Μοιράσου το Προϊόν
X

NAN OPTIPRO

Νestlé NAN LF-Lactose Free

Για δυσαπορρόφηση / δυσανεξία στη λακτόζη και διάρροια.

 

Το NAN Lactose Free είναι διαιτητικό τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, ειδικά σχεδιασμένο για τη διαιτητική αντιμετώπιση της δυσαπορρόφησης / δυσανεξίας της λακτόζης και τη διάρροια.

Το NAN Lactose Free είναι κατάλληλο ως αποκλειστική πηγή διατροφής για βρέφη κατά τους πρώτους 6 μήνες και μετά σε συνδυασμό με άλλες κατάλληλες τροφές. Παρέχει στο μωρό σου ότι χρειάζεται για τη σωστή του ανάπτυξη.

Ελεύθερο λακτόζης – Βοηθά στην πρόληψη της δυσανεξίας της λακτόζης λόγω διάρροιας χάρη στα πολυμερή γλυκόζης που περιέχει ως μοναδική πηγή υδατανθράκων. Διασφαλίζει χαμηλή ωσμωτικότητα καθώς και εύκολη πέψη κατά τη διάρροια.

Περιέχει:
• Eνεργείς καλλιέργειες L.Reuteri – Λακτοβάκιλοι που φυσιολογικά υπάρχουν στο μητρικό γάλα και στην εντερική χλωρίδα των βρεφών.
• Πολύτιμα λιπαρά DHA – ARA, δύο απαραίτητα λιπαρά οξέα που βρίσκονται στο μητρικό γάλα.

Αντενδείξεις:
Μη χρησιμοποιείτε το NAN LF σε περίπτωση δυσαπορρόφησης γλυκόζης, γαλακτόζης και γαλακτοζαιμίας. Το NAN LF περιέχει ίχνη από κατάλοιπα λακτόζης, τα οποία σύμφωνα με κάποιους ειδικούς μπορεί να είναι υψηλά για βρέφη με τις παραπάνω ασθένειες. Δεν προορίζεται για παρεντερική χρήση.

Συστατικά

Σιρόπι γλυκόζης, φυτικά έλαια (ελαΐνη φοινικελαίου, κραμβέλαιο χαμηλής περιεκτικότητας σε ερουκικό οξύ, κοκκόλιπος, ηλιέλαιο, έλαιο Mortiella alpina πλούσιο σε ARA, έλαιο Crypthecodinium cohni πλούσιο σε DHA), πρωτεϊνες ορού γάλακτος, καζεϊνικό οξύ (από γάλα), μαλτοδεξτρίνη, κιτρικό ασβέστιο, λεκιθίνη σόγιας, κιτρικό οξύ, χλωριούχο κάλιο, χλωριούχο μαγνήσιο, υδροξείδιο του καλίου, φωσφορικό νάτριο, φωσφορικό ασβέστιο, φωσφορικό κάλιο, βιταμίνη C, όξινη τρυγική χολίνη, καλλιέργεια L. Reuteri, ινοσιτόλη, υδροξείδιο του νατρίου, ταυρίνη, θειικός σίδηρος, νουκλεοτίδια, θειικός ψευδάργυρος, L-καρνιτίνη, νιασίνη, παντοθενικό ασβέστιο, βιταμίνη Ε, θειικός χαλκός, βιταμίνη Α, βιταμίνη Β1, βιταμίνη Β2, θειικό μαγγάνιο, φολικό οξύ, ιωδιούχο κάλιο, βιταμίνη D3, βιταμίνη Κ, βιταμίνη Β12, βιοτίνη, σεληνιούχο νάτριο. 

Aλλεργιογόνα

Πρωτεΐνες ορού γάλακτος, καζεϊνικό οξύ (από γάλα), λεκιθίνη σόγιας.

