
Συστατικά
- 4 κουταλάκια του γλυκού ρυζάλευρο
- 2,5 κουταλιές της σούπας (25g) Nestlé ΝΑΝ® Sinlac
- 2 κουταλάκια του γλυκού λάδι
- 60 ml νερό
- Τριμμένο μήλο
Βήμα - βήμα
-
Ανακατεύουμε την κρέμα Nestlé ΝΑΝ® Sinlac με νερό.
-
Προσθέτουμε το λάδι, το ρυζάλευρο και στη συνέχεια όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
-
Τηγανίζουμε τις κρέπες και από τις δυο μεριές σε καυτό τηγάνι.
-
Πριν τηγανίσουμε την πρώτη κρέπα, καλό είναι να προσθέσουμε μερικές σταγόνες λάδι στο τηγάνι για να διευκολύνουμε τη διαδικασία του τηγανίσματος.
-
Σερβίρουμε τις κρέπες με τριμμένο μήλο.
Έτοιμο!