Ζελέ λαχανικών με παντζάρι

Ζελέ λαχανικών με ΝΑΝ® Sinlac και παντζάρι

από 12 μηνών και άνω
Συνταγή
Σνακ

Συστατικά

  • 80 γραμμάρια βρασμένα παντζάρια
  • 3/4 κουταλάκι του γλυκού (περίπου 2 g) αγάρ-αγάρ
  • 200 ml βραστό νερό
  • 2 κουταλιές της σούπας (20g) Nestlé ΝΑΝ® Sinlac

Βήμα - βήμα

  • Βράζουμε τα παντζάρια μέχρι να μαλακώσουν (περίπου 1 ώρα). 

  • Ξεφλουδίζουμε και τρίβουμε σε ψιλό τρίφτη. 

  • Σε ένα ξεχωριστό σκεύος ρίχνουμε ζεστό βρασμένο νερό, προσθέτουμε αγάρ-αγάρ και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το τριμμένο παντζάρι και αφήνουμε να κρυώσει για 20 λεπτά. Προσθέτουμε 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας Nestlé ΝΑΝ® Sinlac και ανακατεύουμε ξανά.

  • Χωρίζουμε το ζελέ σε μικρές μερίδες και το αφήνουμε να δέσει για μερικές ώρες. Για να μειώσετε τον χρόνο αναμονής, βάλτε το ζελέ στο ψυγείο.

     

    Έτοιμο!