Εξατομικευμένο περιεχόμενο

 

Η Nestlé θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Προς τον σκοπό αυτό, χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να κατανοήσει τα ενδιαφέροντά σας, να προσαρμόσει τον ιστότοπό της στις ανάγκες σας και να διαχειριστεί τις διαφημίσεις της. Η Nestlé σέβεται το απόρρητο των προσωπικών σας πληροφοριών και σας καλεί να μελετήσετε την Πολιτική Ιδιωτικότητας, η οποία περιλαμβάνει μία εκτενή περιγραφή του πώς χρησιμοποιεί τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ
Βρίσκομαι στον
μήνα
 
Ο πρώτος μήνας της εγκυμοσύνης μου

Είμαι στην 2η με 6η εβδομάδα από την τελευταία μου περίοδο, δηλαδή είμαι μεταξύ της 1ης και της 4ης εβδομάδας εγκυμοσύνης. Μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος! Είναι καταπληκτικό... ακόμη δεν το έχω πιστέψει. Και εγώ που νόμιζα ότι είχα γρίπη!

Ο δεύτερος μήνας της εγκυμοσύνης μου

Είμαι στην 7η με 10η εβδομάδα από την τελευταία μου περίοδο, δηλαδή είμαι μεταξύ της 5ης και της 8ης εβδομάδας εγκυμοσύνης. Είναι σίγουρο, είμαι έγκυος. Βιάζομαι να το ανακοινώσω στα κοντινά μου πρόσωπα!

Ο τρίτος μήνας της εγκυμοσύνης μου

Είμαι στην 11η με 15η εβδομάδα από την τελευταία μου περίοδο, δηλαδή είμαι μεταξύ της 9ης και της 13ης εβδομάδας εγκυμοσύνης. Σύντομα ολοκληρώνεται το πρώτο τρίμηνο... και γενικά τελειώνουν και οι ναυτίες! Ανυπομονώ να δω επιτέλους το μωρό: Ραντεβού για το πρώτο υπερηχογράφημα.

Ο τέταρτος μήνας της εγκυμοσύνης μου

Είμαι στην 16η με 19η εβδομάδα από την τελευταία μου περίοδο, δηλαδή είμαι μεταξύ της 14ης και της 17ης εβδομάδας εγκυμοσύνης. Το μωρό μου πιπιλίζει ήσυχα τον αντίχειρά του μέσα στην κοιλιά μου. Όσο για εμένα, αισθάνομαι μια ακατανίκητη επιθυμία για φράουλες... Ακατανίκητη, είπα!

Ο πέμπτος μήνας της εγκυμοσύνης μου

Είμαι στην 20η με 23η εβδομάδα από την τελευταία μου περίοδο, δηλαδή είμαι μεταξύ της 18ης και της 21ης εβδομάδας εγκυμοσύνης. Το μωρό μου ξέρει ήδη να κολυμπάει τέλεια ύπτιο! Αυτόν τον μήνα, μπορώ επιτέλους να μάθω αν θα αγοράσω σιελ ή ροζ μωρουδιακά!

Ο έκτος μήνας της εγκυμοσύνης μου

Είμαι στην 24η με 28η εβδομάδα από την τελευταία μου περίοδο, δηλαδή είμαι μεταξύ της 22ης και της 26ης εβδομάδας εγκυμοσύνης. Είμαι σε πολύ μεγάλη φόρμα. Το ίδιο και το μωρό μου: Το μωρό και εγώ μοιραζόμαστε τα πάντα

Ο έβδομος μήνας της εγκυμοσύνης μου

Είμαι στην 29η με 32η εβδομάδα από την τελευταία μου περίοδο, δηλαδή είμαι μεταξύ της 27ης και της 30ης εβδομάδας εγκυμοσύνης. Το μωρό μου μπορούσε να σταθεί απόλυτα τεντωμένο επάνω στο μπράτσο μου! Σύντομα θα πάρω άδεια τοκετού και ξεκινάω τις συνεδρίες προετοιμασίας του τοκετού. Ξέρω, το βάδισμά μου μοιάζει με το βάδισμα του καουμπόη.

Ο όγδοος μήνας της εγκυμοσύνης μου

Είμαι στην 33η με 36η εβδομάδα από την τελευταία μου περίοδο, δηλαδή είμαι μεταξύ της 31ης και της 34ης εβδομάδας εγκυμοσύνης. Το μωρό μου έχει πάρει θέση. Γυρίζει το κεφάλι του προς τα κάτω. Μόλις ένιωσα μία πραγματική σύσπαση, αν και μικρή. Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει!

Ο ένατος μήνας της εγκυμοσύνης μου

Είμαι στην 37η με 41η εβδομάδα από την τελευταία μου περίοδο, δηλαδή είμαι μεταξύ της 35ης και της 39ης εβδομάδας εγκυμοσύνης. Ακόμη και αν δεν έχει φτάσει ακόμη η προβλεπόμενη ημερομηνία, το μωρό μπορεί να γεννηθεί από τη μια στιγμή στην άλλη. Περιορίζω τις μετακινήσεις μου και ετοιμάζω τη βαλίτσα μου για το μαιευτήριο. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

 
Εκτύπωση
Μοιράσου

Μοιράσου

Μοιράσου στο twitter

Μοιράσου στο facebook

Μοιράσου στο blogger

Αποστολή με e-mail

Share on Google+