Μοιράσου το Προϊόν
X

NAN OPTIPRO Βρεφικό γάλα σε σκόνη

Nestlé NAN EXPERTPRO HA

Υποαλλεργικό γάλα σε σκόνη. Από τη γέννηση.

Το NAN Expertpro HA είναι ένα υποαλλεργικό γάλα για υγιή βρέφη από τη γέννηση όταν δεν θηλάζουν. Είναι κατάλληλο ως αποκλειστική πηγή διατροφής για τους πρώτους 6 μήνες και μετέπειτα σε συνδυασμό με συμπληρωματικές τροφές σύμφωνα με τις συστάσεις του παιδιάτρου.

• OPTIPRO HA: τεχνολογία που μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργικών συμπτωμάτων κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής. Εάν το μωρό σου έχει ήδη διαγνωσθεί με αλλεργία στο γάλα αγελάδος μη χρησιμοποιήσεις το ΝΑΝ ΗΑ χωρίς να ρωτήσεις τον παιδίατρό σου.

• L. Reuteri.

• Πολύτιμα λιπαρά DHA-ARA

Γνωρίζεις ότι η πρωτεΐνη επηρεάζει την υγεία του μωρού σου για όλη του τη ζωή; Οι έρευνες δείχνουν ότι η πρωτεΐνη είναι ένα από τα πιο σημαντικά θρεπτικά συστατικά για την ανάπτυξη του παιδιού σου. Η σωστή ποιότητα και ποσότητα που λαμβάνει τώρα βοηθούν στην ανάπτυξη γερών θεμελίων για την υγεία του στο μέλλον. Η σωστή πρωτεΐνη μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο αλλεργίας στο αγελαδινό γάλα καθώς και να οδηγήσει στη σωστή πρόσληψη βάρους. Μάθε περισσότερα για το ρόλο της πρωτεΐνης στο www.nestlebaby.gr/protein.

Συστατικά

Λακτόζη, φυτικά έλαια (ηλιέλαιο υψηλής περιεκτικότητας σε ελαϊκό οξύ, έλαιο καρύδας, κραμβέλαιο χαμηλής περιεκτικότητας σε ερουκικό οξύ, ηλιέλαιο), απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, κιτρικό κάλιο, γλυκεροφωσφορικό ασβέστιο, φωσφορικό ασβέστιο, χλωριούχο μαγνήσιο, χλωριούχο ασβέστιο, L-αργινίνη, ιχθυέλαιο, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), έλαιο Mortierella alpina, χλωριούχο νάτριο, L-ιστιδίνη, διτρυγική χολίνη, βιταμίνη C, L-τυροσίνη, καλλιέργεια L. Reuteri*, ταυρίνη, ινοσιτόλη, θειικός σίδηρος, νουκλεοτίδια (5'-μονοφωσφορική κυτιδίνη, 5'-μονοφωσφορική ουριδίνη, 5'-μονοφωσφορική αδενοσίνη,5'-μονοφωσφορική γουανοσίνη), θειικός ψευδάργυρος, L- καρνιτίνη, παντοθενικό ασβέστιο, νικοτιναμίδιο, Βιταμίνη Ε, θειικός χαλκός, ριβοφλαβίνη, Βιταμίνη Α, θειαμίνη, Βιταμίνη Β6, θειικό μαγγάνιο, ιωδιούχο κάλιο, φολικό οξύ, Βιταμίνη Κ, σεληνικό νάτριο, βιοτίνη, Βιταμίνη D, Βιταμίνη Β12. *Καλλιέργεια Lactobacilus Reuteri DSM17938 μετά από αδειοδότηση από την BioGaia AB.

Aλλεργιογόνα

Λακτόζη, απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, ιχθυέλαιο.

