Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Μοιράσου το Μάρκα
X

Χτίζουμε Γερά Θεμέλια Για Μια Ζωή.

NAN

Δεν είναι μικρό πράγμα να είσαι γονιός! Αλλά όλα τα σπουδαία «μικρά» πράγματα που κάνει ένας γονιός για να χαρίσει αγάπη στο μωρό του είναι τελικά αυτά που διαμορφώνουν το μέλλον του: Κάθε φιλί στο μάγουλο, κάθε χάδι, κάθε μικρό παιχνίδι που προσφέρεις στο μωρό σου, σημαίνουν για εκείνο τόσα πολλά!
Εμείς από την πλευρά μας, δημιουργήσαμε, για μη θηλάζοντα βρέφη, τη σειρά βρεφικών γαλάτων σε σκόνη NAN OPTIPRO για να σε βοηθήσουμε να του προσφέρεις γερά θεμέλια για μια ζωή!

Αυτά που κάνουμε εμείς!

Χτίζουμε γερά θεμέλια σε κάθε στάδιο ανάπτυξης

Ένα υγιές ξεκίνημα τις πρώτες 1000 μέρες. Χρειάζεται απεριόριστη αγάπη, υπομονή και γνώση για να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές προκλήσεις που φέρνει ένα νέο μωρό στην οικογένεια. Σε αυτές περιλαμβάνεται φυσικά και η καλή διατροφή του μωρού σου. Το παιδί σου σε εμπιστεύεται απόλυτα, και εσύ μπορείς να εμπιστευτείς την τεχνογνωσία του ΝΑΝ OPTIPRO. Εδώ και 150 χρόνια, παράγουμε προϊόντα που πάντα ανταποκρίνονται στις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις ώστε να παρέχουν στο μωρό σου τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για σωστή ανάπτυξη. Έχουμε πάντα στο νου μας το στόχο του ιδρυτή μας Henrί Nestlé (του φαρμακοποιού που παρασκεύασε και κυκλοφόρησε το πρώτο προϊόν βρεφικής διατροφής: τη γνωστή σε όλους μας φαρίν λακτέ): να εξασφαλίσουμε για κάθε παιδί μια καλή αρχή στη ζωή.

Αυτά που κάνεις εσύ!

"...η καλύτερη στιγμή μας είναι όταν πέφτουμε για ύπνο και ακουμπάμε τα μαγουλάκια μας και σιγοτραγουδάμε... μέχρι που ο Μορφέας μας κοιμίζει!!!" 

"ένα μικρό αλλά αγαπημένο πράγμα που κάνω καθημερινά με το μωράκι μου, είναι να βγούμε στον κήπο σιγά σιγά (στράτα στρατούλα) και να ταϊσουμε τις χελώνες. Τις λατρεύει! <3"

"Ένα φιλάκι κάθε πρωί στην μυτούλα!!!"

"...Όταν μαγειρεύω της αρέσει πολύ να ανακατεύεται και τα φτιάχνουμε μαζί..."

"Μετά το βραδινό μας μπανάκι έχω καθιερώσει να κάνω μασαζάκι στο μωράκι μου για να χαλαρώσει και εκείνο και να κοιμηθεί σαν πουλάκι..."

"Έχω μια μπουμπού εννιά μηνών και η μεγαλύτερη ευχαρίστησή της είναι να της φυσάω την κοιλίτσα και να κάνει αστείους ήχους... Ξερένεται στα γέλια..."

"Αχχχχ αυτά τα φιλιά του και τα χάδια του πριν κοιμηθεί... Μαγεία... Ταξίδι στον παράδεισο <3"

Σημαντική Υπενθύμιση

·  Ο καλύτερος τρόπος να ταΐσεις ένα μωρό είναι να το θηλάσεις, αφού το μητρικό γάλα προσφέρει ιδανική ισορροπημένη διατροφή και προστασία εναντίον ασθενειών για το μωρό σου. Προσφέρει επίσης πολλά μη διατροφικά οφέλη όχι μόνο για το μωρό σου αλλά και για εσένα. Συνιστούμε να μιλήσεις με τον παιδίατρο σου όταν αποφασίζεις για τον τρόπο που θα ταΐσεις το μωρό σου. Επαγγελματική καθοδήγηση πρέπει επίσης να αναζητήσεις για την προετοιμασία και τη διατήρηση του μητρικού θηλασμού. Εάν επιλέξεις να θηλάσεις, είναι σημαντικό να έχεις μία υγιή, ισορροπημένη διατροφή. Το βρεφικό γάλα έχει σκοπό να αντικαταστήσει το μητρικό γάλα όταν οι μητέρες επιλέξουν να μη θηλάσουν ή όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το κάνουν. Η απόφαση να μη θηλάσεις, ή να εισάγεις μερική σίτιση με μπιμπερό, θα μειώσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος. Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξεις να μη θηλάσεις, θυμήσου ότι αυτή η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολο να αντιστραφεί. Χρησιμοποιώντας ένα βρεφικό γάλα έχει επιπλέον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

·  Το βρεφικό γάλα πρέπει πάντα να προετοιμάζεται, να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι στην υγεία του μωρού.

 • NAN Ειδικά Βρεφικά Γάλατα σε Σκόνη

  Η σειρά ειδικών βρεφικών γαλάτων ΝΑΝ είναι σχεδιασμένη για την αντιμετώπιση των κοινων προβλημάτων πέψης που απασχολούν τα μη θηλάζοντα βρέφη κατά τον πρώτο χρόνο.

   

  NAN OPTIPRO HA

  Η σειρά ΝΑΝ OPTIPRO ΗΑ αποτελείται από υποαλλεργικά γάλατα για υγιή βρέφη που μειώνουν τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος. Περιέχουν OPTIPRO HA, ένα μοναδικό μίγμα μερικώς υδρολυμένων (διασπασμένων) πρωτεϊνών που μειώνει την αντιγονικότητα της πρωτεΐνης του αγελαδινού γάλακτος.

   

  NAN OPTIPRO

  Η πρωτεΐνη είναι ένα από τα πιο βασικά μακροθρεπτικά συστατικά στο γάλα του παιδιού σου. Η τεχνολογία NAN OPTIPRO παρέχει ένα μοναδικό μίγμα πρωτεϊνών που προσφέρει την απαραίτητη ποσότητα και ποιότητα πρωτεΐνών για τη σωστή του ανάπτυξη.