Μοιράσου το Προϊόν
X

NAN OPTIPRO

Νestlé NAN Sensitive

Γάλα πρώτης βρεφικής ηλικίας σε σκόνη με μειωμένη λακτόζη. Από τη γέννηση. 

  Το NAN® Sensitive είναι ένα ειδικά μελετημένο γάλα για βρέφη από τη γέννηση τους, κατάλληλο ως μοναδική πηγή διατροφής κατά τους πρώτους 6 μήνες ζωής και μετέπειτα σε συνδυασμό με άλλες συμπληρωματικές τροφές.

  Το NAN® Sensitive παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά για σωστή ανάπτυξη. Περιέχει μερικώς υδρολυμένη πρωτεΐνη OPTIPRO(R) HA που το καθιστά κατάλληλο για βρέφη που βρίσκονται σε υποαλλεργική δίαιτα. Δεν είναι κατάλληλο για βρέφη με ήδη διαγνωσμένη αλλεργία στο γάλα αγελάδος.

  OPTIPRO HA- Ειδικό μίγμα μερικώς υδρολυμένον πρωτεϊνων που μειώνει την πιθανότητα εκδήλωσης αλλεργίας στο αγελαδινό γάλα.

  Ενεργείς καλλιέργειες L. Reuteri - Λακτοβάκιλοι που φυσιολογικά υπάρχουν στο μητρικό γάλα και στην εντερική χλωρίδα των βρεφών.

  Πολύτιμα λιπαρά DHA & ARA - Δύο απαραίτητα λιπαρά οξέα για την ηλικία του μωρού σου που βρίσκονται στο μητρικό γάλα.

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τρόφη για τα βρέφη και ο μητρικός θηλασμός πρέπει να συνεχίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο. Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα βρεφικό γάλα, ζητήστε τη συμβουλή του παιδιάτρου σας.

  Συστατικά

  Μαλτοδεξτρίνη, φυτικά έλαια (ηλιέλαιο υψηλής περιεκτικότητας σε ελαϊκό οξύ, ηλιέλαιο, κοκκόλιπος, κραμβέλαιο, ελαϊνη φοινικελαίου, έλαιο Mortierella alpina πλούσιο σε ARA), λακτόζη, πρωτεΐνες ορού γάλακτος, φωσφορικό ασβέστιο, χλωριούχο μαγνήσιο, χλωριούχο κάλιο, ιχθυέλαιο, L-αργινίνη, φωσφορικό κάλιο, χλωριούχο νάτριο, L-ιστιδίνη, όξινη τρυγική χολίνη, L-τυροσίνη, Βιταμίνη C, κιτρικό οξύ, θρυψίνη, ταυρίνη, ινοσιτόλη, θειικός σίδηρος, νουκλεοτίδια, L-καρνιτίνη, θειικός ψευδάργυρος, Βιταμίνη Ε, Βιταμίνη Α, νικοτιναμίδιο, παντοθενικό ασβέστιο, καλλιέργεια γαλακτοβακίλου L.Reuteri (από γάλα), Βιταμίνη D3, θειικός χαλκός, ανθρακικό ασβέστιο, Βιταμίνη Β1, Βιταμίνη Β2, Βιταμίνη Β6, θειικό μαγγάνιο, σεληνιούχο νάτριο, Βιταμίνη Κ1, φολικό οξύ, Βιταμίνη Β12, βιοτίνη, ιωδιούχο κάλιο.

  Aλλεργιογόνα

  Λακτόζη, πρωτεΐνες ορού γάλακτος, ιχθυέλαιο, καλλιέργεια γαλακτοβάκιλλου L.Reuteri (από γάλα).

