MyFeed Personalized Content
nan supreme pro range
nan supreme pro logo

NAN SUPREMEpro

NAN SUPREMEpro,
Η πιο επιστημονικά ανεπτυγμένη μας φόρμουλα

435x328_mobile_0

Μέρα με τη μέρα το παιδί σου μεγαλώνει. Απλά, συναρπαστικό! Γι’ αυτό κάθε μικρό του κατόρθωμα είναι η απόδειξη για τη σωστή του ανάπτυξη. Το NAN SUPREMEpro, το πρώτο με 2 Ολιγοσακχαρίτες 2’FL & LNnT, βοηθά στη δημιουργία των θεμελίων που χρειάζεται το παιδί σoυ σήμερα για να πραγματοποιήσει κάθε πιθανό αύριο.

Με πάνω από 150 χρόνια εξειδίκευσης, η Nestlé ηγείται της έρευνας και της καινοτομίας στη βρεφική και παιδική διατροφή. Επωφελούμενο από τις έρευνες για τη μακροχρόνια υγεία των παιδιών, το βρεφικό γάλα NAN® είναι ο σύμμαχος σου στη σωστή διατροφή του παιδιού σου.

Με πρωτοποριακή έρευνα και ανάπτυξη, έχουμε καταφέρει να αναπαράγουμε και να συνδυάσουμε πέντε σημαντικούς Ολιγοσακχαρίτες 5 HMO Complex μαζί με την τεχνολογία πρωτεΐνης GENTLE OPTIPRO και τις καλλιέργειες L. Reuteri στην πρωτοποριακή μας φόρμουλα NAN SUPREMEPRO. Αυτό είναι το πιο προηγμένο προϊόν μας μέχρι σήμερα και ένα νέο βήμα για να βοηθήσουμε τα παιδιά να θρέφουν κάθε τους δυνατότητα.

5 hmo

 

Το πρώτο και μόνο με τους 5 Ολιγοσακχαρίτες του 5 HMO Complex

 

Μάθε για τους ολιγοσακχαρίτες μητρικού γάλακτος εδώ.

gentle optipro

 

Μοναδική τεχνολογία υδρόλυσης της πρωτεΐνης του γάλακτος

 

Ένα βελτιστοποιημένο μείγμα πρωτεϊνών, που λαμβάνεται με τη ήπια διάσπαση της πρωτεΐνης αγελαδινού γάλακτος. Μάθε περισσότερα, εδώ.

L. Reuteri

 

L. Reuteri

 

Φυσικά ενεργές καλλιέργειες και ένα μείγμα θρεπτικών συστατικών που βοηθούν στη σωστή του ανάπτυξη. Εδώ, θα μάθεις όσα χρειάζεσαι.

 

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ NAN SUPREMEPRO

NAN-SupremePro1-580x435-A

Από 0 μηνών

NAN SUPREMEpro 1

5
5/5

Βρεφικό γάλα σε σκόνη με 5 HMO® complex, πρωτεΐνη GENTLE OPTIPRO & L.Reuteri

NAN-SupremePro2-580x435_1

Από 6 μηνών

NAN SUPREMEpro 2

5
5/5

Γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας σε σκόνη με 5 HMO® complex, GENTLE OPTIPRO & L.Reuteri

NAN-SupremePro3-580x435-A

Από 12 μηνών

NAN SUPREMEpro 3

5
5/5

Ρόφημα γάλακτος σε σκόνη με 5 HMO® complex, πρωτεΐνη GENTLE OPTIPRO & L.Reuteri

ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΓΑΛΑΤΩΝ NAN

NAN-OPTIPRO-400-range-580x435

NAN® με μοναδική τεχνολογία OPTIPRO®

Η τεχνολογία OPTIPRO παρέχει ένα μοναδικό μείγμα πρωτεϊνών, σε συνδυασμό με 2’FL HMO και καλλιέργειες L. Reuteri.

NAN-BIO-range-580x435

Βιολογικό βρεφικό γάλα NAN®

NAN® BIO από γάλα προερχόρμενο από πιστοποιημένους παραγωγούς βιολογικής κτηνοτροφίας.