Διατροφικός Πίνακας

Μέση ανάλυσηΑνά 100 ml προιόντος
Ενέργεια 67kcal
Ενέργεια 281kj
Λιπαρά εκ των οποίων3,3g
Κορεσμένα1,3g
Υδατάνθρακες εκ των οποίων7,8g
Σάκχαρα1,1g
Πρωτεΐνες 1,4g
Αλάτι0,06g
Βιταμίνες & Ανόργανα Συστατικά
Βιταμίνη Α 70,5μg RE
Βιταμίνη D 0,88μg D
Bιταμίνη Ε 0,86mg TE
Βιταμίνη Κ 5,0μg
Βιταμίνη C 11mg
Βιταμίνη Β1 0,07mg
Βιταμίνη Β2 0,07mg
Νιασίνη0,66mg
Bιταμίνη B6 0,05mg
Φολικό οξύ 10,5μg
Βιταμίνη Β120,18μg
Βιοτίνη1,50μg
Παντοθενικό οξύ 0,68mg
Νάτριο22,4mg
Κάλιο79,0mg
Χλώριο49,4mg
Ασβέστιο55,3mg
Φώσφορος32,3mg
Μαγνήσιο6,6mg
Σίδηρος0,74mg
Ψευδάργυρος0,54mg
Χαλκός0,05mg
Μαγγάνιο16.7mg
Φθόριο≤7.90μg
Σελήνιο1,4μg
Χρώμιο≤2μg
Μολυβδαίνιο≤2μg
Ιώδιο9,2μg
Άλλες Θρεπτικές Ουσίες
DHA7,4μg
ARA7,4mg
Λινολεικό οξύ 0,6g
α- Λινολενικό οξύ 67,2mg
Λακτόζη≤0,01g
Ολικά Νουκλεοτίδια 2,0g
Χολίνη6,6mg
Ινοσιτόλη9,2mg
Ταυρίνη4,3mg
Καρνιτίνη1.1mg
ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΓΕΥΜΑΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ
ΗΛΙΚΙΑ ΒΡΕΦΟΥΣΝΕΡΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ml*ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΦΤΕΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ**NAN Lactose FreeΑΛΛΑ ΓΕΥΜΑΤΑ
1η ΚΑΙ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ9036-
3η ΚΑΙ 4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ12045-
2ος ΜΗΝΑΣ15055-
3ος ΚΑΙ 4ος ΜΗΝΑΣ18065-
5ος ΚΑΙ 6ος ΜΗΝΑΣ21075-
7ος ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩ21074-21-3***
*Για να διατηρηθεί ο αριθμός των ενεργών καλλιεργειών L. Reuteri, το βραστό νερό πρέπει να γίνει χλιαρό, περίπου σε θερμοκρασία σώματος, πριν προσθέσετε τη σκόνη.
**Σημείωση: χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που θα βρείτε μέσα στο κουτί. Περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα σκόνης από την ενδεδειγμένη θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε σε μη σωστή διατροφή. Μην αλλάζετε τις δοσολογίες χωρίς ιατρική συμβουλή.
***Σε αυτήν την ηλικία, η δίαιτα του βρέφους εμπλουτίζεται και με άλλες τροφές (δημητριακά, παιδικές τροφές). Συμβουλευτείτε τον παιδίατρο σας προτού εισάγετε οποιαδήποτε νέα τροφή στο διαιτολόγιο του μωρού σας. Σε περίπτωση που άλλες τροφές εισάγονται στη διατροφή του μωρού σας, θα πρέπει να συμφωνούν με την τρέχουσα θεραπεία (απουσία λακτόζης). Πριν τους 6 μήνες, το προϊόν είναι κατάλληλο ως αποκλειστική διατροφική πηγή για τα βρέφη όταν δε θηλάζουν.
Σε περίπτωση οξείας διάρροιας είναι σημαντικό να χορηγείτε στο μωρό σας αρκετή ποσότητα νερού και ηλεκτρολυτών. Σοβαρή απώλεια υγρών και ηλεκτρολυτών μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνη για το βρέφος αφυδάτωση. Σε παρόμοια περίπτωση ζητήστε τη συμβουλή του παιδιάτρου σας.

Σημαντική Υπενθύμιση: Ο καλύτερος τρόπος να ταΐσεις ένα μωρό είναι να το θηλάσεις, αφού το μητρικό γάλα προσφέρει ιδανική ισορροπημένη διατροφή και προστασία εναντίον ασθενειών για το μωρό σου. Προσφέρει επίσης πολλά μη διατροφικά οφέλη όχι μόνο για το μωρό σου αλλά και για εσένα. Συνιστούμε να μιλήσεις με τον παιδίατρο σου όταν αποφασίζεις για τον τρόπο που θα ταΐσεις το μωρό σου. Επαγγελματική καθοδήγηση πρέπει επίσης να αναζητήσεις για την προετοιμασία και τη διατήρηση του μητρικού θηλασμού. Εάν επιλέξεις να θηλάσεις, είναι σημαντικό να έχεις μία υγιή, ισορροπημένη διατροφή.

Το βρεφικό γάλα έχει σκοπό να αντικαταστήσει το μητρικό γάλα όταν οι μητέρες επιλέξουν να μη θηλάσουν ή όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το κάνουν. Η απόφαση να μη θηλάσεις, ή να εισάγεις μερική σίτιση με μπιμπερό, θα μειώσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξεις να μη θηλάσεις, θυμήσου ότι αυτή η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολο να αντιστραφεί. Χρησιμοποιώντας ένα βρεφικό γάλα έχει επιπλέον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το βρεφικό γάλα πρέπει πάντα να προετοιμάζεται, να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι στην υγεία του μωρού.

Προειδοποίηση: Προετοιμάστε ένα μόνο γεύμα κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το μωρό σας και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Μην κρατάτε το γάλα που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα. Κατά τη διάρκεια του γεύματος κρατάτε πάντοτε το βρέφος στην αγκαλιά σας. Αφήνοντας το μωρό χωρίς επίβλεψη μπορεί να προκαλέσει πνιγμό.
Άβραστό νερό, άβραστα σκεύη ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία του βρέφους. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση, προετοιμασία και διατροφή μπορεί πιθανά να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του μωρού σας. Χρησιμοποιείται μόνο υπό ιατρική επίβλεψη                                                                   

Ανασύσταση: 100ml = 13,1g σκόνης + 90 ml νερού
Μία μεζούρα NAN® LF  = 4,4g

Οι μαμάδες κοιτάνε αυτό το άρθρο 0/5
Αναζήτηση

Ακόμη δεν βρήκες
αυτό που ψάχνεις;

Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.