
Συστατικά
- 80 γραμμάρια βρασμένα παντζάρια
- 3/4 κουταλάκι του γλυκού (περίπου 2 g) αγάρ-αγάρ
- 200 ml βραστό νερό
- 2 κουταλιές της σούπας (20g) Nestlé ΝΑΝ® Sinlac
Βήμα - βήμα
-
Βράζουμε τα παντζάρια μέχρι να μαλακώσουν (περίπου 1 ώρα).
-
Ξεφλουδίζουμε και τρίβουμε σε ψιλό τρίφτη.
-
Σε ένα ξεχωριστό σκεύος ρίχνουμε ζεστό βρασμένο νερό, προσθέτουμε αγάρ-αγάρ και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το τριμμένο παντζάρι και αφήνουμε να κρυώσει για 20 λεπτά. Προσθέτουμε 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας Nestlé ΝΑΝ® Sinlac και ανακατεύουμε ξανά.
-
Χωρίζουμε το ζελέ σε μικρές μερίδες και το αφήνουμε να δέσει για μερικές ώρες. Για να μειώσετε τον χρόνο αναμονής, βάλτε το ζελέ στο ψυγείο.
Έτοιμο!