NAN-EXPERTPRO-range-580x435

NAN EXPERTpro

Ανακάλυψε τη σειρά ειδικών βρεφικών γαλάτων ΝΑΝ EXPERTpro, μία γκάμα εξειδικευμένων διατροφικών προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να ανακουφίζουν από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα πέψης όπως κολικούς, παλινδρόμηση ή δυσκοιλιότητα.

pharmacy

ΨΑΧΝΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ;

Βρες ένα φαρμακείο κοντά σου που διαθέτει το NAN® OPTIPRO®. Πριν επισκεφτείς το φαρμακείο καλό είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους καθώς κατά περιόδους και ανά κατάστημα μπορεί αν υπάρξουν κάποιες ελλείψεις.

nan care corner

Έχεις μαθεί για τη νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής NANCARE;

Ανακάλυψε τη δέσμευσή μας για τη δια βίου υγεία του πλανήτη

Η παροχή ασφαλούς και υψηλής ποιότητας διατροφής για να συμβάλλουμε στη δια βίου υγεία των παιδιών, είναι η κύρια αποστολή μας. Πιστεύουμε ότι ένα υγιές παιδί χρειάζεται έναν υγιή πλανήτη για να μεγαλώσει: Παίρνουμε τις περιβαλλοντικές μας επιπτώσεις τόσο σοβαρά όσο τη διατροφή. Σχεδιάζουμε τη συσκευασία μας ώστε να είναι ανακυκλώσιμη, μεγιστοποιούμε τη χρήση ανανεώσιμων πόρων και συνεχίζουμε να μειώνουμε το αποτύπωμα άνθρακα στα αγροκτήματα και τα εργοστάσιά μας. Κάθε μέρα, λαμβάνουμε μέτρα για τη φροντίδα του περιβάλλοντος και βοηθάμε στην οικοδόμηση ενός υγιούς μέλλοντος για την επόμενη γενιά.

nanmb_cms-optipro-commitment-d_0

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ

Αν πας βόλτα έξω πώς ετοιμάζεις το γαλατάκι του μωρού;

Βρεφικό Γάλα σε σκόνη – Προετοιμασία & Κατανάλωση γάλακτος

Αποστειρώνουμε όλα τα σκεύη πριν τα πάρουμε μαζί μας στη βόλτα. Βάζουμε το νερό που έχει βράσει σε ένα μεταλλικό θερμός για να διατηρηθεί ζεστό.

Τοποθετούμε τα αποστειρωμένα μπιμπερό σε ένα επίσης αποστειρωμένο δοχείο φαγητού ώστε να τα προστατεύσουμε από τα μη αποστειρωμένα τοιχώματα της τσάντας.

Για τη μεταφορά της σκόνης μπορούμε να πάρουμε το μεταλλικό κουτί μαζί μας ως έχει με κλειστό το καπάκι ή εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ειδικούς δοσομετρητές – σκεύη που υπάρχουν στην αγορά ώστε να πάρουμε μαζί μας μόνο την ποσότητα που χρειαζόμαστε. Στην τελευταία περίπτωση βεβαιώνουμε ότι το σκεύος που τοποθετούμε τη σκόνη είναι καθαρό και δεν έχει υγρασία.

Όταν έρθει η ώρα του γεύματος ελέγχουμε το βρασμένο νερό να είναι στη σωστή θερμοκρασία (χλιαρό – περίπου σε θερμοκρασία σώματος) και κάνουμε την ανασύσταση κανονικά βάσει οδηγιών.

Πόση ώρα μετά την ανασύσταση διατηρείται το βρεφικό γάλα και μπορώ να το δώσω στο μωρό μου;

Βρεφικό Γάλα σε σκόνη – Προετοιμασία & Κατανάλωση γάλακτος

Η αλλοίωση ενός βρεφικού γάλακτος μετά την ανασύσταση του μπορεί να επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες οι οποίοι δεν σχετίζονται μόνο με το χρόνο παραμονής του γάλακτος στο σκεύος. Ενδεικτικά ορισμένοι επιπλέον παράγοντες είναι η θερμοκρασία του περιβάλλοντος, η ποσότητα του γάλακτος που υπολείπεται στο μπιμπερό σε σχέση με το προϊόν που καταναλώθηκε, το υλικό του σκεύους.

