Κατά τα πρώτα χρόνια, καθώς το παιδί σου αναπτύσσεται υπό τη φροντίδα σου, κάθε μέρα είναι μια νέα πηγή έκπληξης και ικανοποίησης, μια διαρκής υπενθύμιση ότι μπορείς να θρέψεις κάθε του δυνατότητα.

Κάθε γονέας θέλει το καλύτερο για το παιδί του, τώρα και στο μέλλον. Και έχουμε δεσμευτεί στο να βοηθήσουμε. Αυτή η δέσμευση οδηγεί το πρωτοποριακό πνεύμα του NAN® και μας κάνει να πιέζουμε τα όρια της βρεφικής διατροφής.
 

Βρίσκεται στο DNA της μάρκας μας: Το NAN® σημαίνει Nouvel Aliment pour Nouveau-né που σημαίνει Νέα Τροφή για Νεογέννητα, στα Γαλλικά. Με την εμπειρία των πάνω από 150 χρόνων της Nestlé, όταν ο Henri Nestlé έσωσε ένα πρόωρο μωρό που δεν μπορούσε να θηλάσει, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της έρευνας, παρέχοντας πρωτοποριακές διατροφικές επιλογές για γονείς που δεν μπορούν να θηλάσουν ή επιλέγουν να μην θηλάσουν. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, συνεχίζουμε να επιδιώκουμε τις επόμενες καινοτομίες για να θρέψουμε τη δια βίου υγεία του παιδιού σας.

Η ιστορία του NAN®

Μια αδιάκοπη αναζήτηση γνώσης και καινοτομίας

Ως πρωτοπόρος στην ανάλυση της σύνθεσης του ανθρώπινου γάλακτος, διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας είναι ενημερωμένα με τις τελευταίες καινοτομίες, από τα δεδομένα δημόσιας υγείας και υποστηριζόμενα από τη δική μας έρευνα. Κάθε χρόνο, η Nestlé Research, με έδρα την Ελβετία, αφιερώνει περισσότερα από 1,7 δισεκατομμύρια CHF για έρευνα και ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας για τη μητρική και βρεφική διατροφή, για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των διατροφικών προκλήσεων σε παγκόσμια κλίμακα και να βεβαιωθεί ότι το παιδί σου επωφελείται από την πιο προηγμένη επιστήμη:

80
κλινικές δοκιμές για τη μητρική και βρεφική διατροφή σε συνεργασία με ανεξάρτητα ιδρύματα
161
πατενταρισμένες καινοτομίες στο βρεφικό γάλα
136
επιστημονικές δημοσιεύσεις για την παιδική διατροφή μόνο τα τελευταία 10 χρόνια

Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με παγκόσμια κορυφαίους εμπειρογνώμονες, επιστήμονες και ιδρύματα για να κατανοήσουμε βαθιά τους παράγοντες που επηρεάζουν τη δια βίου υγεία ενός παιδιού, προκειμένου να μας βοηθήσουν να σχεδιάσουμε διατροφικές λύσεις που μπορούν να διαμορφώσουν την υγεία του παιδιού σου σήμερα και στο μέλλον.

Ανεβάζουμε τον πήχη για την ποιότητα και τα πρότυπα διατροφής των παιδιών

Όλα τα βρεφικά γάλατα NAN®, τα παιδικά ροφήματα γάλακτος και τα συμπληρώματα διατροφής δημιουργούνται από επιστήμονες διατροφής που ειδικεύονται στην παιδιατρική διατροφή, σύμφωνα με τις συστάσεις των ειδικών (EFSA, ESPGHAN, FDA, Παιδιατρικές Εταιρείες).

Τα βρεφικά γάλατα NAN® παράγονται στις 16 υπερσύγχρονες παγκόσμιες εγκαταστάσεις μας. Οι δραστηριότητές μας εκτελούνται σύμφωνα με τα πιο αυστηρά, παγκόσμια πρότυπα βρεφικής φόρμουλας και τηρούμε ακόμη και αυστηρότερους κανόνες από αυτούς που απαιτούνται από τους κανονισμούς:

- Τα εργοστάσιά μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας) και ISO 22000 (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων)

- Τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε τουλάχιστον 500 ποιοτικούς ελέγχους προτού φτάσουν στο ράφι

- Όλα τα υλικά συσκευασίας μας υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές και έχουν σχεδιαστεί για να είναι ασφαλή, σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς και ανανεώνονται διαρκώς σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογίες

Ανακάλυψε μία ολοκληρωμένη σειρά βρεφικού γάλακτος και συμπληρωμάτων διατροφής

Η υποστήριξη των διατροφικών αναγκών του παιδιού σου κατά τη διάρκεια των κρίσιμων πρώτων ετών είναι το κλειδί για τη δια βίου υγεία του. Σου παρέχουμε μία ολοκληρωμένη σειρά βρεφικού γάλακτος και συμπληρωμάτων διατροφής από τη γέννηση έως τα προσχολικά έτη. Επεκτείνουμε συνεχώς και βελτιώνουμε τη σειρά NAN® για να αντιμετωπίσουμε την ποικιλία των αναγκών και των προτιμήσεών σου. Με το NAN® και τη φροντίδα σου, θρέφουμε κάθε τους δυνατότητα.

