Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Μοιράσου το Προϊόν
X

NAN OPTIPRO

Νestlé NAN LF-Lactose Free

Για δυσαπορρόφηση / δυσανεξία στη λακτόζη και διάρροια.

 

  Το Νestlé NAN LF-Lactose Free είναι διατητικό τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, ειδικά σχεδιασμένο για τη διαιτητική αντιμετώπιση της δυσαπορρόφησης / δυσανεξίας της λακτόζης και τη διάρροια. Περιέχει όλα τα απαραίτητα διατροφικά συστατικά για τη σωστή ανάπτυξη του μωρού.

  Ενδείξεις: Βοηθά στη πρόληψη της δυσανεξίας της λακτόζης λόγω διάρροιας, χάρη στα πολυμερή γλυκόζης ως μοναδική πηγή υδατανθράκων, διασφαλίζοντας χαμηλή ωσμωτικότητα καθώς και εύκολη πέψη και απορρόφηση κατά τη διάρροια.                                                                                                                                   

  Περιέχει:

  • Eνεργείς καλλιέργειες L.Reuteri που συμβάλλουν στην ανάπτυξη μιας υγιούς εντερικής χλωρίδας και στην αποκατάσταση από τη διάρροια.

  • Δύο λιπαρά οξέα που βρίσκονται στο μητρικό γάλα, τα οποία είναι σημαντικά για την άμυνα του οργανισμού του βρέφους και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της όρασης.

  Αντενδείξεις: Μη χρησιμοποιείτε το NAN LF σε περίπτωση γαλακτοζαιμίας ή δυσαπορρόφησης γλυκόζης και γαλακτόζης. Το NAN LF περιέχει ίχνη από κατάλοιπα λακτόζης, τα οποία σύμφωνα με κάποιους ειδικούς μπορεί να είναι υψηλά για βρέφη με τις παραπάνω ασθένειες. Δεν προορίζεται για παρεντερική χρήση.

   

  Συστατικά

  Σιρόπι γλυκόζης, φυτικά έλαια (ηλιέλαιο, κοκκόλιπος, κραμβέλαιο, ελαϊνη φοινικελαίου, έλαιο Mortierella alpina πλούσιο σε ARA, έλαιο θειικός σίδηρος, θειικό οξύ, νουκλεοτίδια, ινοσιτόλη, L-καρνιτίνη, θειικός ψευδάργυρος, Βιταμίνη ΡΡ, παντοθενικό ασβέστιο, Βιταμίνη Ε, θειικός χαλκός, Βιταμίνη Α, φωσφορικό οξύ, χλωριούχο μαγνήσιο, κιτρικό οξύ, φωσφορικό ασβέστιο, υδροξείδιο του νατρίου, Βιταμίνη C, όξινη τρυγική χολίνη, ταυρίνη, καλλιέργεια L. Reuteri, Crypthecodinium cohni πλούσιο σε DHA), πρωτείνες ορρού γάλακτος, καζεϊνικό οξύ (από γάλα), κιτρικό ασβέστιο, λεκιθίνη σόγιας, υδροξείδιο του καλίου, χλωριούχο κάλιο, Βιταμίνη Β1, Βιταμίνη Β2, Βιταμίνη Β6, θειικό μαγγάνιο,φολικό οξύ, ιωδιούχο κάλιο, υδροξείδιο του ασβεστίου, Βιταμίνη D3, Βιταμίνη Κ, Βιταμίνη Β12, βιοτίνη.

  Aλλεργιογόνα

  Πρωτεΐνες ορού γάλακτος, καζεϊνικό οξύ (από γάλα), λεκιθίνη σόγιας.