Η εταιρεία μας έχει μελετήσει διεξοδικά αυτούς τους παράγοντες και γι’αυτό προτείνουμε ως ασφαλέστερη μέθοδο παρασκευής και συντήρησης του προϊόντος τη διαδικασία που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία μας και συγκεκριμένα:

•  Παρασκευάστε σύμφωνα με τις οδηγίες ένα γεύμα κάθε φορά και ταΐστε το μωρό σας αμέσως μετά την ανασύστασή του

•  Μην κρατάτε το γάλα που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα

•  Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, καταναλώστε τη σκόνη εντός 3 εβδομάδων

Οι παραπάνω οδηγίες ισχύουν για όλα τα βρεφικά γάλατα και ροφήματα γάλακτος σε σκόνη της Nestlé.

Μετά τους 12 μήνες γιατί να δώσω εμπλουτισμένο παιδικό ρόφημα γάλακτος και όχι απλό γάλα;

Βρεφικό Γάλα σε σκόνη – Γενικές Ερωτήσεις

Ένα ρόφημα γάλακτος για παιδιά άνω του έτους έχει μερικά σημεία τα οποί το κάνουν να είναι κατάλληλο και σχεδιασμένο για τις ανάγκες της προ νηπιακής και νηπιακής ηλικίας.  Περιέχει λιγότερη ποσότητα πρωτεΐνης στα πρότυπα του μητρικού γάλακτος. Αυτό βοηθά το παιδί να παίρνει όση πρωτεΐνη χρειάζεται και όχι επιπλέον ποσότητα πρωτεΐνης.

Ένα ρόφημα γάλακτος για παιδιά 1+ ετών περιέχει πολύτιμα λιπαρά όπως Ω3 και Ω6 ενώ το απλό αγελαδινό περιέχει 100% κορεσμένα λιπαρά.

Ένα ρόφημα γάλακτος περιέχει έναν πλούσιο εμπλουτισμό από απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα και με αυτό τον τρόπο καλύπτουμε ανάγκες που ενδεχομένως μας έχουν ξεφύγει μέσω της υπόλοιπης διατροφής όπως βιταμίνη D, σίδηρο, βιταμίνες Β. Ας μην ξεχνάμε ότι πολλά παιδιά στην ηλικία άνω του έτους γίνονται δύσκολα στο φαγητό ειδικά με ορισμένα τρόφιμα.

Ένα ρόφημα γάλακτος φροντίζει ώστε να λαμβάνει τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται για να μεγαλώσει σωστά. Ο αντίστοιχος εμπλουτισμός δεν υφίσταται εξ’ ορισμού στο απλό αγελαδινό γάλα. Μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.nestlebaby.gr/boro-na-doso-fresko-gala-sto-paidi-moy  

Και εδώhttps://www.nestlebaby.gr/to-gala-den-einai-mono-asvestio 

MVP Logo

Γίνε τώρα μέλος και μάθε ό,τι χρειάζεσαι για την εγκυμοσύνη και την ανάπτυξη του μωρού σου.

 • Club Benefits Icons_1

  EMAIL ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ

  Με περιεχόμενο ειδικά διαμορφωμένο από τους ειδικούς μας, από τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης μέχρι και το τρίτο έτος του μωρού σου.

 • Club Benefits Icons_2Club Benefits Icons

  Συμβουλές μόνο για σένα

  Απευθύνσου σε Επαγγελματίες Υγείας μέσω webinars ή ρώτα τη γνώμη του διατροφολόγου μας.

 • Club Benefits Icons_3Club Benefits Icons

  Δωρεάν δείγματα

  Επιλεγμένων προϊόντων από την πλουσιότερη σειρά βρεφικής διατροφής στην Ελλάδα.

 • Club Benefits Icons_5Club Benefits Icons

  Διαδραστικές εφαρμογές

  Που σε καθοδηγούν κάθε στιγμή σε αυτό το μοναδικό ταξίδι.