Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Μοιράσου το Προϊόν
X

NAN OPTIPRO

Γάλα για Πρόωρα Μωρά - Νestlé PreNAN Discharge

Γάλα για λιποβαρή και πρόωρα βρέφη. Από τη γέννηση. 

 

 

  Το PreNan Discharge είναι διαιτητικό τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, ειδικά σχεδιασμένο για πρόωρα και λιποβαρή βρέφη κάτω των 1.800gr.

  Περιέχει: Επαρκείς ποσότητες θρεπτικών συστατικών που είναι απαραίτητα για να καλύψουν τις ανάγκες των πρόωρων ή λιποβαρών βρεφών για γρήγορη ανάπτυξη μετά την έξοδο από το νοσοκομείο. Συγκριτικά με ένα απλο βρεφικό γάλα, η χρήση ενός γάλακτος "εξόδου", μέχρι τη "διορθωμένη" ηλικία των εννέα μηνών, συμβάλλει στη μεγαλύτερη αύξηση του ύψους και του βάρους. 

  Αντενδείξεις: Μη χρησιμοποιείτε το Nestlé PreNAN Discharge σε περίπτωση αλλεργίας στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος, δυσανεξίας στη λακτόζη, γαλακτοζαιμίας ή δυσαπορρόφησης γλυκόζης και γαλακτόζης.  Δεν προορίζεται για παρεντερική χρήση.

  Το PreNAN Discharge περιέχει:

  • OPTIPRO Η.Α.: Μερικώς υδρολυμένη πρωτεΐνη η οποία διευκολύνει τη διαδικασία της πέψης.
  • Ειδικό μίγμα λιπαρών οξέων κατάλληλα προσαρμοσμένο για τις ανάγκες των πρόωρων και λιποβαρών βρεφών.
  • Ενεργείς καλλιέργειες Bifidus BL που φυσιολογικά υπάρχουν στην εντερική χλωρίδα.

  Συστατικά

  Λακτόζη, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο εμπλουτισμένο με παλμιτικό οξύ, ηλιέλαιο υψηλής περιεκτικότητας σε ελαϊκό οξύ, κραμβέλαιο χαμηλής περιεκτίκοτητας σε ερουκικό οξύ, ηλιέλαιο, καρυδέλαιο, έλαιο Mortierella alpina πλούσιο σε ARA & έλαιο Crypthecodinium cohni πλούσιο σε DHA),  μαλτοδεξτρίνη, πρωτεΐνη ορού γάλακτος, φωσφορικό ασβέστιο, υδροξείδιο του καλίου, χλωριούχο μαγνήσιο, δισόξινο φωσφορικό κάλιο, υδροξείδιο του νατρίου, χλωριούχο κάλιο, όξινη τρυγική χολίνη, χλωριούχο ασβέστιο, νοσιτόλη, L-αργινίνη, κιτρικό οξύ, θρυψίνη, ταυρίνη, θειικός σίδηρος, νουκλεοτίδια, βιταμίνη Ε, θειϊκός ψευδάργυρος, L-καρνιτίνη, καλλιέργεια bifidus,  παντοθενικό ασβέστιο, νιασίνη, βιταμίνη Β2, θειικός χαλκός, βιταμίνη Β1, βιταμίνη Α, βιταμίνη Β6, μαγγάνιο, φολικό οξύ, ιωδιούχο κάλιο, βιταμίνη D3, βιταμίνη K, βιταμίνη Β12, βιοτίνη, σεληνιούχο νάτριο.

