
Συστατικά
- 150 ml Gerber organic Αχλάδι Μήλο Μπανάνα
- 1 -2 κουταλιές αλεύρι πατάτας
- 1 -2 κουταλιές (10-20 γραμμάρια) Nestlé ΝΑΝ® Sinlac
- 1 κουτάλι σούπας νερό
Βήμα - βήμα
-
Ανακατεύουμε σε ένα μικρό σκεύος το αλεύρι πατάτας με νερό.
-
Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το Gerber organic Αχλάδι Μήλο Μπανάνα και το αφήνουμε να πάρει βράση και στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι που προηγουμένως ανακατέψαμε με νερό.
-
Αφήνουμε το μίγμα να βράζει μέχρι να πήξει και τότε αποσύρουμε από τη φωτιά.
-
Αφήνουμε για 15 λεπτά να κρυώσει.
-
Προσθέτουμε την κρέμα Nestlé ΝΑΝ® Sinlac και ανακατεύουμε καλά.
Έτοιμο!