Μοιράσου το Προϊόν
X

NAN OPTIPRO Βρεφικό γάλα σε σκόνη

NAN OPTIPRO H.A. 1 Υποαλλεργικό Γάλα

Υποαλλεργικό γάλα πρώτης βρεφικής ηλικίας σε σκόνη. Από τη γέννηση.

 

Το NAN OPTIPRO HA 1 είναι ένα υποαλλεργικό γάλα για βρέφη από τη γέννηση. Είναι κατάλληλο ως μόνη πηγή διατροφής τους πρώτους 6 μήνες και προσφέρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για σωστή ανάπτυξη: 

Περιέχει:

 • OPRIRPO HA, ένα μοναδικό μίγμα μερικώς υδρολυμένων πρωτεϊνών που μειώνει την αντιγονικότητα της πρωτεΐνης του αγελαδινού γάλακτος.

 • Ενεργείς καλλιέργειες Bifidus BL που φυσιολογικά υπάρχουν στο μητρικό γάλα και στην εντερική χλωρίδα των βρεφών.

 • Πολύτιμα λιπαρά DHA-ARA, δύο απαραίτητα λιπαρά οξέα που βρίσκονται στο μητρικό γάλα. 

Συστατικά

Λακτόζη (από γάλα), φυτικά έλαια (ηλιέλαιο υψηλής περιεκτικότητας σε ελαϊκό οξύ, καρυδέλαιο, κραμβέλαιο χαμηλής περιεκτικότητας σε ερουκικό οξύ, ηλιέλαιο, έλαιο Mortierella alpina), πρωτεΐνη ορού γάλακτος, φωσφορικό ασβέστιο, χλωριούχο μαγνήσιο, χλωριούχο κάλιο, L-αργινίνη, ιχθυέλαιο, φωσφορικό κάλιο, χλωριούχο νάτριο, L-ιστιδίνη, όξινη τρυγική χολίνη, L-τυροσίνη, βιταμίνη C, μαλτοδεξτρίνη, ταυρίνη, ινοσιτόλη, θειϊκός σίδηρος, νουκλεοτίδια, L-καρνιτίνη, θειϊκός ψευδάργυρος, παντοθενικό ασβέστιο, νιασίνη, Βιταμίνη Ε, καλλιέργεια Bifidus, θειικός χαλκός, Βιταμίνη Β2, Βιταμίνη Α, Βιταμίνη Β1, κιτρικό οξύ, Βιταμίνη Β6, θειικό μαγγάνιο, ιωδιούχο κάλιο, φολικό οξύ, Βιταμίνη Κ1, σεληνιούχο νάτριο, βιοτίνη, Βιταμίνη D3, Βιταμίνη Β12.

Aλλεργιογόνα

Λακτόζη (από γάλα), Πρωτεΐνη όρου γάλακτος, ιχθυέλαιο.

 

