Μοιράσου το Μάρκα
X

NAN OPTIPRO Βρεφικό γάλα σε σκόνη

Δεν σταματάς ποτέ. Ούτε κι εμείς.

Το να είσαι μαμά είναι κάτι παραπάνω από δουλειά πλήρους απασχόλησης. Αλλά κάθε δευτερόλεπτο αξίζει για αυτό το μαγικό και γεμάτο υγεία χαμόγελο.
Καινοτομία για το παιδί σου
60 χρόνια έρευνας ενέπνευσαν τους ειδικούς μας να αναπτύξουν το NAN OPTIPRO®, μια μοναδική σειρά βρεφικών γαλάτων για να έχει το μωρό σου τα εφόδια να μεγαλώσει σωστά.
Συνδυασμός των καλύτερων μας πρωτεϊνών και συστατικών που ενισχύουν το ανοσοποιητικό* του
Ενισχύει το ανοσοποιητικό του σύστημα*
Συμβάλει στη σωστή του ανάπτυξη*
*Με ψευδάργυρο που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, όπως απαιτείται από τη νομοθεσία.
 • NAN optipro triplet
  NΑΝ ΒΙΟ Βιολογικό Βρεφικό Γάλα
  Νέα σειρά βιολογικών βρεφικών γαλάτων σε σκόνη
 • NAN OPTIPRO 0: Βρεφικό γάλα σε σκόνη
  NAN OPTIPRO
  Σειρά βρεφικών & παιδικών γαλάτων με τεχνολογία OPTIPRO.
 • NAN Ειδικά Βρεφικά Γάλατα
  Ειδικά γάλατα για κοινά προβλήματα πέψης.
Σχετικά
Κατά τους πρώτους 6 μήνες, τίποτα δεν αντικαθιστά το θηλασμό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την υγιή ανάπτυξη του μωρού σου. Μάθε τι πολύτιμο περιέχει το μητρικό γάλα που δεν βρίσκεται πουθενά αλλού.
Οι ολιγοσακχαρίτες μητρικού γάλακτος (Human Milk Oligosacharides) υπάρχουν μόνο στο μητρικό γάλα και η δύναμή τους για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Τι θα γινόταν αν μπορούσαμε να τους απομονώσουμε από το μητρικό γάλα;
Καθώς μεγαλώνει ένα μωρό, οι πρωτεΐνες του μητρικού γάλακτος είναι σημαντικές. Όλα όμως είναι θέμα ισορροπίας και γι'αυτό είναι σημαντικό να λαμβάνονται ανά ηλικιακό στάδιο στη σωστή ποσότητα και ποιότητα.
Αναζήτηση

Ακόμη δεν βρήκες
αυτό που ψάχνεις;

Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.