Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Μοιράσου το Προϊόν
X

Nestlé Health Science

Alfamino

Διαιτητική αγωγή βρεφών με σοβαρές τροφικές αλλεργίες. Από τη γέννηση.

Αυτό το προϊόν δεν διατίθεται στην Κύπρο.

  Το Alfamino είναι διαιτητικό τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς. Είναι διατροφικά πλήρες και κατάλληλο ως μοναδική πηγή διατροφής για παιδιά με σοβαρές τροφικές αλλεργίες.

  • Υποαλλεργικό γάλα από 100% ελεύθερα αμινοξέα.
  • Πολύτιμα λιπαρά DHA & ARA.
  • Εύκολα απορροφήσιμα Τριγλυκερίδια Μέσης Αλύσου.

  Το Alfamino κυκλοφορεί σε μεταλλικό κουτί των 400g και αποζημιώνεται από τον ΕΟΠΥΥ.

  Συστατικά

  Σιρόπι γλυκόζης, φυτικά λιπαρά (ηλιέλαιο , έλαιο canola, εστεροποιημένο φοινικέλαιο), αμινοξέα (L-ασπαρτικό,L-οξική λυσίνη,L-λευκίνη, L-προλίνη, L-γλουταμίνη, L-βανίνη, γλυκίνη, L-ισολευκίνη, L-θρεοκίνη, L-σερίνη, L-φαινυλαλανίνη, L-τυροσίνη, L-ιστιδίνη, L-αλανίνη, L-κυστίνη, L-θρυπτοφάνη, L-ασπαρτικό μαγνήσιο, L-μεθιονίνη), τριγλυκερίδια μέσης αλύσου, άμυλο πατάτας, ανόργανα άλατα (γλυκεροφωσφορικό ασβέστιο, χλωριούχο κάλιο, κιτρικό ασβέστιο,κιτρικό νάτριο, κιτρικό κάλιο, φωσφορικό νάτριο, οξείδιο του μαγνησίου, θειικός σίδηρος, θειικός ψευδάργυρος, θειικός χαλκός, ιωδιούχο κάλιο, θειικό μαγγάνιο, σεληνιούχο νάτριο), γαλακτωματοποιητής (E471c), έλαιο Crypthecodiium cohii, έλαιο Mortierella alpina, βιταμίνες(C, E, νιασίνη, παντοθενικό οξύ, B2,A,B1,B6,K, φολικό οξύ, D, B12, βιοτίνη), όξινη τρυγική χολίνη, ρυθμιστής οξύτητας (E330), ταυρίνη, ινοσιτόλη, καρνιτίνη. Ελεύθερο γλουτένης. Ελεύθερο λακτόζης. Συσκευασμένο σε προστατευτική ατμόσφαιρα.

  Διατροφικός Πίνακας

  Μέση ανάλυσηΑνά 100γρ. Σκόνης Γάλακτος
  Ενέργεια 503Kcal
  Ενέργεια 2105Kj
  Λιπαρά Εκ Των Οποίων24,6g
  Κορεσμένα9g
  Υδατάνθρακες Εκ Των Οποίων57g
  Σάκχαρα4g
  Λακτόζη<0,05g
  Διοιτητικές ίνες(0% kcal)0g
  Ισοδύναμο Πρωτεϊνών(11% kcal) 13.3g
  Αλάτι(=Na (g)x2,5)0.45g
  Βιταμίνη Α660μg
  Βιταμίνη D7.5μg
  Βιταμίνη Κ5μg
  Βιταμίνη C70mg
  Βιταμίνη Β10.5mg
  Βιταμίνη Β21.1mg
  Bιταμίνη B60.38mg
  Νιασίνη4,1/9,1mg
  Φολικό οξύ60μg
  Βιταμίνη Β121.5μg
  Παντοθενικό οξύ3.9mg
  Βιοτίνη13μg
  Bιταμίνη Ε14mg
  Νάτριο180mg
  Χλώριο420mg
  Κάλιο570mg
  Ασβέστιο410mg
  Φώσφορος280mg
  Μαγνήσιο46mg
  Σίδηρος5mg
  Ψευδάργυρος5mg
  Χαλκός0.4mg
  Ιώδιο76μg
  Σελήνιο13μg
  Μαγγάνιο0.05mg
  DHA50mg
  ARA50mg
  MCT6g
  α- Λινολενικό οξύ 0.45g
  Λινολεικό οξύ 4g
  Ταυρίνη 40mg
  L-Καρνιτίνη7.9mg
  Χολίνη50mg
  Ινοσιτόλη35mg

