Little Steps

Για κάθε μεγάλο βηματάκι της ζωής του

Το μωρό σου βρίσκεται σε ένα μοναδικό ταξίδι. Κάθε μέρα το μωρό σου μεγαλώνει, μαθαίνει, κάνει κάτι καινούργιο και πετυχαίνει μικρούς στόχους. Είμαστε δίπλα σε εσένα και το μωρό σου, για να βοηθήσουμε να προετοιμαστείς για κάθε μεγάλο του βηματάκι με τη σειρά NATIVA®. Τη σειρά βρεφικών γαλάτων και ροφημάτων γάλακτος σε σκόνη που μπορεί να αποτελέσει το γαλακτούχο στοιχείο της διατροφής του παιδιού σου για κάθε στάδιο της ανάπτυξής του. Από τον 6ο μήνα και μετά μπορείς να συνεχίσεις με το NATIVA® 2. Είναι το μωρό σου πάνω από 12 μηνών; Ε, τότε μπορείς να κάνεις το επόμενο βήμα με το NATIVA® 3. Κι αν το μικρό σου έχει μεγαλώσει αρκετά και έφτασε τα δύο χρόνια, συνέχισε το ταξίδι με το NATIVA® 4.

Ως μία σύγχρονη μητέρα, προσπαθείς να ζεις συνειδητά.
Και κάνεις το ίδιο με τις επιλογές σου.

Επιλέγεις συνειδητά με βάση την ποιότητα, το σωστό για το περιβάλλον, αλλά και την τιμή.

Δεν το κάνεις μόνο για σένα αλλά κυρίως για το μωρό σου.

Γι’ αυτό η Nestlé σού προσφέρει τη σειρά βρεφικού γάλακτος NATIVA®.

Με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, χωρίς φοινικέλαιο και σε ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Το NATIVA® περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά* που χρειάζεται σε κάθε βήμα της ζωής του.
ΧΩΡΙΣ ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ

To NATIVA® περιέχει έναν απαραίτητο συνδυασμό πολύτιμων λιπαρών οξέων ανάλογα το ηλικιακό στάδιο του παιδιού. ΔΕΝ περιέχει φοινικέλαιο.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ D & ΑΣΒΕΣΤΙΟ

Με δύο ποτήρια (περίπου 500ml) NATIVA® 3 την ημέρα το παιδί σου παίρνει όλη τη συνιστώμενη ημερήσια δόση βιταμίνης D που χρειάζεται. Η βιταμίνη D και το ασβέστιο είναι σημαντικά για τη σωστή ανάπτυξη των οστών ενώ οι Βιταμίνες D και C συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

H συσκευασία προστατεύει όλα τα θρεπτικά συστατικά από τον αέρα και την υγρασία. Για αυξημένη ασφάλεια η μεζούρα δεν αποθηκεύεται μέσα στη σκόνη ενώ το καπάκι είναι διαφανές ώστε να μη χρειάζεται να το ανοίγεις για να κοιτάς το περιεχόμενο. Την ίδια στιγμή ανακυκλώνεται στους μπλε κάδους.

Από τον 6ο μήνα
NATIVA® 2

Από τον 6ο μήνα και μετά μπορείς να δώσεις στο μωρό σου το NATIVA® 2 ως το γαλακτούχο στοιχείο μιας ολοκληρωμένης διατροφής (στην οποία σταδιακά περιλαμβάνονται σιτηρά, λαχανικά, κρέας και φρούτα).

Από τον 1o χρόνο
NATIVA® 3

Η σειρά NATIVA® μεγαλώνει μαζί με το μωρό σου. Από τον 1ο χρόνο και μετά μπορείς να κάνεις το επόμενο βήμα με το NATIVA® 3. Προσφέρει κατάλληλα θρεπτικά συστατικά για σωστή ανάπτυξη σε μια ηλικία που τα παιδιά έχουν αυξημένη φυσική δραστηριότητα.

Από το 2o χρόνο
NATIVA® 4

Μετά τα 2 χρόνια το παιδί σου γίνεται ένας μικρός επιστήμονας και μπαίνει πλέον πιο οργανωμένα και συστηματικά στο ταξίδι της γνώσης μέσω των εργασιών του στον παιδικό σταθμό ή στα προνήπια. To NATIVA® 4 είναι σχεδιασμένο για την κάλυψη των αναγκών της νηπιακής ηλικίας

Γνώριζες ότι ...
1

...είναι σημαντικό για το μωρό σου να πίνει το γάλα με την ησυχία του; Ο μέσος χρόνος κατανάλωσης είναι μεταξύ 15 και 20 λεπτών.

2

...το μωρό σου σου δείχνει πότε έχει χορτάσει κι έτσι δεν είναι απαραίτητο να έχει αδειάσει το μπιμπερό;

3

...μπορείς να χρησιμοποιείς το NATIVA® 2, 3 ή 4 σαν βασικό συστατικό για συνταγές μαγειρικής όπως ο χυλός με βρώμη και πολλά άλλα;

Τόσες πολλές απορίες κι ακόμα περισσότερες απαντήσεις.

Δεν γίνεται να γνωρίζεις τα πάντα ως μαμά ή μπαμπάς. Γι’ αυτό μπορούμε να σε βοηθήσουμε με χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για κάθε ηλικιακό στάδιο του μικρού σου από τις πρώτες μπουκίτσες μέχρι τα πρώτα νευράκια.

Τι πρέπει να δώσω στο παιδί μου να φάει; Και πόσο;

Το μωρό σου μεγαλώνει κάθε μέρα και το πρόγραμμα διατροφής του αλλάζει συνεχώς. Έχω τόσες απορίες!

Γάλα για βρέφη
από τη γέννηση
Γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας από τον 6ο μήνα
Ρόφημα γάλακτος από τον 1ο χρόνο
Ρόφημα γάλακτος από τον 2ο χρόνο

Μαθαίνεις τις ανάγκες του μωρού σου βήμα προς βήμα. Και δε γίνεται να τα γνωρίζεις όλα.

Είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε σου απορία. Επικοινώνησε μαζί μας.

Οι μαμάδες κοιτάνε αυτό το άρθρο 0/5
avatar
Αναζήτηση

Ακόμη δεν βρήκες
αυτό που ψάχνεις;

Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.