  Διατροφικός Πίνακας

  Μέση ανάλυσηΑνά 100ml προϊόντος έτοιμου προς χρήση
  Ενέργεια 67kcal
  Ενέργεια 281kj
  Λιπαρά εκ των οποίων3,4g
  Κορεσμένα1g
  Υδατάνθρακες εκ των οποίων7,8g
  Σάκχαρα3,1g
  Πρωτεΐνες1,3g
  Αλάτι0,07g
  Βιταμίνες & Ανόργανα Συστατικά
  Βιταμίνη Α 66,7μg
  Βιταμίνη D 0,9μg
  Bιταμίνη Ε 1,3mg TE
  Βιταμίνη Κ 5,8μg
  Βιταμίνη C 9mg
  Βιταμίνη Β1 0,07mg
  Βιταμίνη Β2 0,12mg
  Νιασίνη0,71mg
  Bιταμίνη B6 0,05mg
  Φολικό οξύ 10,6μg
  Βιταμίνη Β12 0,14μg
  Βιοτίνη1,4μg
  Παντοθενικό οξύ 0,63mg
  Νάτριο26,1mg
  Κάλιο73,9mg
  Χλώριο49,9mg
  Ασβέστιο45,2mg
  Φώσφορος25,10mg
  Μαγνήσιο6,54mg
  Σίδηρος0,68mg
  Ψευδάργυρος0,65mg
  Χαλκός0,05mg
  Μαγγάνιο13μg
  Φθόριο≤7,8 μg
  Σελήνιο2,1μg
  Χρώμιο≤2,6≤μg
  Μολυβδαίνιο≤2,6≤μg
  Ιώδιο9,54μg
  Άλλες Θρεπτικές Ουσίες
  DHA7.8mg
  ARA7.8mg
  Λινολεικό οξύ 0.5g
  α- Λινολενικό οξύ 65.4mg
  Λακτόζη2.7g
  Ολικά Νουκλεοτίδια 2,0mg
  Χολίνη7.3mg
  Ινοσιτόλη4.7mg
  Ταυρίνη3.7mg
  Καρνιτίνη1.9mg
  ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ
  ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΓΕΥΜΑΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ
  ΗΛΙΚΙΑ ΒΡΕΦΟΥΣΝΕΡΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ml*ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΦΤΕΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ**NAN SENSITIVEΑΛΛΑ ΓΕΥΜΑΤΑ
  1η ΚΑΙ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ9036-
  3η ΚΑΙ 4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ12045-
  2ος ΜΗΝΑΣ15055-
  3ος ΚΑΙ 4ος ΜΗΝΑΣ18065-
  5ος ΚΑΙ 6ος ΜΗΝΑΣ21075-
  7ος ΜΕ 9ος ΜΗΝΑΣ21074-31-2***
  10ος ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ21073-22-3***
  *Για να διατηρηθεί ο αριθμός των ενεργών καλλιεργειών L. Reuteri, το βραστό νερό πρέπει να γίνει χλιαρό, περίπου σε θερμοκρασία σώματος, πριν προσθέσετε τη σκόνη.
  **Σημείωση: χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που θα βρείτε μέσα στο κουτί. Περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα σκόνης από την ενδεδειγμένη θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε σε μη σωστή διατροφή. Μην αλλάζετε τις δοσολογίες χωρίς ιατρική συμβουλή.
  ***Σε αυτήν την ηλικία, η δίαιτα του βρέφους εμπλουτίζεται και με άλλες τροφές (δημητριακά, παιδικές τροφές). Συμβουλευτείτε τον παιδίατρο σας προτού εισάγετε οποιαδήποτε νέα τροφή στο διαιτολόγιο του μωρού σας. Εάν ο παιδίατρος σας συστήσει την εισαγωγή νέων τροφών νωρίτερα, μειώστε την πρόσληψη γάλακτος αντίστοιχα.

  Σημαντική Υπενθύμιση:

  Ο καλύτερος τρόπος να ταΐσεις ένα μωρό είναι να το θηλάσεις, αφού το μητρικό γάλα προσφέρει ιδανική ισορροπημένη διατροφή και προστασία εναντίον ασθενειών για το μωρό σου. Προσφέρει επίσης πολλά μη διατροφικά οφέλη όχι μόνο για το μωρό σου αλλά και για εσένα. Συνιστούμε να μιλήσεις με τον παιδίατρο σου όταν αποφασίζεις για τον τρόπο που θα ταΐσεις το μωρό σου. Επαγγελματική καθοδήγηση πρέπει επίσης να αναζητήσεις για την προετοιμασία και τη διατήρηση του μητρικού θηλασμού. Εάν επιλέξεις να θηλάσεις, είναι σημαντικό να έχεις μία υγιή, ισορροπημένη διατροφή.

  Το βρεφικό γάλα έχει σκοπό να αντικαταστήσει το μητρικό γάλα όταν οι μητέρες επιλέξουν να μη θηλάσουν ή όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το κάνουν. Η απόφαση να μη θηλάσεις, ή να εισάγεις μερική σίτιση με μπιμπερό, θα μειώσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος.

  Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξεις να μη θηλάσεις, θυμήσου ότι αυτή η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολο να αντιστραφεί. Χρησιμοποιώντας ένα βρεφικό γάλα έχει επιπλέον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το βρεφικό γάλα πρέπει πάντα να προετοιμάζεται, να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι στην υγεία του μωρού.

  Προειδοποίηση: Προετοιμάστε ένα μόνο γεύμα κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το μωρό σας και ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες. Μην κρατάτε το γάλα που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα. Κατά τη διάρκεια του γεύματος κρατάτε πάντοτε το βρέφος στην αγκαλιά σας. Αφήνοντας το μωρό χωρίς επίβλεψη μπορεί να προκαλέσει πνιγμό.

  Άβραστο νερό, άβραστα σκεύη ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν επίπτωση στην υγεία του βρέφους. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση, προετοιμασία και διατροφή πιθανά να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του μωρού σας.

  Ανασύσταση: 100ml = 13,1g σκόνης + 90 ml νερού

  Μία μεζούρα ΝΑΝ Sensitive = 4,36g

   

  Οι μαμάδες κοιτάνε αυτό το άρθρο 0/5

  Ακόμη δεν βρήκες
  αυτό που ψάχνεις;

  Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.