Μοιράσου το Προϊόν
X

NAN OPTIPRO

Νestlé NAN A.R.

Αντιαναγωγικό γάλα σε σκόνη για βρέφη. Από τη γέννηση.

 

 

  Το νέο NAN A.R. είναι διαιτητικό τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, ειδικά σχεδιασμένο για τη διατροφική αντιμετώπιση των αναγωγών. Πριν τους 6 μήνες είναι κατάλληλο ως μοναδική πηγή διατροφής για βρέφη που δεν θηλάζουν αποκλειστικά. Προσφέρει στο μωρό σου όλα τα θρεπτικά συστατικά για σωστή φυσική και πνευματική ανάπτυξη.

  Το NAN A.R. είναι πηκτό χάρη στο εύπεπτο μίγμα αμύλου ενώ ταυτόχρονα περιέχει και ενεργείς καλλιέργειες βακτηρίων L. Reuteri. Ταυτόχρονα περιέχει ένα μοναδικό μίγμα πρωτεϊνών OPTIPRO HA που διευκολύνει την πέψη.

  Περιέχει:

  • Εύπεπτο μίγμα αμύλου – Σχεδιασμένο να μειώνει τις αναγωγές κάνοντας το γάλα πιο πηκτό.
  • OPTIPRO HA – Ειδικό μίγμα μερικώς υδρολυμένων πρωτεϊνών που διευκολύνει την πέψη και μειώνει την πιθανότητα εκδήλωσης αλλεργίας στο αγελαδινό γάλα.
  • Ενεργείς καλλιέργειες
  • L. Reuteri – Λακτοβάκιλοι που φυσιολογικά υπάρχουν στο μητρικό γάλα και στην εντερική χλωρίδα των βρεφών.

  Αντενδείξεις: 
  Δεν προορίζεται για χρήση σε περιπτώσεις αλλεργίας (ή υποψίας αλλεργίας) στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος. Δεν προορίζεται για παρεντερική χρήση.
   

   

  Συστατικά

  Λακτόζη (από γάλα), φυτικά έλαια (ηλιέλαιο υψηλής περιεκτικότητας σε ελαϊκό οξύ, κοκκόλιπος, κραμβέλαιο χαμηλής περιεκτικότητας σε ερουκικό οξύ, ηλιέλαιο), άμυλο πατάτας, πρωτεΐνη ορού γάλακτος, φωσφορικό ασβέστιο, χλωριούχο μαγνήσιο, υδροξείδιο του καλίου, χλωριούχο κάλιο, L-αργινίνη, κιτρικό οξύ, υδροξείδιο του νατρίου, χλωριούχο νάτριο, L-ιστιδίνη, όξινη τρυγική χολίνη, L-τυροσίνη, όξινο φωσφορικό κάλιο, βιταμίνη C, μαλτοδεξρίνη, ταυρίνη, ινοσιτόλη, θρυψίνη, νουκλεοτίδια, L-καρνιτίνη, θειικός σίδηρος, θειικός ψευδάργυρος, παντοθενικό ασβέστιο, νικοτιναμίδιο, βιταμίνη Ε, καλλιέργεια L. Reuteri, βιταμίνη Β2, θειικός χαλκός, βιταμίνη Α, βιταμίνη Β1, βιταμίνη Β6, θειικό μαγγάνιο, φολικό οξύ, ιωδιούχο κάλιο, βιταμίνη D3, βιταμίνη Κ1, βιταμίνη Β12, βιοτίνη, σεληνιούχο νάτριο. 