Διατροφικός Πίνακας

Μέση ανάλυσηΑνά 100ml
Ενέργεια 67Kcal
Ενέργεια 280Kj
Λιπαρά εκ των οποίων 3,4g
Κορεσμένα0,8g
Μονοακόρεστα1,8g
Πολυακόρεστα0,6g
Λινελαικό οξύ (LA)525mg
(ALA)45mg
(DHA)7,5mg
(ARA)7,5mg
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ εκ των οποίων 7,8g
Σάκχαρα7,8g
Λακτόζη7,8g
Πρωτεΐνες 1,3g
Αλάτι0,06g
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μέση ανάλυσηΑνά 100ml
Βιταμίνη Α63,6μg RE
Βιταμίνη D0,9μg CE
Bιταμίνη Ε1,3mg TE
Βιταμίνη Κ4,5μg
Βιταμίνη C9,2mg
Θειαμίνη0,07mg
Ριβοφλαβίνη0,13mg
Νιασίνη0,71mg
Bιταμίνη B60,05mg
Φολικό οξύ10,5μg
Βιταμίνη Β120,16μg
Βιοτίνη1,5μg
Παντοθενικό οξύ0,7mg
Νάτριο25,6mg
Κάλιο73,8mg
Χλώριο49,8mg
Ασβέστιο43,9mg
Φώσφορος24,4mg
Μαγνήσιο6,6mg
Σίδηρος0,69mg
Ψευδάργυρος0,66mg
Χαλκός0,06mg
Μαγγάνιο12,9μg
Φθόριο7,8≤μg
Σελήνιο2μg
Ιώδιο11,1μg
ΆΛΛΕΣ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣΑνά 100ml
Χολίνη6,8mg
Ινοσιτόλη4,2mg
L- Καρνιτίνη1,4mg
Ταυρίνη 3,5mg
Συνολικά Νουκλεοτίδια1,9mg
ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ
NAN OPTIPRO HA 1 ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΓΕΥΜΑΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ
ΗΛΙΚΙΑ ΒΡΕΦΟΥΣ ΝΕΡΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ml*ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΦΤΕΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ**NAN OPTIPRO HA 1ΑΛΛΑ ΓΕΥΜΑΤΑ
1η ΚΑΙ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ9036-
3η ΚΑΙ 4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ12045-
2ος ΜΗΝΑΣ15055-
3ος ΚΑΙ 4ος ΜΗΝΑΣ18065-
5ος ΚΑΙ 6ος ΜΗΝΑΣ21075-
7ος ΜΕ 9ος ΜΗΝΑΣ21074-31-2***
ΑΠΟ ΤΟΝ 10ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ21074-31-2***
*Για να διατηρηθεί ο αριθμός των ενεργών καλλιεργειών Bifidus BL, πρέπει να αφήσετε το βραστό νερό να γίνει χλιαρό, περίπου σε θερμοκρασία σώματος, πριν προσθέσετε τη σκόνη.
**Σημείωση: χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που θα βρείτε μέσα στο κουτί. Περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα σκόνης από την ενδεδειγμένη θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε σε μη σωστή διατροφή. Μην αλλάζετε τις δοσολογίες χωρίς ιατρική συμβουλή.
***Σε αυτήν την ηλικία, η δίαιτα του βρέφους εμπλουτίζεται και με άλλες τροφές (δημητριακά, παιδικές τροφές). Συμβουλευτείτε τον παιδίατρο σας προτού εισάγετε οποιαδήποτε νέα τροφή στο διαιτολόγιο του μωρού σας. Εάν ο παιδίατρος σας συστήσει την εισαγωγή νέων τροφών νωρίτερα, μειώστε την πρόσληψη γάλακτος αντίστοιχα.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ

1. Πλύνετε τα χέρια σας προσεκτικά.

2. Πλύνετε το μπουκάλι, τη θηλή και το πώμα σχολαστικά. Βράστε για 5 λεπτά. Αφήστε τα σκεπασμένα μέχρι τη χρήση.

3. Βράστε πόσιμο νερό και αφήστε να κρυώσει.

4. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες ανασύστασης. Πρώτα ρίξτε το νερό στο μπουκάλι. Μετά προσθέστε "κοφτές" μεζούρες από το γάλα σε σκόνη. Χρησιμοποιήστε μόνο τη μεζούρα στο κουτί.

5. Βεβαιωθείτε πως η μεζούρα είναι στεγνή και τοποθετήστε στη ξανά πάνω στο κουτί. Κλείστε το κουτί μετά από κάθε χρήση και φυλάξτε τη σε δροσερό και ξηρό μέρος.

6. Κλείστε το μπιμπερό και ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί η σκόνη. Ελέγξτε τη θερμοκρασία πριν το τάισμα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για τα βρέφη και ο μητρικός θηλασμός πρέπει να συνεχίζεται για όσο το δυνατόν περισσότερο. Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα βρεφικό γάλα, ζητήστε τη συμβουλή του παιδιάτρου σας

Προειδοποίηση: Προετοιμάζετε ένα μόνο γεύμα κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το παιδί σας και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας κατανάλωσε το γάλα αμέσως. Μην κρατάτε την τροφή που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα. Αφήνοντας το παιδί σας χωρίς επίβλεψη υπάρχει πιθανότητα πνιγμού. Άβραστο νερό, άβραστα θήλαστρα ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία του παιδιού. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση, προετοιμασία ή διατροφή μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του παιδιού σας

Ανασύσταση: 100ml = 13,1g σκόνης + 90 ml νερού Μία μεζούρα ΝΑΝ ΗΑ = 4,37g

Οι μαμάδες κοιτάνε αυτό το άρθρο 0/5
avatar

Nestlé Baby & Me

Γίνε τώρα μέλος και μάθε ό,τι χρειάζεσαι για την εγκυμοσύνη και την ανάπτυξη του μωρού σου.

  • Κάνε την εγγραφή σου στο Nestlé Baby & Me!
  • Ενημερώσου άμεσα όταν υπάρχουν προωθητικές ενέργειες με δείγματα για να δοκιμάσεις τα προϊόντα μας.
  • Πρόσβαση σε βοηθήματα, όπως εβδομαδιαίο ημερολόγιο τοκετού, εργαλείο ονοματοδοσίας, κ.α.
  • Όσα θέλεις να γνωρίζεις για την εγκυμοσύνη και το μεγάλωμα του μωρού, σε αναλυτικά άρθρα, οργανωμένα ανά στάδιο ανάπτυξης.
Αναζήτηση

Ακόμη δεν βρήκες
αυτό που ψάχνεις;

Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.