Μοιράσου το Προϊόν
X

NAN Supreme

Νestlé NAN SUPREMEpro 2

Βρεφικό γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας σε σκόνη, από τον 6ο μήνα.

Με πάνω από 150 χρόνια εξειδίκευσης, η Νestlé ηγείται της έρευνας και της καινοτομίας στη βρεφική και παιδική διατροφή. Επωφελούμενο από τις έρευνες για τη μακροχρόνια υγεία των παιδιών, το βρεφικό γάλα ΝΑΝ είναι ο σύμμαχος σου στη σωστή διατροφή του παιδιού σου.

Το NAN SUPREMEpro 2 είναι ένα γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας που σχεδιάσαμε εμπνευσμένοι από έρευνες της Νestlé για το μητρικό γάλα και τη σωστή διατροφή των βρεφών. Είναι κατάλληλο για βρέφη από 6 μηνών, σε συνδυασμό με συμπληρωματικές τροφές, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του παιδιάτρου, και περιλαμβάνει τα εξής μοναδικά χαρακτηριστικά:

- GENTLE OPTIPRO®: Μια μοναδική τεχνολογία υδρόλυσης της πρωτεΐνης του γάλακτος

- Το πρώτο με 2 ολιγοσακχαρίτες 2’FL & LNnT (σύμφωνα με στοιχεία Μαΐου 2020)

Οι Ολιγοσακχαρίτες Μητρικού Γάλακτος (Human Milk Oligosacharide – HMO) που υπάρχουν στο μητρικό γάλα είναι μοναδικοί και αποτελούν το 3ο πιο άφθονο1,2 συστατικό του. Οι έρευνες δείχνουν ότι βοηθούν στη στήριξή του ανοσοποιητικού συστήματος1.

    1. Jantscher-Krenn, 2012   2. Zinkovic AM, 2011

Μάθε περισσότερα στο www.nestlebaby.gr/hmo

Συστατικά

Λακτόζη, φυτικά έλαια (ηλιέλαιο υψηλής περιεκτικότητας σε ελαϊκό οξύ, έλαιο καρύδας, κραμβέλαιο χαμηλής περιεκτικότητας σε ερουκικό οξύ, ηλιέλαιο), απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, γλυκεροφωσφορικό ασβέστιο, φωσφορικό ασβέστιο, κιτρικό κάλιο, χλωριούχο μαγνήσιο, χλωριούχο ασβέστιο, L-αργινίνη, κιτρικό νάτριο, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), 2'-φουκοζυλολακτόζη(2'FL), ιχθυέλαιο, L-ιστιδίνη, λακτο-Ν-νεοτετραόζη (LNnT), έλαιο Mortierella alpina, βιταμίνη C, L- τυροσίνη, χλωριούχο νάτριο, καλλιέργεια L.Reuteri*, θειικός σίδηρος, θειικός ψευδάργρυρος, παντοθενικό ασβέστιο, νικοτιναμίδιο, βιταμίνη Ε, θειικός χαλκός, ριβοφλαβίνη, βιταμίνη Α, θειαμίνη, βιταμίνη Β6, θειικό μαγγάνιο, ιωδιούχο κάλιο, φολικό οξύ, βιταμίνη Κ, σεληνικό νάτριο, βιοτίνη, βιταμίνη D, βιταμίνη Β12.   

*Καλλιέργεια Lactobacillus Reuteri DSM17938 μετά από αδειοδότηση από την BioGaiaAB.

Aλλεργιογόνα

Λακτόζη, απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, συμπήκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, 2'-φουκοζυλολακτόζη (2'FL),  λακτο-Ν-νεοτετραόζη (LNnT), ιχθυέλαιο.

