Μοιράσου το Προϊόν
X

Nestlé Health Science

Nestlé Health Science - Alfaré

Διαιτητική διαχείριση των βρεφών με γαστρεντερικά συμπτώματα λόγω τροφικών αλλεργιών/δυσανεξιών. Από τη γέννηση.

Το Alfaré είναι διαιτητικό τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς. Είναι διατροφικά πλήρες και κατάλληλο ως μοναδική πηγή διατροφής για παιδιά με διάρροια, δυσαπορρόφηση, κακή θρέψη και υπερευαισθησία σε τροφές.


• Υποαλλεργικό εκτενώς υδρολυμένο γάλα
• MCTs: Εύκολα απορροφήσιμα Τριγλυκερίδια Μέσης Αλύσου
• Ελεύθερο λακτόζης

Το Alfaré κυκλοφορεί σε μεταλλικό κουτί των 400γρ. και αποζημιώνεται από τον ΕΟΠΥΥ.

Αντενδείξεις: γαλακτοζαιμία, δυσαπορρόφηση γλυκόζης-γαλακτόζης. Όχι για ενδοφλέβια χρήση.

Συστατικά

Μαλτοδεξτρίνη, ενζυματικά υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού ΓΑΛΑΚΤΟΣ, φυτικά έλαια (ελαΐνη φοινικελαίου, ηλιέλαιο, κραμβέλαιο χαμηλής περιεκτικότητας σε ερουκικό οξύ, έλαιο μαύρου φραγκοστάφυλλου), τριγλυκερίδια μέσης αλύσου, άμυλο πατάτας, ανόργανα άλατα (γλυκεροφωσφορικό ασβέστιο, χλωριούχο μαγνήσιο, χλωριούχο νάτριο, δισόξινο φωσφορικό κάλιο, χλωριούχο κάλιο, φωσφορικό ασβέστιο, θειικός σίδηρος, θειικός ψευδάργυρος, θειικός χαλκός, ιωδιούχο κάλιο, χλωριούχο ασβέστιο, θειικό μαγγάνιο), γαλακτωματοποιητής (εστέρες του κιτρικού οξέος με μόνο & διγλυκερίδια λιπαρών οξέων), βιταμίνες (C, Ε, νιασίνη, παντοθενικό οξύ, Β2, Α, Β6, Β1, D, K, φολικό οξύ, Β12, βιοτίνη), ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ, ταυρίνη, όξινη τρυγική χολίνη, ινοσιτόλη, νουκλεοτίδια (CMP, UMP, AMP, GMP), L-καρνιτίνη

Aλλεργιογόνα

Ενζυματικά υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, ιχθυέλαιο 

Διατροφικός Πίνακας

Μέση ανάλυσηΑνά 100 ml
Ενέργεια 68kcal
Ενέργεια 283kJ
Λιπαρά3,4g
Κορεσμένα1,6g
Υδατάνθρακες , εκ των οποίων7,3g
Σάκχαρα0,19g
Λακτόζη<0,01g
Διαιτητικές ίνες0g
Πρωτεΐνες2,0g
Αλάτι0,08g
Νάτριο33mg
Χλώριο60mg
Κάλιο83mg
Ασβέστιο51mg
Φώσφορος34mg
Μαγνήσιο8,0mg
Σίδηρος0,66mg
Ψευδάργυρος0,66mg
Χαλκός0,05mg
Ιώδιο10µg
Σελήνιο2,3µg
Μαγγάνιο4,7µg
Χρώμιο<1,4µg
Μολυβδαίνιο<1,4µg
Φθόριο<0,01mg
Βιταμίνη A70μg
Βιταμίνη D 1,0μg
Βιταμίνη K5,4μg
Βιταμίνη C8,8mg
Βιταμίνη B10,05mg
Βιταμίνη B20,10mg
Βιταμίνη B60,05mg
Νιασίνη0,66mg
Νιασίνη1,2mg NE
Φολικό οξύ8,10μg
Βιταμίνη B120,20μg
Παντοθενικό οξύ0,32mg
Βιοτίνη1,3μg
Βιταμίνη E1,1mg α-TE
Τριγλυκερίδια Μέσης Αλύσου (MCT)1,3g
α-λινολενικό οξύ0,06g
Λινολεΐκό οξύ0,48g
DHA5,7mg
Μαλτοδεξτρίνη6,3g
Άμυλο0,81g
Ταυρίνη 5,40mg
Καρνιτίνη1,3mg
Χολίνη6,6mg
Ινοσιτόλη3,4mg
Νουκλεοτίδια5,7mg
Πίνακας Ανασύστασης
Ηλικία βρέφουςΠοσότητα ανά γεύμαΓεύματα ανά ημέρα
Βρασμένο νερό (ml)Κοφτές μεζούρες*
1η – 2η εβδομάδα9036
3η – 4η εβδομάδα12045
2ος μήνας15055
3ος – 4ος μήνας18065
5ος – 6ος μήνας21075
Μετά τον 6ο μήνα**21073-4
Βάρος περιεχομένου μεζούρας: 4,5 γραμ.
*Σημείωση: Μην αλλάζετε τις δοσολογίες. Χρησιμοποιήστε μόνο τη μεζούρα που βρίσκεται μέσα στο κουτί. Χρησιμοποιώντας περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα σκόνης από την ενδεδειγμένη θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε θα στερήσει από το μωρό σας μία σωστή διατροφή.
** Μην εισάγετε άλλες τροφές στο διαιτολόγιο του μωρού σας χωρίς να συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας

