Μοιράσου το Προϊόν
X

NAN Supreme

Nestlé NAN SUPREMEpro 3

Ρόφημα γάλακτος σε σκόνη από τον 1ο χρόνο

Με πάνω από 150 χρόνια εξειδίκευσης, η Nestlé ηγείται της έρευνας και της καινοτομίας στη βρεφική και παιδική διατροφή. Επωφελούμενο από τις έρευνες για τη μακροχρόνια υγεία των παιδιών, το βρεφικό γάλα ΝΑΝ είναι ο σύμμαχος σου στη σωστή διατροφή του παιδιού σου.

Η περίοδος μετά τον 1ο χρόνο είναι καταπληκτική! Το παιδί σου αρχίζει και ανακαλύπτει τον κόσμο και γύρω του ανοίγονται απεριόριστες δυνατότητες. Η σωστή διατροφή σε αυτή την ηλικία είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς υποστηρίζει τις αυξανόμενες ανάγκες του. Οι Ολιγοσακχαρίτες Μητρικού Γάλακτος (Human Milk Oligosacharide – HMO) είναι ένα σύνολο διαφορετικών βιο-ενεργών συστατικών που βρίσκονται στο μητρικό γάλα. Οι έρευνες δείχνουν ότι βοηθούν στη στήριξή του ανοσοποιητικού συστήματος. Μάθε περισσότερα στο www.nestlebaby.gr/hmo.

Το NAN SUPREMEpro 3 είναι ένα ρόφημα γάλακτος για παιδιά άνω του ενός έτους, εμπνευσμένο από χρόνια έρευνας πάνω στο μητρικό γάλα. Παρέχει ένα μοναδικό συνδυασμό συστατικών:

- 5 ΗΜΟ COMPLEX, 2'-FL, DFL, LNT, 3'-SL, 6'-SL: ο πιο εξελιγμένος συνδυασμός ΗΜΟ, δομικά όμοιος με τους 5 πιο άφθονους ολιγοσακχαρίτες στο μητρικό γάλα.
- Gentle Optipro: Μια μοναδική τεχνολογία υδρόλυσης της πρωτεΐνης.
- L.REUTERI , Μόνο Λακτόζη ως υδατάνθρακας, ΧΩΡΙΣ ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ.

Συστατικά

Λακτόζη, απομεταλλωμένος ορός γάλακτος, φυτικά έλαια (ηλιέλαιο υψηλής περιεκτικότητας σε ελαικό οξύ, κραμβέλαιο χαμηλής περιεκτικότητας σε ερουκικό οξύ, ηλιέλαιο), ορός γάλακτος σε σκόνη, φωσφορικό ασβέστιο, γλυκεροφωσφορικό ασβέστιο, ιχθυέλαιο, χλωριούχο ασβέστιο, μείγμα 2'-φουκοζυλολακτόζης/διφουκοζυλο λακτόζης (2'-FL/DFL), βιταμίνη C, λακτο-N-τετραόζη (LNT), θειικός σίδηρος, άλας νατρίου της 3'-σιαλυλολακτόζης (3'-SL), άλας νατρίου της 6'-σιαλυλολακτόζης (6'- SL), καλλιέργεια L. reuteri*, θειικός ψευδάργυρος, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), ριβοφλαβίνη, βιταμίνη Α, φολικό οξύ, ιωδιούχο κάλιο, βιταμίνη D, βιταμίνη Β12.

*Καλλιέργεια Lactobacillus Reuteri DSM17938 μετά από αδειοδότηση από την BioGaia AB.

Aλλεργιογόνα

Γάλα (Λακτόζη), ιχθυέλαιο, 2’- Φουκοζυλολακτόζη, Διφουκοζυλολακτόζη, 6'- Σιαλυλολακτόζη, 3’- Σιαλυλολακτόζη.