Διατροφικός Πίνακας

Μέση ανάλυσηΑνά 100ml
Ενέργεια 67kcal
Ενέργεια 280kj
Λιπαρά εκ των οποίων 3,4g
Κορεσμένα1g
Υδατάνθρακες εκ των οποίων 7,8g
Σάκχαρα7,8g
Πρωτεΐνες 1,3g
Αλάτι0,1g
Βιταμίνες & Ανόργανα Συστατικά
Βιταμίνη Α67μg RE
Βιταμίνη D0,9μg D
Bιταμίνη Ε 1,1mg TE
Βιταμίνη Κ 5,2μg
Βιταμίνη C 9mg
Βιταμίνη Β1 0,07mg
Βιταμίνη Β2 0,16mg
Νιασίνη0,7mg
Bιταμίνη B6 0,05mg
Φολικό οξύ 10,6μg
Βιταμίνη Β12 0,14μg
Βιοτίνη1,4μg
Παντοθενικό οξύ 0,6mg
Νάτριο26mg
Κάλιο76mg
Χλώριο50,5mg
Ασβέστιο45,5mg
Φώσφορος26,2mg
Μαγνήσιο6,7mg
Σίδηρος0,69mg
Ψευδάργυρος0,66mg
Χαλκός0,06mg
Μαγγάνιο12μg
Φθόριο7,9≤μg
Σελήνιο2,1μg
Ιώδιο9,2μg
Άλλες Θρεπτικές Ουσίες
DHA7,5mg
ARA7,5mg
Λινολεικό οξύ 0,5g
α- Λινολενικό οξύ 66mg
Λινολεικό/α- Λινολενικό8,2
Λακτόζη7,8g
CA/P1,7
Χολίνη7,3mg
Ινοσιτόλη4,2mg
Ταυρίνη 3,7mg
L-Καρνιτίνη1,8mg
Συνολικά Νουκλεοτίδια2,0mg
ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ
NAN OPTIPRO HA 1 ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΓΕΥΜΑΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ
ΗΛΙΚΙΑ ΒΡΕΦΟΥΣΝΕΡΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ml*ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΦΤΕΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ**NAN OPTIPRO HA 1ΑΛΛΑ ΓΕΥΜΑΤΑ
1η ΚΑΙ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ9036-
3η ΚΑΙ 4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ12045-
2ος ΜΗΝΑΣ15055-
3ος ΚΑΙ 4ος ΜΗΝΑΣ18065-
5ος ΚΑΙ 6ος ΜΗΝΑΣ21075-
7ος ΜΕ 9ος ΜΗΝΑΣ21074-31-2***
ΑΠΟ ΤΟΝ 10ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ21074-31-2***
*Για να διατηρηθεί ο αριθμός των ενεργών καλλιεργειών Bifidus BL, πρέπει να αφήσετε το βραστό νερό να γίνει χλιαρό, περίπου σε θερμοκρασία σώματος, πριν προσθέσετε τη σκόνη.
**Σημείωση: χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που θα βρείτε μέσα στο κουτί. Περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα σκόνης από την ενδεδειγμένη θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε σε μη σωστή διατροφή. Μην αλλάζετε τις δοσολογίες χωρίς ιατρική συμβουλή.
***Σε αυτήν την ηλικία, η δίαιτα του βρέφους εμπλουτίζεται και με άλλες τροφές (δημητριακά, παιδικές τροφές). Συμβουλευτείτε τον παιδίατρο σας προτού εισάγετε οποιαδήποτε νέα τροφή στο διαιτολόγιο του μωρού σας. Εάν ο παιδίατρος σας συστήσει την εισαγωγή νέων τροφών νωρίτερα, μειώστε την πρόσληψη γάλακτος αντίστοιχα.

Σημαντική Υπενθύμιση:

Ο καλύτερος τρόπος να ταΐσεις ένα μωρό είναι να το θηλάσεις, αφού το μητρικό γάλα προσφέρει ιδανική ισορροπημένη διατροφή και προστασία εναντίον ασθενειών για το μωρό σου. Προσφέρει επίσης πολλά μη διατροφικά οφέλη όχι μόνο για το μωρό σου αλλά και για εσένα. Συνιστούμε να μιλήσεις με τον παιδίατρο σου όταν αποφασίζεις για τον τρόπο που θα ταΐσεις το μωρό σου. Επαγγελματική καθοδήγηση πρέπει επίσης να αναζητήσεις για την προετοιμασία και τη διατήρηση του μητρικού θηλασμού. Εάν επιλέξεις να θηλάσεις, είναι σημαντικό να έχεις μία υγιή, ισορροπημένη διατροφή.

Το βρεφικό γάλα έχει σκοπό να αντικαταστήσει το μητρικό γάλα όταν οι μητέρες επιλέξουν να μη θηλάσουν ή όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το κάνουν. Η απόφαση να μη θηλάσεις, ή να εισάγεις μερική σίτιση με μπιμπερό, θα μειώσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξεις να μη θηλάσεις, θυμήσου ότι αυτή η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολο να αντιστραφεί. Χρησιμοποιώντας ένα βρεφικό γάλα έχει επιπλέον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το βρεφικό γάλα πρέπει πάντα να προετοιμάζεται, να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι στην υγεία του μωρού.                                             

Προειδοποίηση: Προετοιμάζετε ένα μόνο γεύμα κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Μην κρατάτε την τροφή που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα. Κατά τη διάρκεια του γεύματος κρατάτε πάντοτε το βρέφος στην αγκαλιά σας. Αφήνοντας το μωρό χωρίς επίβλεψη υπάρχει πιθανότητα πνιγμού.

Άβραστο νερό, άβραστα θήλαστρα ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία του βρέφους. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση, προετοιμασία ή διατροφή μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του μωρού σας.

Ανασύσταση: 100ml = 13,1g σκόνης + 90 ml νερού

Μία μεζούρα ΝΑΝ 2 = 4,37g

Οι μαμάδες κοιτάνε αυτό το άρθρο 5/5

❤️

Αξίζει τα πέντε αστέρια....σας ευχαριστούμε για τα προϊόντα σας.

Αναζήτηση

Ακόμη δεν βρήκες
αυτό που ψάχνεις;

Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.