ΚΛΙΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
15.00-15.30 | Welcome Coffee |
15.30- 17.00 | ΗΜΟs –Η Σημασία των ολιγοσακχαριτών που υπάρχουν στο μητρικό γάλα Πασχάλης Καστανάς |
17.00-17.15 | Coffee break |
17.15-18.30 |
Έφηβοι και Προβληματική Χρήση του Διαδικτύου Αγνή Μαριακάκη |
18.30 -20.00 | Υδρολυμένα γάλατα: Η σημασία του Οικογενειακού Ιστορικού για την Αλλεργία και Ατοπική δερματίτιδα |
Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023
17.30 - 18.00 | Welcome Coffee |
18.00 - 19.15 | Εισαγωγή στερεών τροφών σε βρέφος με ατοπία Σάββας Σαββατιανός |
19.15 - 20.15 | Η διαιτητική αντιμετώπιση της αλλεργίας στο γάλα στα βρέφη Παρασκευή Μαγγίνα |
20.15 - 20.30 | Διάλειμμα |
20.30 - 21.30 | Νεότερα δεδομένα στην εισαγωγή στερεών τροφών στα βρέφη Ιωσήφ Αλεξανδρίδης |
21.30 - 22.00 | Management GID / L_Reuteri probiotic Prof. Hania Szajewska |
Ομιλητές
Αγνή Μαριακάκη | Οργανισμική Ψυχολόγος και Κοινωνική Ερευνήτρια |
Παρασκευή Μαγγίνα | Παιδίατρος–Παιδοαλλεργιολόγος |
Σάββας Σαββατιανός | Αλλεργιολόγος - Επιστημονικός Συνεργάτης Αλλεργιολογικής Μονάδας Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ |
Πασχάλης Καστανάς | Sustainability Manager Nestlé Hellas |
Ιωσήφ Αλεξανδρίδης | Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Nestlé Hellas |
Προεδρείο
Ιωάννα Παναγιώτου | Ιατρός - Παιδογαστρεντερολόγος, Κλινική «ΙΑΣΩ» Αθηνών |
Άρτεμης Στίγκα | Παιδίατρος-Νεογνολόγος (συνεργάτης ΙΑΣΩ ΜΕΝΝ) |