Διατροφικός Πίνακας

Μέση ΑνάλυσηΑνά 100 ml γάλακτος
Ενέργεια 67,0Kcal
Ενέργεια 280,0kJ
ΛΙΠΑΡΑ εκ των οποίων3,3g
Κορεσμένα0,30g
Μονοακόρεστα2,1g
Πολυακόρεστα 0,56g
λινελαϊκό οξύ (LA)465,0mg
α-λινολενικό οξύ (ALA)39,0mg
DHA17,0mg
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ εκ των οποίων8,2g
Σάκχαρα8,2g
Λακτόζη8,2g
Εδώδιμες ίνες0,040g
2'FL0,021g
LNT0,007g
DFL0,003g
6'SL0,005g
3'SL0,005g
Πρωτεΐνες 1,3g
Αλάτι0,05g
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Βιταμίνη Α60,0μg RE
Βιταμίνη D1,1μg D
Βιταμίνη C15,0mg
Ριβοφλαβίνη0,20mg
Φολικό οξύ28,70μg
Βιταμίνη Β120,40μg
Ασβέστιο124,00mg
Σίδηρος1,2mg
Ψευδάργυρος0,8mg
Ιώδιο19,1μg
ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΓΕΥΜΑΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ
ΗΛΙΚΙΑ ΒΡΕΦΟΥΣΝΕΡΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ml*ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΦΤΕΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ**NAN SUPREMEpro 3ΑΛΛΑ ΓΕΥΜΑΤΑ
Από τον 12ο μήνα και άνω210723-2
*Για να διατηρηθεί ο αριθμός των ενεργών καλλιεργειών L. Reuteri, πρέπει να αφήσετε το βραστό νερό να γίνει χλιαρό, περίπου σε θερμοκρασία σώματος, πριν προσθέσετε τη σκόνη.
**Σημείωση: Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που θα βρείτε μέσα στο κουτί. Περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα σκόνης από την ενδεδειγμένη θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε σε μη σωστή διατροφή. Μην αλλάζετε τις δοσολογίες χωρίς ιατρική συμβουλή.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ

1. Πλύνετε τα χέρια σας προσεκτικά.

2. Πλύνετε τα σκεύη σχολαστικά. Βράστε για 5 λεπτά. Αφήστε τα σκεπασμένα μέχρι τη χρήση.

3. Βράστε πόσιμο νερό και αφήστε να κρυώσει.

4. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες ανασύστασης. Πρώτα ρίξτε το νερό στην κούπα. Μετά προσθέστε «κοφτές» μεζούρες από το γάλα σε σκόνη. Χρησιμοποιείστε μόνο τη μεζούρα στο κουτί.

5. Βεβαιωθείτε πως η μεζούρα είναι στεγνή και τοποθετήστε τη ξανά στο κουτί.

6. Κλείστε το κουτί μετά από κάθε χρήση και φυλάξτε το σε δροσερό και ξηρό μέρος. Διαλύστε τη σκόνη με ένα κουτάλι. Ελέγξτε τη θερμοκρασία πριν το τάισμα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Το NAN SUPREMEpro 3 δεν αποτελεί υποκατάστατο μητρικού γάλακτος, αλλά ρόφημα γάλακτος ειδικά προσαρμοσμένο για υγιή μικρά παιδιά από ενός έτους και πάνω. Ο μητρικός θηλασμός πρέπει να συνεχίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Προετοιμάζετε ένα μόνο γεύμα κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το παιδί σας και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Μην κρατάτε το γάλα που περίσσεψε και πετάξτε το υπόλειμμα. Κατά τη διάρκεια του γεύματος κρατάτε πάντοτε το παιδί στην αγκαλιά σας. Αφήνοντας το παιδί χωρίς επίβλεψη μπορεί να προκαλέσει πνιγμό.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Άβραστο νερό, άβραστα σκεύη ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν επίπτωση στην υγεία του παιδιού. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση, προετοιμασία και διατροφή πιθανά να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του παιδιού σας.

Ανασύσταση:
210 ml νερό και 7 κοφτές μεζούρες.

Οι μαμάδες κοιτάνε αυτό το άρθρο 0/5
avatar

Nestlé Baby & Me

Γίνε τώρα μέλος και μάθε ό,τι χρειάζεσαι για την εγκυμοσύνη και την ανάπτυξη του μωρού σου.

  • Κάνε την εγγραφή σου στο Nestlé Baby & Me!
  • Ενημερώσου άμεσα όταν υπάρχουν προωθητικές ενέργειες με δείγματα για να δοκιμάσεις τα προϊόντα μας.
  • Πρόσβαση σε βοηθήματα, όπως εβδομαδιαίο ημερολόγιο τοκετού, εργαλείο ονοματοδοσίας, κ.α.
  • Όσα θέλεις να γνωρίζεις για την εγκυμοσύνη και το μεγάλωμα του μωρού, σε αναλυτικά άρθρα, οργανωμένα ανά στάδιο ανάπτυξης.
Αναζήτηση

Ακόμη δεν βρήκες
αυτό που ψάχνεις;

Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.