  Aλλεργιογόνα

  Πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

  Διατροφικός Πίνακας

  Μέση ανάλυσηΑνά 100ml
  Ενέργεια 73.00kcal
  Ενέργεια 305.67kj
  Λιπαρά εκ των οποίων3.80g
  Κορεσμένα1.01g
  Υδατάνθρακες εκ των οποίων7.67g
  Σάκχαρα5.54g
  Πρωτεΐνες 2.04g
  Αλάτι0.09g
  Βιταμίνες & Ανόργανα Συστατικά
  Βιταμίνη Α 91.57μg RE
  Βιταμίνη D 1.28μg CE
  Bιταμίνη Ε 1.55mg TE
  Βιταμίνη Κ 7.20μg
  Βιταμίνη C 12.81mg
  Βιταμίνη Β1 0.11mg
  Βιταμίνη Β2 0.19mg
  Νιασίνη0.73mg
  Bιταμίνη B6 0.07mg
  Φολικό οξύ 12.67μg
  Βιταμίνη Β12 0.24μg
  Βιοτίνη2.19μg
  Παντοθενικό οξύ 0.73mg
  Νάτριο36.57mg
  Κάλιο76.60mg
  Χλώριο48.09mg
  Ασβέστιο80.34mg
  Φώσφορος47.51mg
  Μαγνήσιο8.64mg
  Σίδηρος0.77mg
  Ψευδάργυρος0.88mg
  Χαλκός0.06mg
  Μαγγάνιο11.52μg
  Φθόριο<8.64μg
  Σελήνιο2.09μg
  Χρώμιο<4.32μg
  Μολυβδαίνιο<4.32μg
  Ιώδιο17.28μg
  Άλλες Θρεπτικές Ουσίες
  DHA14.40mg
  ARA14.40mg
  Λινολεικό οξύ 0.57g
  α- Λινολενικό οξύ 75.16mg
  Ανόργανα άλατα 0.00g
  Νουκλεοτίδια ολικά 2.25mg
  Χολίνη12.96mg
  Ινοσιτόλη14.40mg
  Ταυρίνη5.85mg
  L-καρνιτίνη 1.17mg
  Ανασύσταση: 143,970g + 900 ml νερό =1000 ml
  βάρος μεζούρας : 4,799 g

  Σημαντική Υπενθύμιση: Ο καλύτερος τρόπος να ταΐσεις ένα μωρό είναι να το θηλάσεις, αφού το μητρικό γάλα προσφέρει ιδανική ισορροπημένη διατροφή και προστασία εναντίον ασθενειών για το μωρό σου. Προσφέρει επίσης πολλά μη διατροφικά οφέλη όχι μόνο για το μωρό σου αλλά και για εσένα. Συνιστούμε να μιλήσεις με τον παιδίατρο σου όταν αποφασίζεις για τον τρόπο που θα ταΐσεις το μωρό σου. Επαγγελματική καθοδήγηση πρέπει επίσης να αναζητήσεις για την προετοιμασία και τη διατήρηση του μητρικού θηλασμού. Εάν επιλέξεις να θηλάσεις, είναι σημαντικό να έχεις μία υγιή, ισορροπημένη διατροφή.

  Το βρεφικό γάλα έχει σκοπό να αντικαταστήσει το μητρικό γάλα όταν οι μητέρες επιλέξουν να μη θηλάσουν ή όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το κάνουν. Η απόφαση να μη θηλάσεις, ή να εισάγεις μερική σίτιση με μπιμπερό, θα μειώσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος.

  Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξεις να μη θηλάσεις, θυμήσου ότι αυτή η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολο να αντιστραφεί. Χρησιμοποιώντας ένα βρεφικό γάλα έχει επιπλέον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το βρεφικό γάλα πρέπει πάντα να προετοιμάζεται, να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι στην υγεία του μωρού.

  Προειδοποίηση: Προετοιμάζετε μια φιάλη μόνο κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το μωρό σας και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Μην κρατάτε την τροφή που περίσσεψε. Κατά τη διάρκεια του γεύματος κρατάτε πάντοντε το βρέφος σε όρθια θέση στην αγκαλιά σας. Έτσι θα αποφύγετε τη πιθανότητα πνιγμού. Μόλις το βρέφος μεγαλώσει αρκετά, αντικαταστήστε το μπιμπερό με βρεφικό κύπελλο. Το PreNAN discharge είναι κατάλληλο για χρήση μόνο κάτω από ιατρική παρακολούθηση.
  Άβραστο νερό, άβραστα θήλαστρα ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία του βρέφους. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση, προετοιμασία ή σίτιση μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του μωρού σας.

  Ανασύσταση: 100ml= 14,4g σκόνης + 90ml νερού.

  Μία μεζόυρα PreNan discharge = 4,8g