Διατροφικός Πίνακας

Μέση ΑνάλυσηΑνά 100 ml γάλακτος
Ενέργεια280kJ
67kcal
ΛΙΠΑΡΑ εκ των οποίων3.1g
Κορεσμένα0.73g
Μονοακόρεστα1.6g
Πολυακόρεστα0.53g
Λινελαϊκό οξύ (LA)472mg
α- λινολενικό οξύ (ALA)40mg
DHA5.9mg
ARA5.9mg
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ εκ των οποίων8.5g
Σάκχαρα8.5g
Λακτόζη8.5g
Εδώδιμες ίνες0.04g
2'FL0.03g
LNnT0.01g
Πρωτεΐνες1.3g
Αλάτι0.07g
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Βιταμίνη Α68.4μg RE
Βιταμίνη D1.0μg D
Bιταμίνη Ε1.3mg TE
Βιταμίνη Κ4.9μg
Βιταμίνη C10.3mg
Θειαμίνη0.07mg
Ριβοφλαβίνη0.15mg
Νιασίνη0.74mg
Bιταμίνη B60.05mg
Φολικό οξύ11.1μg
Βιταμίνη Β120.17μg
Βιοτίνη1.60μg
Παντοθενικό οξύ0.69mg
Νάτριο29.8mg
Κάλιο68.4mg
Χλώριο51.4mg
Ασβέστιο68.4mg
Φώσφορος41.0mg
Μαγνήσιο6.8mg
Σίδηρος1.0mg
Ψευδάργυρος0.6mg
Χαλκός0.05mg
Μαγγάνιο12.9μg
Φθόριο≤8.2<μg
Σελήνιο2.2μg
Ιώδιο9.6μg
ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΓΕΥΜΑΑριθμός γευμάτων ανά ημέρα
ΝΕΡΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ml*ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΦΤΕΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ**NAN SUPREMEpro 2Άλλα γεύματα***
6ο έως 9ο μήνα 21074-31-2
Από τον 10ο μήνα και πάνω21073-22-3
*Για να διατηρηθεί ο αριθμός των ενεργών καλλιεργειών L.Reuteri, πρέπει να αφήσετε το βραστό νερό να γίνει χλιαρό, περίπου σε θερμοκρασία σώματος, πριν προσθέσετε τη σκόνη.
**Σημείωση: Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που θα βρείτε μέσα στο κουτί. Περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα σκόνης από την ενδεδειγμένη θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε σε μη σωστή διατροφή. Μην αλλάζετε τις δοσολογίες χωρίς ιατρική συμβουλή.
*** Σε αυτήν την ηλικία, η διατροφή του βρέφους εμπλουτίζεται και με άλλες τροφές (δημητριακά, παιδικές τροφές) και το γάλα αποτελεί μόνο ένα μέρος μιας διαφοροποιημένης διατροφής. Συμβουλευτείτε τον παιδίατρο σας προτού εισάγετε οποιαδήποτε νέα τροφή στο διαιτολόγιο του μωρού σας. Εάν ο παιδίατρος σας συστήσει την εισαγωγή νέων τροφών νωρίτερα, μειώστε την πρόσληψη γάλακτος αντίστοιχα.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ

1. Πλύνετε καλά τα χέρια σας προσεκτικά.

2. Πλύνετε το μπουκάλι, τη θηλή και το πώμα σχολαστικά. Βράστε για 5 λεπτά. Αφήστε τα σκεπασμένα μέχρι τη χρήση.

3. Βράστε πόσιμο νερό και αφήστε να κρυώσει.

4. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες ανασύστασης. Πρώτα ρίξτε το νερό στο μπουκάλι. Μετά προσθέστε «κοφτές» μεζούρες από το γάλα σε σκόνη. Χρησιμοποιείστε μόνο τη μεζούρα στο κουτί.

5. Βεβαιωθείτε πως η μεζούρα είναι στεγνή και τοποθετήστε τη ξανά στο κουτί. Κλείστε το κουτί μετά από κάθε χρήση και φυλάξτε το σε δροσερό και ξηρό μέρος.

6. Κλείστε το μπιμπερό και ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί η σκόνη. Ελέγξτε τη θερμοκρασία πριν το τάισμα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για τα βρέφη και ο μητρικός θηλασμός πρέπει να συνεχίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο. Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα βρεφικό γάλα, ζητήστε τη συμβουλή του παιδιάτρου σας.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Προετοιμάζετε ένα μόνο γεύμα κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το παιδί σας και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας κατανάλωσε το γάλα αμέσως. Μην κρατάτε την τροφή που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα. Αφήνοντας το παιδί σας χωρίς επίβλεψη υπάρχει πιθανότητα πνιγμού.

Άβραστο νερό, άβραστα θήλαστρα ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία του παιδιού. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση, προετοιμασία ή διατροφή μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του παιδιού σας.

Ανασύσταση:

100ml = 13,7g σκόνης + 90 ml νερού

Μία μεζούρα ΝΑΝ Supremepro 2 = 4,56g

Οι μαμάδες κοιτάνε αυτό το άρθρο 0/5
avatar

Nestlé Baby & Me

Γίνε τώρα μέλος και μάθε ό,τι χρειάζεσαι για την εγκυμοσύνη και την ανάπτυξη του μωρού σου.

  • Κάνε την εγγραφή σου στο Nestlé Baby & Me!
  • Ενημερώσου άμεσα όταν υπάρχουν προωθητικές ενέργειες με δείγματα για να δοκιμάσεις τα προϊόντα μας.
  • Πρόσβαση σε βοηθήματα, όπως εβδομαδιαίο ημερολόγιο τοκετού, εργαλείο ονοματοδοσίας, κ.α.
  • Όσα θέλεις να γνωρίζεις για την εγκυμοσύνη και το μεγάλωμα του μωρού, σε αναλυτικά άρθρα, οργανωμένα ανά στάδιο ανάπτυξης.
Αναζήτηση

Ακόμη δεν βρήκες
αυτό που ψάχνεις;

Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.