Μοιράσου το Θεματική Σελίδα
X

Οι experts του wellness στις υπηρεσίες σου!

Ο στόχος για ένα υγιές σώμα στην εγκυμοσύνη ξεκινά με τους κατάλληλους συμμάχους στο πλευρό σου!

Εγκυμοσύνη και wellness πάνε μαζί

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να είσαι μια fit και γεμάτη ενέργεια μανούλα; Εμπιστεύσου τους ειδικούς που βρίσκονται στο πλευρό σου! Σε αυτή τη μαγευτική αλλά και απαιτητική περίοδο της ζωής σου, η Μαρία-Λουίζα Βούρου και η Μάντη Περσάκη θα μοιραστούν μαζί σου τα μυστικά τους με εύκολες ασκήσεις και χρήσιμα tips για να δυναμώσεις το σώμα σου και να νιώσεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου στην εγκυμοσύνη!

image

 

Εύκολες & γρήγορες ασκήσεις χωρίς εξοπλισμό, από τη Μάντη Περσάκη!

Είχες σκεφτεί ότι μπορείς να δυναμώσεις το σώμα σου ακόμα και με το μπιμπερό του μωρού σου; Με τη βοήθεια της Pilates Instructor Μάντη Περσάκη, χρειάζεσαι μόνο λίγα λεπτά από τον χρόνο σου και καθόλου εξοπλισμό! Ή πιο συγκεκριμένα ό,τι έχεις στο σπίτι σου. Ακολούθησε τις ασκήσεις και βρες την ενέργεια και τη δύναμη που αναζητάς!

Ασκήσεις και healthy tips για την εγκυμοσύνη σου, από τη Μαρία-Λουίζα Βούρου!

Ένα δυνατό σώμα μπορεί να κάνει την εγκυμοσύνη σου ξέγνοιαστη και απολαυστική! Μερικά σημαντικά tips για τη διατροφή και εύκολες ασκήσεις μέσα σε λίγα λεπτά θα μεταμορφώσουν το σώμα σου για να απολαύσεις κάθε στιγμή πριν και μετά την εγκυμοσύνη! Η Μαρία-Λουίζα Βούρου είναι δίπλα σου για να μοιραστεί τα δικά της μυστικά ευεξίας.

Οι μαμάδες κοιτάνε αυτό το άρθρο 0/5
avatar
Αναζήτηση

Ακόμη δεν βρήκες
αυτό που ψάχνεις;

Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.