Σημαντική Υπενθύμιση:

Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για το μωρό σας. Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα βρεφικό γάλα σε σκόνη, ζητήστε τη συμβουλή του παιδιάτρου. Το Alfaré είναι διατροφικά πλήρες και κατάλληλο για αποκλειστική διατροφή των βρεφών. Όχι για ενδοφλέβεια χρήση.

Ο καλύτερος τρόπος να ταΐσεις ένα μωρό είναι να το θηλάσεις, αφού το μητρικό γάλα προσφέρει ιδανική ισορροπημένη διατροφή και προστασία εναντίον ασθενειών για το μωρό σου. Προσφέρει επίσης πολλά μη διατροφικά οφέλη όχι μόνο για το μωρό σου αλλά και για εσένα. Συνιστούμε να μιλήσεις με τον παιδίατρο σου όταν αποφασίζεις για τον τρόπο που θα ταΐσεις το μωρό σου. Επαγγελματική καθοδήγηση πρέπει επίσης να αναζητήσεις για την προετοιμασία και τη διατήρηση του μητρικού θηλασμού. Εάν επιλέξεις να θηλάσεις, είναι σημαντικό να έχεις μία υγιή, ισορροπημένη διατροφή.

Το βρεφικό γάλα έχει σκοπό να αντικαταστήσει το μητρικό γάλα όταν οι μητέρες επιλέξουν να μη θηλάσουν ή όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το κάνουν. Η απόφαση να μη θηλάσεις, ή να εισάγεις μερική σίτιση με μπιμπερό, θα μειώσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξεις να μη θηλάσεις, θυμήσου ότι αυτή η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολο να αντιστραφεί. Χρησιμοποιώντας ένα βρεφικό γάλα έχει επιπλέον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το βρεφικό γάλα πρέπει πάντα να προετοιμάζεται, να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι στην υγεία του μωρού.

Προειδοποίηση: Προετοιμάζετε μια μόνο φιάλη κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το μωρό σας και ακολουθήστε ακριβώς τις οδηγίες ανασύστασης. Μην κρατάτε την τροφή που περίσσεψε. Κατά τη διάρκεια του γεύματος κρατάτε πάντοντε το μωρό. Μην αφήνετε το μωρό χωρίς επίβλεψη για να αποφύγετε τη πιθανότητα πνιγμού. Ταΐστε το μωρό σας ακολουθώντας τη συμβουλή του παιδιάτρου.
Άβραστο νερό, άβραστα θήλαστρα ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία του παιδιού. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση, προετοιμασία ή διατροφή μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του.          

                                                                                         
Ανασύσταση: 100ml= 13,5g σκόνης + 90ml νερού.                                                                                                 
Μία μεζόυρα Alfare = 4,5g                       

 

Οι μαμάδες κοιτάνε αυτό το άρθρο 5/5
avatar
avatar

Alfare

Το μωράκι μου έλαβε το alfare μετά από νοσηλεία για αλλεργία! Μεγαλώνουμε ένα υγιέστατο και χαρούμενο μωράκι με το alfare! Είμαστε τυχεροί που δίνουμε ένα τόσο καλό γάλα! Δεν αγχωθηκαμε ποτε ξανά!

avatar

Alfare κορυφή!

Με αυτό το γάλα ηρέμησε το μωράκι μου κ έφτιαξε το πεπτικό της σύστημα..μέχρι να το βρούμε υπέφερε...είναι ότι καλύτερο για παιδάκια με αλλεργίες

Αναζήτηση

Ακόμη δεν βρήκες
αυτό που ψάχνεις;

Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.