NAN® OPTIPRO®
NAN® με μοναδική τεχνολογία OPTIPRO®

Η τεχνολογία OPTIPRO παρέχει ένα μοναδικό μείγμα πρωτεϊνών, σε συνδυασμό με 2’FL HMO και καλλιέργειες L. Reuteri.

NΑΝ® ΒΙΟ
Βιολογικό βρεφικό γάλα NAN®

NAN® BIO από γάλα προερχόρμενο από πιστοποιημένους παραγωγούς βιολογικής κτηνοτροφίας.

NAN® SUPREMEpro
Η πιο εξελιγμένη μας φόρμουλα βρεφικού γάλακτος

Το NAN SUPREMEpro είναι ένα γάλα εμπνευσμένο από τις έρευνες της Nestlé για το μητρικό γάλα και τη σωστή διατροφή των παιδιών. Είναι το πρώτο με 2 Ολιγοσακχαρίτες 2’FL & LNnT και GENTLE OPTIPRO®, μία μοναδική τεχνολογία υδρόλυσης της πρωτεΐνης του γάλακτος.

NAN® EXPERTpro
Το παιδί σου εμφανίζει προβλήματα πέψης ή ανησυχείς για αλλεργία;

Ανακάλυψε τη σειρά ειδικών βρεφικών γαλάτων ΝΑΝ EXPERTpro, μία γκάμα εξειδικευμένων διατροφικών προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να ανακουφίζουν από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα πέψης όπως κολικούς, παλινδρόμηση ή δυσκοιλιότητα.

NANCARE®
Νέα συμπληρώματα διατροφής NANCARE®

Κάθε ένα προϊόν από τα συμπληρώματα διατροφής NANCARE είναι ειδικά σχεδιασμένο για να απαντήσει στις διατροφικές ανάγκες του παιδιού σου: από την κλασική πρόσληψη βιταμίνης D μέχρι την ισορροπία του εντερικού συστήματος.

Στο NAN®, λαμβάνουμε επίσης μέτρα για να διασφαλίσουμε τη δια βίου υγεία του πλανήτη.

Κάθε μέρα, φροντίζουμε να παρέχουμε ασφαλή και ποιοτική διατροφή για τα παιδιά. Αυτή είναι η κύρια αποστολή του NAN® και είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι σε αυτήν. Πιστεύουμε όμως επίσης ότι ένα υγιές παιδί χρειάζεται και έναν υγιή πλανήτη για να μεγαλώσει: παίρνουμε τις περιβαλλοντικές μας επιπτώσεις τόσο σοβαρά όσο τη διατροφή. Από την προμήθεια συστατικών έως τα τελικά προϊόντα μας, διοχετεύουμε το ίδιο πάθος για καινοτομία, για να βοηθήσουμε στη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος. Μαζί, μπορούμε ταυτόχρονα να φροντίζουμε το περιβάλλον και να χτίζουμε ένα υγιές μέλλον για την επόμενη γενιά.

Μάθε περισσότερα για τα μέτρα που λαμβάνουμε σήμερα για ένα καθαρό περιβάλλον εδώ.

 

Συσκευασίες σχεδιασμένες να είναι ανακυκλώσιμες

Τα δοχεία, οι πλαστικές μεζούρες, τα καπάκια και τα χαρτοκιβώτια μας έχουν ήδη σχεδιαστεί ώστε να είναι ανακυκλώσιμα σε κάθε αγορά όπου τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα. Έως το 2025, στοχεύουμε να διασφαλίσουμε ότι το πλήρες χαρτοφυλάκιό μας θα είναι σχεδιασμένο για να είναι ανακυκλώσιμο.
 

Χρήση ανανεώσιμων πόρων

Σήμερα, τα νέα μας καπάκια και μεζούρες από τουλάχιστον 66% ανανεώσιμο φυτικό υλικό. Εξίσου ασφαλή και ανακυκλώσιμα, τα νέα μας καπάκια και μεζούρες παράγονται από ζαχαροκάλαμο. Αυτό είναι μόνο το πιο πρόσφατο βήμα μας για να αυξήσουμε τη χρήση ανανεώσιμων πόρων για τη συσκευασία μας.

Μάθε περισσότερα για τη νέα μας συσκευασία εδώ.

Μείωση του αποτυπώματος άνθρακα στα αγροκτήματα και τα εργοστάσιά μας

Όλα τα εργοστάσιά μας είναι πιστοποιημένα κατά ISO 14001, μια διεθνώς αναγνωρισμένη εγγύηση των προτύπων περιβαλλοντικής διαχείρισης. Το ένα τρίτο από αυτά χρησιμοποιούν ήδη ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια και συνεχίζουμε συνεχώς προς τον στόχο μας για 100% ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια. Έχουμε, επίσης, μειώσει τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου κατά 18% ανά τόνο προϊόντος, μεταξύ 2010 και 2019, και δεσμευόμαστε για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Μάθε περισσότερα για τις δεσμεύσεις μας για το μέλλον εδώ.

 

 

Αναζήτηση

Ακόμη δεν βρήκες
αυτό που ψάχνεις;

Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.