
Συστατικά
- 15 g φιλέτο ψαριού βρασμένο στον ατμό
- 2 κουταλιές σούπας νερού
- 1 κουταλιά της σούπας (10 g) Nestlé ΝΑΝ® Sinlac
- 1 κουταλιά της σούπας λάδι για τηγάνισμα
Βήμα - βήμα
-
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε καλά, πατώνοντας με ένα πιρούνι.
-
Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια και στη συνέχεια τα βυθίζουμε για πανάρισμα στο Nestle Sinlac χωρίς προσθήκη ζάχαρης*.
-
Τηγανίζουμε χωρίς την προσθήκη λιπαρών σε ένα ειδικό τηγάνι ή σε κανονικό τηγάνι προσθέτοντας λίγο κραμβέλαιο.
Έτοιμο!