  Διατροφικός Πίνακας

  Μέση ανάλυσηΑνά 100 ml προιόντος
  Ενέργεια 67.04kcal
  Ενέργεια 280,67kj
  Λιπαρά εκ των οποίων3,29g
  Κορεσμένα1,30g
  Υδατάνθρακες εκ των οποίων7,77g
  Σάκχαρα1,12g
  Πρωτεΐνες 1,45g
  Αλάτι0,06g
  Βιταμίνες & Ανόργανα Συστατικά
  Βιταμίνη Α 70.46g
  Βιταμίνη D 0.88μg RE
  Bιταμίνη Ε 0.86μg CE
  Βιταμίνη Κ 5.03mg TE
  Βιταμίνη C 11.50μg
  Βιταμίνη Β1 0.07mg
  Βιταμίνη Β2 0.07mg
  Νιασίνη0.66mg
  Bιταμίνη B6 0.05mg
  Φολικό οξύ 10.54mg
  Βιταμίνη Β120.18μg
  Βιοτίνη1.50μg
  Παντοθενικό οξύ 0.68μg
  Νάτριο22.39mg
  Κάλιο79.03mg
  Χλώριο49.39mg
  Ασβέστιο55.32mg
  Φώσφορος32.27mg
  Μαγνήσιο6.59mg
  Σίδηρος0.74mg
  Ψευδάργυρος0.54mg
  Χαλκός0.05mg
  Μαγγάνιο16.73mg
  Φθόριοless than 7.90μg
  Σελήνιο1.45≤μg
  Χρώμιοless than 2.00μg
  Μολυβδαίνιοless than 2.00≤μg
  Ιώδιο9.22≤μg
  Άλλες Θρεπτικές Ουσίες
  DHA7.38μg
  ARA7.38mg
  Λινολεικό οξύ 0.55mg
  α- Λινολενικό οξύ 67.17mg
  Λακτόζηless than 0.01mg
  Ολικά Νουκλεοτίδια 1.98g
  Χολίνη6.59mg
  Ινοσιτόλη4.70g
  Ταυρίνη4.33g
  Καρνιτίνη1.05g

  Σημαντική Υπενθύμιση: Ο καλύτερος τρόπος να ταΐσεις ένα μωρό είναι να το θηλάσεις, αφού το μητρικό γάλα προσφέρει ιδανική ισορροπημένη διατροφή και προστασία εναντίον ασθενειών για το μωρό σου. Προσφέρει επίσης πολλά μη διατροφικά οφέλη όχι μόνο για το μωρό σου αλλά και για εσένα. Συνιστούμε να μιλήσεις με τον παιδίατρο σου όταν αποφασίζεις για τον τρόπο που θα ταΐσεις το μωρό σου. Επαγγελματική καθοδήγηση πρέπει επίσης να αναζητήσεις για την προετοιμασία και τη διατήρηση του μητρικού θηλασμού. Εάν επιλέξεις να θηλάσεις, είναι σημαντικό να έχεις μία υγιή, ισορροπημένη διατροφή.

  Το βρεφικό γάλα έχει σκοπό να αντικαταστήσει το μητρικό γάλα όταν οι μητέρες επιλέξουν να μη θηλάσουν ή όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το κάνουν. Η απόφαση να μη θηλάσεις, ή να εισάγεις μερική σίτιση με μπιμπερό, θα μειώσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος.

  Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξεις να μη θηλάσεις, θυμήσου ότι αυτή η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολο να αντιστραφεί. Χρησιμοποιώντας ένα βρεφικό γάλα έχει επιπλέον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το βρεφικό γάλα πρέπει πάντα να προετοιμάζεται, να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι στην υγεία του μωρού.

  Προειδοποίηση: Προετοιμάζετε ένα μόνο γεύμα κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το μωρό σας και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Μην κρατάτε την τροφή που περίσσεψε. Κατά τη διάρκεια του γεύματος κρατάτε πάντοτε το βρέφος σε όρθια θέση στην αγκαλιά σας. Έτσι θα αποφύγετε την πιθανότητα πνιγμού. Μόλις το βρέφος μεγαλώσει αρκετά, αντικαταστήστε το μπιμπερό με βρεφικό κύπελλο.
  Άβραστο νερό, άβραστα θήλαστρα ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία του παιδιού. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση, προετοιμασία ή διατροφή μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του μωρού σας                                                                   

  Ανασύσταση: 100ml = 13,1g σκόνης + 90 ml νερού
  Μία μεζούρα NAN® LF  = 4,4g