  Σημαντική Υπενθύμιση:
  Ο καλύτερος τρόπος να ταΐσεις ένα μωρό είναι να το θηλάσεις, αφού το μητρικό γάλα προσφέρει ιδανική ισορροπημένη διατροφή και προστασία εναντίον ασθενειών για το μωρό σου. Προσφέρει επίσης πολλά μη διατροφικά οφέλη όχι μόνο για το μωρό σου αλλά και για εσένα. Συνιστούμε να μιλήσεις με τον παιδίατρο σου όταν αποφασίζεις για τον τρόπο που θα ταΐσεις το μωρό σου. Επαγγελματική καθοδήγηση πρέπει επίσης να αναζητήσεις για την προετοιμασία και τη διατήρηση του μητρικού θηλασμού. Εάν επιλέξεις να θηλάσεις, είναι σημαντικό να έχεις μία υγιή, ισορροπημένη διατροφή.
  Το βρεφικό γάλα έχει σκοπό να αντικαταστήσει το μητρικό γάλα όταν οι μητέρες επιλέξουν να μη θηλάσουν ή όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το κάνουν. Η απόφαση να μη θηλάσεις, ή να εισάγεις μερική σίτιση με μπιμπερό, θα μειώσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος.
  Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξεις να μη θηλάσεις, θυμήσου ότι αυτή η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολο να αντιστραφεί. Χρησιμοποιώντας ένα βρεφικό γάλα έχει επιπλέον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το βρεφικό γάλα πρέπει πάντα να προετοιμάζεται, να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι στην υγεία του μωρού.
  Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τρόφη για τα βρέφη και ο μητρικός θηλασμός πρέπει να συνεχίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο. Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα βρεφικό γάλα σε σκόνη, ζητήστε τη συμβουλή του παιδιάτρου σας.
  Κλείστε καλά τη συσκευασία μετά από κάθε χρήση και φυλάξτε σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα χρησιμοποιήστε το περιεχόμενο εντός 3 εβδομάδων (χωρίς να την αποθηκεύετε στο ψυγείο).


  Προειδοποίηση: Άβραστο νερό, άβραστα μπιμπερό ή μη σωστή αραίωση μπορεί να κάνουν το μωρό σας να ασθενήσει. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση, προετοιμασία ή μη σωστός τρόπος σίτισης μπορεί να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία του μωρού σας.               

  Σημείωση: Μην αλλάζετε τις δοσολογίες. Χρησιμοποιήστε μόνο τη μεζούρα που βρίσκεται μέσα στο κουτί. Χρησιμοποιώντας περισσότερη ή λιγότερη σκόνη από την ενδεδειγμένη ποσότητα θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε  θα στερήσει από το μωρό σας μία σωστή διατροφή. Μην εισάγετε άλλες τροφές στο διαιτολόγιο του μωρού σας χωρίς να συμβουλευτείτε τον παιδίατρο σας.                                                         

  Προειδοποίηση: Προετοιμάζετε ένα μόνο μπιμπερό κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Μην κρατάτε την τροφή που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα. Κρατάτε πάντοτε το μωρό σας κατά τη διάρκεια του γεύματος.  Αφήνοντας το μωρό σας χωρίς επίβλεψη μπορεί να προκαλέσει πνιγμό.        
                                                                                                                              
  Ανασύσταση: 1 λίτρο = 139γρ. σκόνης + 900ml νερού
  Βάρος μεζούρας: 4,6g