Μοιράσου το Μάρκα
X

Nestlé Junior & sChOOL Παιδικά Ροφήματα Γάλακτος

Το παιδί σου είναι τόσο μοναδικό, όσο και το γάλα που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του!

Μεγαλώνεις παρέα με το παιδί σου. Κάθε μέρα που περνάει βλέπεις ότι αγαπάει τα ίδια πράγματα με εσένα. Είναι τόσο συγκινητικό να μοιράζεστε τις στιγμές παιχνιδιού αλλά και όλων εκείνων των χόμπι που μπορεί και να είχες ξεχάσει! Τώρα τα αγαπάτε ξανά από την αρχή, μαζί. Όποια εμπειρία κι αν μοιραστείς με το παιδάκι σου, το σίγουρο είναι πως δεν θα του λείψει η ενέργεια για να συνεχίσει να βελτιώνεται.

Με τα παιδικά ροφήματα γάλακτος Nestlé που είναι εμπλουτισμένα με σίδηρο, ασβέστιο, και πολλές ακόμα βιταμίνες και μέταλλα, το παιδί σου θα έχει τα απαραίτητα για κάθε στάδιο ανάπτυξης του, από τον 12ο μήνα μέχρι και τα σχολικά του χρόνια! Μάθε περισσότερα για τα εμπλουτισμένα γάλατα Nestlé Junior 1+, Junior 2+ & sChOOL μέσα από την γλυκιά ιστορία που μας διηγείται η Μυρτώ Κάζη και ο μικρός Οδυσσέας!

l.gums claims

 • Nestlé Junior & sChOOL Παιδικά Ροφήματα Γάλακτος

  Δεν είναι όλα τα γάλατα ίδια! Εμείς στη Nestlé υποστηρίζουμε ότι τα παιδιά χρειάζονται τροφές υψηλής διατροφικής αξίας για να μεγαλώσουν σωστά, προσφέροντας εμπλουτισμένα γάλατα από τον 1ο χρόνο μέχρι και τη σχολική ηλικία τους! Τα Nestlé Junior 1+, Junior 2+ & sChOOL είναι εμπλουτισμένα γάλατα σε έτοιμη προς κατανάλωση μορφή (UHT) και καλύπτουν τις αυξημένες διατροφικές ανάγκες υγιών παιδιών και έχουν υπέροχη γεύση!

  (0 αξιολόγηση)

  Nestlé Junior Εβαπορέ Παιδικά Ροφήματα Γάλακτος

  Η Nestlé εδώ και 20 χρόνια παράγει στο Πλατύ Ημαθίας, στο μόνο εργοστάσιο παραγωγής εβαπορέ γάλακτος, τα εμπλουτισμένα εβαπορέ γάλατα Nestlé Junior 1+ και Junior 2+. Και δεν παράγονται απλά στην Ελλάδα, αλλά είναι από 100% ελληνικό γάλα από επιλεγμένες φάρμες Ελλήνων παραγωγών των γύρω περιοχών στο Πλατύ!

  (0 αξιολόγηση)
Οι μαμάδες κοιτάνε αυτό το άρθρο 0/5

Ακόμη δεν βρήκες
αυτό που ψάχνεις;

Ψάξε τη νέα μας μηχανή αναζήτησης. Έχουμε πάντα κάτι για σένα.