνωση

Η αλλαγή της βρεφικής πάνας όταν αυτή είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της νύχτας δε θα πρέπει να αποφεύγεται. Τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τη βρεφική πάνα στο μωρό σας,  χωρίς καν να το ξυπνήσετε!

 • Συγκεντρώστε κοντά σας όλα τα απαραίτητα για την αλλαγή της πάνας για μωρά. Για να μην ψάχνετε τελευταία στιγμή, φροντίστε να έχετε δίπλα σας μια καθαρή πάνα, μωρομάντηλα καθαρισμού και κρέμα για το σύγκαμα. Αν χρησιμοποιείτε μωρομάντηλα, ζεστάνετέ τα μέσα στα χέρια σας.  Η πάνα του φροντίστε να είναι φιλική και πολύ απορροφητική, για αποφυγή ερεθισμών,  όση ώρα κι αν χρειαστεί να μείνει σε επαφή με το ευαίσθητο δερματάκι του κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 • Φροντίστε να έχετε ένα φωτάκι νυκτός αναμμένο για να ελέγχετε το μωρό σας αλλά και για να μπορείτε να του αλλάξετε την πάνα μωρού,  χωρίς να χρειαστεί να ανάψετε το κεντρικό φως του δωματίου.
 • Επιλέξτε το φορμάκι που του φοράτε στον ύπνο να ανοίγει από την κάτω μεριά, ώστε να μην χρειαστεί να το ξεντύσετε ολόκληρο ή να του τραβήξετε το ρουχαλάκι. Φροντίστε να κάνετε την αλλαγή, με γρήγορες αλλά απαλές κινήσεις ανασηκώνοντας τα ποδαράκια του και τοποθετώντας την καθαρή πάνα κάτω από την πάνα που ήδη φοράει. Απομακρύνετε τη λερωμένη πάνα, καθαρίστε το μωρό σας, δίνοντας προσοχή στις πτυχές ανάμεσα στα ποδαράκια του και εφαρμόστε την κρέμα για το σύγκαμα που χρησιμοποιείτε, αν χρειάζεται. 
 • Αφού περάσετε το μπροστινό τμήμα της βρεφικής πάνας ανάμεσα από τα ποδαράκια του, κλείστε με τα ειδικά αυτοκόλλητα, προσέχοντας να μην κολλήσει στο δέρμα του μωρού.

Το μωράκι σας είναι έτοιμο να συνεχίσει τον ύπνο του, γι’ αυτό σκεπάστε το, ψιθυρίστε του ένα γλυκό νανούρισμα και χαϊδέψτε το ελαφρά.  

Οι ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino Sensitive, παράλληλα με τα παραπάνω έξυπνα Tips θα συμβάλουν στον ήρεμο ύπνο του, καθώς αναβαθμίζουν τη φροντίδα του μωρού για ασύγκριτη προστασία από διαρροές και αποδεδειγμένη φιλικότητα για ολοκληρωμένη sensitive προστασία… σε μια μόνο πάνα.

Συγκεκριμένα, είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών και είναι κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα, μετά από έλεγχο τεσσάρων εβδομάδων σε βρέφη υπό την επίβλεψη δερματολόγων και παιδιάτρων στο Δερματολογικό Εργαστήριο Dermatest (Γερμανία). Επιπλέον, οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive έχουν ενσωματώσει στον πυρήνα τους την τεχνολογία Dry Matrix, ένα πλέγμα φυτικών ινών που συγκρατεί τη μεγαλύτερη ποσότητα υγρασίας* από κάθε άλλη βρεφική πάνα και με δείκτη υγρασίας σε όλα τα μεγέθη, εξασφαλίζοντας ασύγκριτη προστασία από διαρροές.

Συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρία Παιδιατρικής Δερματολογίας, αλλά και από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας, καθώς είναι και Ιατρικά Ελεγμένες, για πιστοποιημένα ασφαλή φροντίδα!

*Immersion in 0.9% saline solution for 50 minutes, Centrifugation for 3 min @ 440g-force

 

Άρθρο που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.

 

MVP Logo

Γίνε τώρα μέλος και μάθε ό,τι χρειάζεσαι για την εγκυμοσύνη και την ανάπτυξη του μωρού σου.

 • Club Benefits Icons_1

  EMAIL ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ

  Με περιεχόμενο ειδικά διαμορφωμένο από τους ειδικούς μας, από τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης μέχρι και το τρίτο έτος του μωρού σου.

 • Club Benefits Icons_2Club Benefits Icons

  Συμβουλές μόνο για σένα

  Απευθύνσου σε Επαγγελματίες Υγείας μέσω webinars ή ρώτα τη γνώμη του διατροφολόγου μας.

 • Club Benefits Icons_3Club Benefits Icons

  Δωρεάν δείγματα

  Επιλεγμένων προϊόντων από την πλουσιότερη σειρά βρεφικής διατροφής στην Ελλάδα.

 • Club Benefits Icons_5Club Benefits Icons

  Διαδραστικές εφαρμογές

  Που σε καθοδηγούν κάθε στιγμή σε αυτό το μοναδικό ταξίδι.