  Aλλεργιογόνα

  Λακτόζη (από γάλα), πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

  Διατροφικός Πίνακας

  Μέση ανάλυσηΑνά 100 ml προιόντος
  Ενέργεια 67kcal
  Ενέργεια 280kj
  Λιπαρά εκ των οποίων 3,4g
  Κορεσμένα1,0g
  Υδατάνθρακες εκ των οποίων 7,8g
  Σάκχαρα5,1g
  Άμυλο2,7g
  Πρωτεΐνες 1,3g
  Αλάτι0,1g
  Βιταμίνες και Ανόργανα Συστατικά
  Βιταμίνη Α67μg
  Βιταμίνη D0,9μg
  Bιταμίνη Ε1,3mg
  Βιταμίνη Κ5,8μg
  Βιταμίνη C9,0mg
  Βιταμίνη Β10,07mg
  Βιταμίνη Β20,15mg
  Νιασίνη0,7mg
  Bιταμίνη B60,05mg
  Φολικό οξύ10,6μg
  Βιταμίνη Β120,14μg
  Βιοτίνη1,4μg
  Παντοθενικό οξύ0,6mg
  Νάτριο26mg
  Κάλιο72mg
  Χλώριο49,8mg
  Ασβέστιο46,1mg
  Φώσφορος25,6mg
  Μαγνήσιο6,8mg
  Σίδηρος0,69mg
  Ψευδάργυρος0,65mg
  Χαλκός0,06mg
  Μαγγάνιο14μg
  Φθόριο≤7,8μg
  Σελήνιο2,4μg
  Χρώμιο≤2,6μg
  Μολυβδαίνιο≤2,6μg
  Ιώδιο10,1μg
  Άλλες Θρεπτικές Ουσίες
  Λινολεικό οξύ 0,5g
  α- Λινολενικό οξύ 65mg
  Λακτόζη5,1g
  Ταυρίνη 4,2mg
  Καρνιτίνη2,1mg
  Χολίνη7,3mg
  Ινοσιτόλη5,2mg
  Συνολικά Νουκλεοτίδια2,0mg
  ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ
  ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΓΕΥΜΑΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ
  ΗΛΙΚΙΑ ΒΡΕΦΟΥΣΝΕΡΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ml*ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΦΤΕΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ** NAN ARNAN ARΑΛΛΑ ΓΕΥΜΑΤΑ
  1η ΚΑΙ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ9036-
  3η ΚΑΙ 4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ12045-
  2ος ΜΗΝΑΣ15055-
  3ος ΚΑΙ 4ος ΜΗΝΑΣ18065-
  5ος ΚΑΙ 6ος ΜΗΝΑΣ21075-
  7ος ΜΕ 9ος ΜΗΝΑΣ21074-31-2***
  10ος ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩ21073-22-3***
  *Για να διατηρηθεί ο αριθμός των ενεργών καλλιεργειών L. Reuteri, το βραστό νερό πρέπει να γίνει χλιαρό, περίπου σε θερμοκρασία σώματος, πριν προσθέσετε τη σκόνη.
  **Σημείωση: χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που θα βρείτε μέσα στο κουτί. Περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα σκόνης από την ενδεδειγμένη θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε σε μη σωστή διατροφή. Μην αλλάζετε τις δοσολογίες χωρίς ιατρική συμβουλή.
  ***Σε αυτήν την ηλικία, η δίαιτα του βρέφους εμπλουτίζεται και με άλλες τροφές (δημητριακά, παιδικές τροφές). Συμβουλευτείτε τον παιδίατρο σας προτού εισάγετε οποιαδήποτε νέα τροφή στο διαιτολόγιο του μωρού σας. Εάν ο παιδίατρος σας συστήσει την εισαγωγή νέων τροφών νωρίτερα, μειώστε την πρόσληψη γάλακτος αντίστοιχα.

  Σημαντική Υπενθύμιση:

  Ο καλύτερος τρόπος να ταΐσεις ένα μωρό είναι να το θηλάσεις, αφού το μητρικό γάλα προσφέρει ιδανική ισορροπημένη διατροφή και προστασία εναντίον ασθενειών για το μωρό σου. Προσφέρει επίσης πολλά μη διατροφικά οφέλη όχι μόνο για το μωρό σου αλλά και για εσένα. Συνιστούμε να μιλήσεις με τον παιδίατρο σου όταν αποφασίζεις για τον τρόπο που θα ταΐσεις το μωρό σου. Επαγγελματική καθοδήγηση πρέπει επίσης να αναζητήσεις για την προετοιμασία και τη διατήρηση του μητρικού θηλασμού. Εάν επιλέξεις να θηλάσεις, είναι σημαντικό να έχεις μία υγιή, ισορροπημένη διατροφή.

  Το βρεφικό γάλα έχει σκοπό να αντικαταστήσει το μητρικό γάλα όταν οι μητέρες επιλέξουν να μη θηλάσουν ή όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το κάνουν. Η απόφαση να μη θηλάσεις, ή να εισάγεις μερική σίτιση με μπιμπερό, θα μειώσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος.

  Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξεις να μη θηλάσεις, θυμήσου ότι αυτή η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολο να αντιστραφεί. Χρησιμοποιώντας ένα βρεφικό γάλα έχει επιπλέον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το βρεφικό γάλα πρέπει πάντα να προετοιμάζεται, να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι στην υγεία του μωρού.

  Προειδοποίηση: Προετοιμάζετε ένα μόνο γεύμα κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το μωρό σας και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Μην κρατάτε το γάλα που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα. Κατά τη διάρκεια του γεύματος κρατάτε πάντοτε το βρέφος στην αγκαλιά σας. Αφήνοντας το μωρό χωρίς επίβλεψη μπορεί να προκαλέσει πνιγμό.

  Άβραστο νερό, άβραστα σκεύη ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία του βρέφους. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση,   προετοιμασία και διατροφή πιθανά να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του μωρού σας. Χρησιμοποιείται μόνο υπό ιατρική επίβλεψη.

  Ανασύσταση: 100ml = 13,1g σκόνης + 90 ml νερού

  Μία μεζούρα ΝΑΝ AR = 4,35g

   

  Οι μαμάδες κοιτάνε αυτό το άρθρο 5/5

  Good product!

  Good product!

  Ακόμη δεν βρήκες
  αυτό που ψάχνεις;

  Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.